Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתעניינים בפורד פוקוס טורר סטיישן בגרסאת טיטניום. קראתי כמה מבחני דרכים ברשת בכולם צוין שתא הנוסעים צפוף. הייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת ממי שיש לו את הרכב בפועל (גם מלפני מתיחת הפנים) אני בחור בגובה 1.91 נשוי + 2 ילדים וכלב. אני שואל מכיוון שאנחנו לא מאוד ניידים כרגע ולצערי לפורד יש מעט מאוד אולמות תצוגה (5 בכל הארץ ממש עלוב) והגעה לשם מהווה קושי לוגיסטי. אז רציתי לדעת כדי לא לבזבז זמן. בנוסף לשמוע על צריכת הדלק ואמינות בפועל מהמנוע והגיר החדשים (1.5 טורבו אקובוסט וגיר אוטומטי רגיל)

פורסם

אני בעלים של כזו (האצ'בק, 1.5L טורבו, אוטומט) שנרכשה בתחילת 2016.

אחרי 20KKM אני יכול להגיד שהמנוע והגיר מצויינים, הרכב שקט וחזק, ללא שום בעיות בינתיים.

שלדה והגה טובים. הג'אנטים של ה-18" קצת פוגמים בנוחות - האוטו מרגיש "גרמני" לגמרי ועדיף שהיה קצת רך יותר לטעמי.

מבחינת מרווח - רוב הרכבים האחרים בקטגוריה אכן יהיו מרווחים יותר, אבל אולי הסטיישן יותר תתאים למשפחה.

צריכת הדלק היא בערך 1/12 בנסיעה של כ-70% בין עירוני - לא להיט אבל זה מחיר הטורבו (המאוד נחמד).

פורסם

צריכת הדלק היא בערך 1/12 בנסיעה של כ-70% בין עירוני - לא להיט אבל זה מחיר הטורבו (המאוד נחמד).

שיט,הייתי בטוח שהיא הרבה יותר חסכונית,אם ככה הראפיד 1.4 טורבו שלי עושה ממוצע של 1/14.5

בנסיעה של כ70%-60% בין עירוני...

פורסם (נערך)

אכן הראפיד חסכונית ממנה אבל אליה וקוץ בה... הגיר ...

בגדול נראה שפורד סופסוף טיפלו בשתי הבעיות העיקריות שלהם : גיר שהיה עוד יותר בעייתי מזה של הראפיד וגומיות דלתות שהיו מתקלפות עם בא האביב

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
אכן הראפיד חסכונית ממנה אבל אליה וקוץ בה... הגיר ...

בגדול נראה שפורד סופסוף טיפלו בשתי הבעיות העיקריות שלהם : גיר שהיה עוד יותר בעייתי מזה של הראפיד וגומיות דלתות שהיו מתקלפות עם בא האביב

אני מוכר את הראפיד אבל מסיבות אחרות.

עד איזה שנה היו הבעיות בגיר? לדעתי ב 2013 כבר סודר לחלוטין,

אצלי 2015 אגב.

שמעתי שהגיר החדש של פורד מוצלח אבל נצטרך לחכות כמה שנים,

לפחות הגיר של WV רץ כבר כבר וכמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לדעתי כל שנה נציגי VW מבטיחים שהכל סודר והמצב לא השתנה הרבה. לא ב 2010 ,לא 2013 וגם לא ב 2016 . זה הגיר ואלה המגבלות שלו.

פורסם
אני מוכר את הראפיד אבל מסיבות אחרות.

עד איזה שנה היו הבעיות בגיר? לדעתי ב 2013 כבר סודר לחלוטין,

אצלי 2015 אגב.

שמעתי שהגיר החדש של פורד מוצלח אבל נצטרך לחכות כמה שנים,

לפחות הגיר של WV רץ כבר כבר וכמה שנים.

יוסי, מאחל לך שלא יהיו לך בעיות בגיר אבל זה גיר שרץ הרבה שנים ועם המון תקלות יקרות.

פורסם

היה לי סיאט איביזה בליסינג משנת 2014 שנכנסה לתיקון בגיר עקב רעידות חמורות במהרויות גלישה ופעמיים שהרכב נתקע בD בלי לשלב הילוך ביציאה מהמקום בעליה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יוסי, מאחל לך שלא יהיו לך בעיות בגיר אבל זה גיר שרץ הרבה שנים ועם המון תקלות יקרות.

בשביל זה יש אחריות.

משנת 13 אני שומע פחות ופחות תלונות אבל אני יודע שהיתה בעית עבר,

לדעתי ניפחו אותה מעבר לפרופרציה.

רוב הסיכויים שגם הרכב הבא יהי WV עם הגיר הנ''ל,אני אוהב אותו

והוא חסכוני ונח לי מאד.

חשבתי על הפוקוס ואפילו הייתי בסוכנות.

מי ערב לגיר החדש שלהם?

נאלץ לחכות שנתיים שלוש.

פורסם

אחריות לא תחזיר לך זמן אבוד במוסך. לגבי הגיר :אין ערובות אבל... הפעם פורד לא בחרו בגיר רובוטי (שהיה בפוקוס הקודמת או הסיאט שהוזכרה פה). בחרו בגיר פלנטרי רגיל. אמנם אין ריגושים שם אבל סביר להניח שגם אין הפתעות. זו טכנולוגיה דיי ישנה ומוכחת .

• תוכן חדש...