Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להרויח גם הרבה יותר אם אתה מנתח מוח. הזאלה היא אם אתה יכול לעבוד במשרד בתפקיד שמשלם שכר כזה (ולא, שום פקידה לא מגיעה לשכר כזה גם אחרי 10 שנים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תועלת מול השקעה בהתחשב ברווח..

למפעל עם אחוז רווח גבוה משתלם יותר לשלם קצת יותר לכל עובד ולקבל יציבות.

המצב בהרבה תעשיות בארץ הוא לא כזה, הרווח נמוך וההוצאה על משכורות משמעותית מאוד לרווח הסופי -

פורסם
(ולא, שום פקידה לא מגיעה לשכר כזה גם אחרי 10 שנים).

אני לא יודע על מה אתה מדבר - מנהלות משרד טובות עם 3-5 שנות ניסיון ומעלה מקבלות בחברות טובות מעל 10.

יש איזושהיא תקרת זכוכית אבל נגיד שאפשר להתפתח מה10 הזה בעוד כמה אלפים טובים עם יותר ניסיון.

(זה כמובן כולל טיסות , כנסים בארץ ובחו״ל , עבודה מול ספקים וכו).

אם אתה מדבר על מחממות כיסא שבאות 6 שעות לענות לטלפונים ומקסימום לשבת בקבלה - כנראה צודק.

(מכיר את זה מכמה כיוונים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מנהלת משרד היא לא פקידה. ואחוז קטן מאוד מגיע לרמה הזו. גם אז רמות השכר האלה נכונות בחברות שעובדות מול חו"ל וחלק מהכישורים זה ידע שפות זרות כולל קריאה, כתיבה ודיבור ברמה גבוהה מאוד.

פורסם
קבלו מידע מבפנים על מגמות השכר במפעלים: עובד עם וותק של שלש שנים מגיע בקלות לשכר ברוטו של 10-11 תמורת עבודת משמרות. עובד של חמש שנים זה כבר לכיוון ה12-15. תעשיית הפלסטיק. מפעל ממוקם בפריפריה.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

אשמח לדעת באיזה תפקיד?

כי לי יש קרוב משפחה שעבד במפעל פלסטיק בפריפריה(מעניין אם זה אותו מפעל) בתור עובד יצור כמה שנים ולא קיבל אגורה יותר מהמינימום של אותה תקופה.

פורסם

קראתי את הכתבה וראיתי "אוי אוי אוי, אני לא מצליח לגייס עובדים, מפעל חיי בסכנה אוי אוי אוי".

הייתי בכמה מפעלים פרטים, כל הבעלים רוצים רובוטים. הם מדברים בצורה מזלזלת כלפי העובדים.

עובד אמן בתעשיה יקבל יותר. עובד עם ידיים פחות טובות יקבל קצת פחות (הגיוני). גם העובד שמרוויח פחות, יכול לחיות בצורה מינימלית. כסף זה לא הכל בחיי העבודה.

פורסם
אשמח לדעת באיזה תפקיד?

כי לי יש קרוב משפחה שעבד במפעל פלסטיק בפריפריה(מעניין אם זה אותו מפעל) בתור עובד יצור כמה שנים ולא קיבל אגורה יותר מהמינימום של אותה תקופה.

שלש שנים-מפעיל מכונה מוסמך במכונותהזרקת פלסטיק.

חמש שנים-מפעיל בכיר או מנהל משמרת.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
קראתי את הכתבה וראיתי "אוי אוי אוי, אני לא מצליח לגייס עובדים, מפעל חיי בסכנה אוי אוי אוי".

הייתי בכמה מפעלים פרטים, כל הבעלים רוצים רובוטים. הם מדברים בצורה מזלזלת כלפי העובדים.

עובד אמן בתעשיה יקבל יותר. עובד עם ידיים פחות טובות יקבל קצת פחות (הגיוני). גם העובד שמרוויח פחות, יכול לחיות בצורה מינימלית. כסף זה לא הכל בחיי העבודה.

כל הבעלים?

תסלח לי אבל אתה טועה בענק.

פורסם
אתה יכול להרויח גם הרבה יותר אם אתה מנתח מוח. הזאלה היא אם אתה יכול לעבוד במשרד בתפקיד שמשלם שכר כזה (ולא, שום פקידה לא מגיעה לשכר כזה גם אחרי 10 שנים).

היא כן.

פקידה שעונה לטלפונים ומנפיקה חשבוניות מרוויחה 7-8 בחודש. מנהלת משרד מרוויחה 11-12 בחודש. בלי קשר, אישה תסבול במיוחד בעבודה פיזית.

כמעט כל עבודה משרדית תשלם 8-9 לאחר מספר שנות ניסיון. למה שמישהו ילך לעבוד במפעל מגעיל תמורת 10 ברוטו?

התעשייה כלואה במעגל קסמים אכזרי מצד אחד העבודה קשה ולא מתגמלת, מצד שני התעשייה לא מסוגלת לשלם משכורות טובות. לכן למפעלים הולכים בעיקר מסכנים שגרים בפריפריה כי אין להם אלטרנטיבה.

פורסם

תשאלו את עמיר פרץ וראש עיריית דימונה לשעבר למה הם מתנגדים בתוקף שיהיו עובדים טכניים -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4583078,00.html

הם, בראשות סילבן, הכתובת של אותם בעלי מפעלים ומזמיני כתבות כמו שפות"ש פירסם.

נ.ב.

אין שום סיבה בחיים לעבוד בעבודות כמו שאתם מציינים פה כל עוד בתחום המסעדנות/מזון יש את הכסף שיש בו. מלצר מרוויח 5 ספרות, בריסטה בינוני 8 אלף, ברמן במועדון חזק יש לו רצפה של 50 ש"ח לשעה והוא לא צריך אף פעם השלמות. (ז"א אין שעה שהוא לא עושה 50 מטיפים)

ללכת לעבוד בבניין ? מפעל חם ? רעיונות זה טוב והכל, מבחינת ביצוע ? לא יקרה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
היא כן.

פקידה שעונה לטלפונים ומנפיקה חשבוניות מרוויחה 7-8 בחודש. מנהלת משרד מרוויחה 11-12 בחודש. בלי קשר, אישה תסבול במיוחד בעבודה פיזית.

כמעט כל עבודה משרדית תשלם 8-9 לאחר מספר שנות ניסיון. למה שמישהו ילך לעבוד במפעל מגעיל תמורת 10 ברוטו?

התעשייה כלואה במעגל קסמים אכזרי מצד אחד העבודה קשה ולא מתגמלת, מצד שני התעשייה לא מסוגלת לשלם משכורות טובות. לכן למפעלים הולכים בעיקר מסכנים שגרים בפריפריה כי אין להם אלטרנטיבה.

בין 7-8 ל 10 יש 20%. לך אולי 2000 שקל (או כ 1600 נטו) נראים כסף קטן אבל כזאתה צריך לפרנס משפחה זה ההבדל בין מנה בזרית ביום שישי וחוג לילד לבין אין. כמו שכתבתי קודם, מנהלת משרד זה משהו אחר בדיוק כמו שמנהל מחלקה אי מנהל ייצור הם לא פועלים פשוטים (שלא לדבר על זה שגם פקידה שמוציאה חשבוניות היא לא מרכזנית בדיוק כמו שעובד כללי הוא לא אמש מקצוע בתעשייה).

ארקו, כל אלה שציינת הם אנשים שלא יראו את הילדים שלהם ערים יישארו בלי שום פנסיה או תנאים סוציאליים (לא מדבר על טבחים וכו' אלא על מלצרים). תעבוד ככה בתעשייה ותהיה איש עשיר.

פורסם

לא מזלזל בעוד 2,000 ש"ח בחודש, אבל לדעתי לא שווה לסבול במפעל בשביל תוספת כזאת. ממילא כמעט אף אחד לא מתעשר מעבודה בתעשייה אז בשביל מה לסבול.

פורסם

לפעמים מכורח הנסיבות בן אדם מוכן לסבול על מנת שלמשפחתו יהיה טוב יותר... נראה לי די טבעי ליצר של גבר לפרנס בכבוד.

פורסם
כל הבעלים?

תסלח לי אבל אתה טועה בענק.

כל בעלי המפעלים שאני עבדתי אצלם דרשו עכשיו ומהר. דברו בצורה לא יפה, ואסור חלילה לענות. כשאני עניתי פעם אחת, קבלתי התפטרות. ולא, לא ירדתי נמוך אמרתי בדיוק מה קרה, ואותו בעלים לא אהב לשמוע.

• תוכן חדש...