Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

שלומות,

אני מנסה לשפץ כמה דברים בדירה הישנה של אמי, אך מתקשה במציאת חלקי חילוף:

1. מנגנון לפתיחה וסגירה של תריסי רפפה (הידית והפלאח שמחובר אליה)

trs.jpg

2. פין קפיצי לדלת של ארון הזזה

pin.jpg

בדקתי במיטב חנויות האספקה הטכנית והפרזול ברדיוס של עשרים ק"מ, ונראה שאף אחד לא מחזיק כאלה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקומות הנכונים, למשל מישהו שמוכר אספקה לנגריות או למסגריות, רצוי באזור השרון.

פין כזה אני צריך רק אחד, כך שאם יש למישהו בג'אנקיה - אשמח לקפוץ לביקור.

מודה לכם מראש.

• אחראי פורום
פורסם

הלכת לאנשי חלונות/אלומיניום?

עדיין יש רפפות כאלה (בעיקר בממ״דים) ויש להן ידית דומה.

לגבי השני, לא הבנתי מה הוא עושה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

~

לא הלכתי ל'אנשי', אני מחפש את הספקים שלהם. יתכן שאצטרך בסופו של דבר ללכת גם למסגריות עצמן.

השני הוא פין שיושב על קפיץ (הקפיץ בתוך החלק הפלסטי), מורכב בתוך דלת הזזה ומשמש לה נקודת ציר. כאן בתמונה יש שניים כאלה, מוקפים בעיגול אדום. בצד השני של הדלתות יש מכלול דומה עם גלגל במקום פין, גם כן על קפיץ, שמסומן בעיגול צהוב:

341.jpg

פורסם

ידיות לתריסים יש ברוב הטמבוריות הותיקות , יש גם בכמה מקומות גדולים יותר לדוגמא http://www.mor-israel.com/12450-%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-?page=2

או

http://blisania.com/index.aspx?id=2478

אם אתה רוצה יש לי כמה תריסים גדולים שאתה יכול לפרק מהם חלקים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה לכל המגיבים.

טיול נוסף בנבכי אזור התעשייה הישן בנתניה הניב בשע"ט את מנופי התריסים. בעסק אליו הגעתי בסופו של דבר היו קופסאות מלאות בכאלה, מחירם 3.5 שקלים ליחידה.

למקרה שמישהו יחפש בעתיד: בליס-דר סחר ושיווק אלומיניום, רח' הפלדה 4. אבל זאת רק הכתובת הרשמית. בפועל תמצאו שם את חנות הענק פרג'ון, מצד שמאל שלה יש סמטה שמובילה למחסנים. הולכים לשם, עוברים את המחסנים, ממשיכים מאתיים מטר ופונים ימינה, מגיעים לשני מבנים גדולים - נגריה ומסגריה. במסגריה יש דלפק קטן וקופה. זה המקום.

את הפין אגב זיהו מיד בנגריה, אבל איש מהמפרזלים לא פגש ו/או לא מחזיק כזה במלאי. נמשיך לחפש במחוזות רחוקים יותר.

פורסם

בדרכי הביתה קפצתי לנגר ותיק, הראתי לו תמונה של החלק, תיאר את המיקום של החלק בדיוק כמו שהדגמת בתמונה,עושה רושם שהוא מבין עניין, אמר שזה של "רגבה" ,למזלך, באתר ארונות הקיר שלהם רשום שהם יושבים בנתניה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...