Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיתי את הלינקים וישנים שפורסמו פה בעבר מ i4detaling כולם מובילים לחנות איבי שאין בא כמעט כלום , ובאתר הרגיל שלהם לא מצאתי את האובר.

מישהוא יכל לתת לינק תקין ?

או לחלופין למישהוא יש אחת למכירה ?

או שאפשר להזמין כמה יחידות אם מישהוא צריך ולהתחלק בעלויות השילוח...

תודה.

2017 Type R

פורסם

הבאתי מבריטניה מגבות חדשות בשקית האדומה uber, הכל נמכר נשאר לי 2 אחרונות

תשאיר לי מספר נייד בפרטי

אצור איתך קשר

פורסם
הבאתי מבריטניה מגבות חדשות בשקית האדומה uber, הכל נמכר נשאר לי 2 אחרונות

תשאיר לי מספר נייד בפרטי

אצור איתך קשר

השמפו הונידו עדיין למכירה? אם כן, מה המחיר המבוקש עבורו (אפשר גם בפרטי)?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
נסיתי את הלינקים וישנים שפורסמו פה בעבר מ i4detaling כולם מובילים לחנות איבי שאין בא כמעט כלום , ובאתר הרגיל שלהם לא מצאתי את האובר.

מישהוא יכל לתת לינק תקין ?

או לחלופין למישהוא יש אחת למכירה ?

או שאפשר להזמין כמה יחידות אם מישהוא צריך ולהתחלק בעלויות השילוח...

תודה.

תבדוק ,אם מתאים לך,לנו יש מ"ס מגבות לייבוש WAFEL/UBER

מחברות SWISSWAX/POLISHANGEL/ANGELWAX

לשיקולך,תודה יעקב.

81em2sivHrL._SL1024_.jpg91zRQEiaDlL._SL1500_.jpg91yzbL12NlL._SL1500_.jpg13592250_10209840575114818_5879780227065272353_n.jpgBLACKSHALIMAR_1024x1025_1024x1024.jpeg14064082_10210208951964009_8539437852291218347_n.jpgcsf_dc02__23528.1452244436.1280.1280.jpgCSF_DC_02_a_500x500__24841.1452244392.1280.1280.jpg14095899_10210208951523998_4068590756825391568_n.jpgA4 דף מבצע מוצר.jpg

פורסם

שלשום הגיעה לי ה wooly mammoth של Chemical Guys, מגבת ייבוש מפחידה!!!

הייתה לי את ה UBER ואני חייב לציין שה wooly לא רואה את ה uber ממטר!

ממליץ לך מאוד לרכוש אותה. דרך אגב, רכשתי את המגבת מ detailed clean

שעלתה במחיר של כ130 ש"ח(כמובן שרכשתי עוד מוצרים נוספים על מנת שלא ישחטו אותי במחיר המשלוח).

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם (נערך)

איזה מגבת היתה לך הצהובה? כי באדומה תקנו את כל הפגמים שהיו בצהובה

ובמקרה שלי דווקא המצב הפוך הwooly גדולה ומסורבלת , לא סופגת כמו הuber

עם אובר הצלחתי לספוג יותר רכבים בבת אחת מוולי וגם הוולי לא ספגה לי בהנחה אחת והרמה אלא קצת להוזיז אותה במקום שהיא תספוג מה שמעלה את החשש לסווירלים, השד הקטן הזה שנקרא אובר סופגת בלי סוף וגם נוחה יותר,מה שאומר שהגודל (לא בהרבה) לא קובע

מה גם שהאובר היא 1000gms וקצת יותר, וwooly היא 880gms

ובנוסף להכל האובר זולה ב65 שח מוולי ומחזיקה יותר זמן מעמד, אז ההחלטה פה ברורה לחלוטין

מי שירצה אני מוכר uber אדומה חדשה בשקית מבריטניה וגם וולי שיושבת מיותמת.. בוא תנסה בעצמך אחת מול אחת

*רק לציין שאתמול הגיע אלי בחור מהפורום לקחת את האובר שגם אותו הוולי לא עשתה מרוצה הוא אולי יגיב כאן בעצמו ויספר מה לא אהב (נשארו לי עוד 2 מגבות)

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

כמעט שנה שאני משתמש רק בממוטה לייבוש, אתמול ניסיתי את הuber האדומה בפעם הראשונה. אני חייב לציין שהuber היא מגבת ה-ר-ב-ה יותר טובה מהwolly mamooth היא גם סופגת יותר טוב גם נוחה יותר לשימוש וגם זולה יותר.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
איזה מגבת היתה לך הצהובה? כי באדומה תקנו את כל הפגמים שהיו בצהובה

ובמקרה שלי דווקא המצב הפוך הwooly גדולה ומסורבלת , לא סופגת כמו הuber

עם אובר הצלחתי לספוג יותר רכבים בבת אחת מוולי וגם הוולי לא ספגה לי בהנחה אחת והרמה אלא קצת להוזיז אותה במקום שהיא תספוג מה שמעלה את החשש לסווירלים, השד הקטן הזה שנקרא אובר סופגת בלי סוף וגם נוחה יותר,מה שאומר שהגודל (לא בהרבה) לא קובע

מה גם שהאובר היא 1000gms וקצת יותר, וwooly היא 880gms

ובנוסף להכל האובר זולה ב65 שח מוולי ומחזיקה יותר זמן מעמד, אז ההחלטה פה ברורה לחלוטין

מי שירצה אני מוכר uber אדומה חדשה בשקית מבריטניה וגם וולי שיושבת מיותמת.. בוא תנסה בעצמך אחת מול אחת

*רק לציין שאתמול הגיע אלי בחור מהפורום לקחת את האובר שגם אותו הוולי לא עשתה מרוצה הוא אולי יגיב כאן בעצמו ויספר מה לא אהב (נשארו לי עוד 2 מגבות)

היי

אני הבחור...

בפעם הראשונה שהשתמשתי ב"וולי" רציתי לעלות למחשב לפני שסיימתי לייבש איתה (הסתבכתי מאוד...) מאז למדתי להשתמש בה.

ה"וולי" גדולה מדי לטעמי ונוחה לי לשימוש בגג ובמכסה המנוע, בחלונות אני משתמש בוואפל (מגווירס), חיפשתי מגבת קטנה יותר לשאר, דלתות כנף ובגאז'. (רכב - איביזה 1.0)

אתמול רכשתי מ Tnc את הUBER, כיבסתי אותה עם חומר לכביסה של CG (מעולה!, למוצרי מיקרופייבר), ובקרוב רשמים...

פורסם (נערך)

תודה לכולם ,

ככל הנראה אזמין מהאתר הרשמי , במידה ויש מי שרוצה להצטרף להזמנה (עלות מגבת אחת 12.95 ומשלוח הוא 16) שלחו הודע לפרטי.

נמצא באשדוד/רעננה.

במידה ולא יהיה מענה אזמין לעצמי פשוט שני יחידות :).

עריכה , על כל מגבת נוספת מחיר המשלוח עולה ב 4 פאונד , כלומר משלוח ל 3 מגבות הור כבר 20 פאונד.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

עדכון -

הוזמנו סה"כ 4 יחידות.

יש יחידה אחת פנויה אם מישהוא מעוניין , המחיר הוא 98 שקלים.

ניתן לאסוף מ אשדוד או רעננה.

2017 Type R

פורסם (נערך)

למי שמעוניין במגבת UBER. קיבלתי מייל מ BRITEMAX שיש הנחה של 25% במידה ורוכשים 3 מוצרים ומעלה באתר, כולל מגבת ה UBER. בהזמנה של 4 מגבות לישראל יוצא 54 פאונד שזה 65 ש"ח למגבת אחת כולל משלוח, שווה.

https://www.britemax-direct.co.uk/

[ATTACH=CONFIG]477120[/ATTACH]

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...