Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לשים לב בעת קבלת רכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לקבל עצות/טיפים למה לשים לב בעת מסירת רכב חדש מסוכנות (במקרה הזה איביזה)?

האם יש דברים שצריך לבדוק ולייחד להם תשומת לב?

תודה לעונים.

פורסם

במעמד המסירה תבדוק טוב טוב את כל חלקי הפח, שלא עברו צביעה, שריטות קלות וכו... כמובן את תחתית הרכב נקי ממכות ומחלודה. תאריך צמיגים ומצבר חשובים גם כן. שמשת הרכב, ושלמות הפנסים. אלה העיקריים וכמובן שהרשימה די ארוכה. בתוך הרכב, המזגן, וכל מכשירי החשמל הנילווים שקיימים. כולל נורות.

בחלק המיכאני, מנוע,גיר, אין הרבה מה להתעקב, כי יש אחריות יצרן. לרוב לא צריך להיות עם זה שום בעיה.

אם חששת מזה, מדוע לא קנית רכב משומש? אני לא אומר שהמצב היה שונה, אבל ללא עלות מטורפת של רכב חדש כמובן.

פורסם

PDR+ נותנים שרות כזה. הם בודקים לך את האוטו.

אני לא יודע אם זה שווה כשמדובר באיביזה, אבל הם עוברים על כל מילימטר עם תאורה מיוחדת.

אני אישית אף פעם לא נכנסתי לזה לעומק. תמיד עשיתי סיבוב מסביב לאוטו ולקחתי. יש כאלה שבודקים כל מילימטר.

פורסם
במעמד המסירה תבדוק טוב טוב את כל חלקי הפח, שלא עברו צביעה, שריטות קלות וכו... כמובן את תחתית הרכב נקי ממכות ומחלודה. תאריך צמיגים ומצבר חשובים גם כן. שמשת הרכב, ושלמות הפנסים. אלה העיקריים וכמובן שהרשימה די ארוכה. בתוך הרכב, המזגן, וכל מכשירי החשמל הנילווים שקיימים. כולל נורות.

בחלק המיכאני, מנוע,גיר, אין הרבה מה להתעקב, כי יש אחריות יצרן. לרוב לא צריך להיות עם זה שום בעיה.

אם חששת מזה, מדוע לא קנית רכב משומש? אני לא אומר שהמצב היה שונה, אבל ללא עלות מטורפת של רכב חדש כמובן.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

תודה על העצות המועילות. בנוגע לשאלתך, הסיכוי לקבל בקניית רכב משומש דפקטים ובעיות מכאניות גדול על הסיכון שברכב חדש בעשרות מונים. מכאן, בין היתר, ההחלטה לרכוש רכב חדש.

פורסם
הפתעות יש בביצת הפתעה,שתקנה רכב ב130K ותגלה שהוא עבר תיקון גם אתה תתבאס.

הסיכוי שהרכב עבר תיקון הוא מזערי. והסיכוי שאני אגלה זאת מזערי עוד יותר.

אני לוקח את התגובה הבאה הרבה יותר ברצינות מאשר את סיפורים על רכבים שעברו תיקוני פחחות לפני מסירתם כחדשים.

הוצאתי רכבים בחצי מליון ואחר כך אמרו לי בעלי מקצוע שהיו תיקונים.

אז אמרו.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
הוצאתי רכבים בחצי מליון ואחר כך אמרו לי בעלי מקצוע שהיו תיקונים.

אז אמרו.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

זה נאמר לך על מנת לבאס אותך.

לצערי גם במכוני בדיקה טועים בגדול בבדיקת צבע ותיקוני פח. בזמנו שמכרתי את הגולף הקודמת שהייתה נקיה מתאונות ותיקוני פח פתאום בטופס הבדיקה מופיע סעיף של החלפת דלת צד הנהג...מאיפה הבאת את זה אני שואל את הבוחן ? מזל שהקונה היה בעל ניסיון ולא התייחס ברצינות לנאמר על-ידי הבוחן.

איזה כייף לי :)

פורסם
הסיכוי שהרכב עבר תיקון הוא מזערי. והסיכוי שאני אגלה זאת מזערי עוד יותר.

אני לוקח את התגובה הבאה הרבה יותר ברצינות מאשר את סיפורים על רכבים שעברו תיקוני פחחות לפני מסירתם כחדשים.

אני בזמני מסרתי מאות רכבים חדשים,אני אומר לך בוודאות שבכ 5% +- היו תיקונים.

השאלה היא מה היה קורה אם אתה היית מקבל רכב כזה..

פורסם

כמו שאמרתי, כנראה שלא הייתי שם לב.

אני יודע שיש כאלו שמאוד מקפידים. שיבושם להם.

אני תוהה כמה מתוך ה 5% הללו היו באמת משמעותיים. כי עבורי אם מדובר באיזה תיקון קטן שאני לא שם לב אליו ואין לו שום השפעה אז אני חי בשלום עם הבורות של אי הידיעה.

אני גם זוכר שהתפלאתי בעבר לגלות כאן בפורום שמותר ליבואן למכור כחדש רכב עם תיקונים כאלו ואחרים. זה אומנם הפליא אותי אבל האמן לי שלא מדובר בביג דיל עבורי.

• תוכן חדש...