Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

החלטתי שאני רוצה לקנות סיטרואן סי 3 פיקאסו 1.6 דיזל שנת2013 רובוטית מצמד אחד 110,000 קילומטר קיבלתי עליו המון מחמאות

ניגשתי לכמה חברות ואוטו סנטר היו הכי זולים

אתמול לקחתי את הרכב לבדיקה ואמרו לי שהמנוע במצב מאוד טוב אבל יש בעיה בגיר

1. התושבת גיר פגומה

1. יש נזילה מהגיר

זה מאוד הלחיץ אותי כי כול בעיה עם הגיר זה יכול להיות לי הוצאה מטורפת..

חשוב לציין שמרגישים את המעבר הילוכים ממש חזק בין ראשון לשני ובין ניוטרל לראשוו

אני יודע מה זה גיר רובוטי עם מצמד אחד אבל שמה זה היה קצת מוגזם.. אולי זה מסמן שהקלאצ' עומד להיגמר?

עוד משהו אחד הנוזל קירור היה בצבע חום!! ובבדיקה אמרו שממש לא החזיקו את הרכב בטיפולים טובים ובזמן.. (עוד נקודה לפחד)

אשמח לשמוע מכם עצות וחוות דעת על הכול אני מצרף את הבדיקה מהמכון בדיקה

תודה רבה!

אני מצרף תמו795073cf2c45e192d56a6f2eb7753bf8.jpgנה של הבדיקה למי שירצה להסתכל

פורסם

יש ברשותי את הסי4 דיזל

אותו הגיר אותו המנוע, הספק שונה שלפי ידיעתי בגלל טורבו קטן יותר.

אני יודע שנוזל הקירור הוא מעט חום וזה המקורי.

אבל רצוי לבדוק יותר לעומק.

נזילה בגיר יכולה בכלל להיות מהמכלול של הרובוט. וזה בגלל שלרוב ממלאים שם יותר מידי.

קלאב יכול להגמר מנסיעה אגרסיבית בקמ הזה ויכול להיות שזה מה שאתה מרגיש בהחלפתו מחליפים גם את המיסב החשמלי.

אני ממליץ להתיעץ עם אורן שרותי רכב ואולי לקחת את הרכב אליו לבדיקה והצעת מחיר לתיקון ולהוריד את הסכום מהמוכר

• תוכן חדש...