Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה המערכת שלי התקלקלה ואני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה חדשה.

חשוב לי שתתאים למאזדה 3 שנת 2008 (לדעתי זה 7 אינצ'), חשוב שתהיה לה אפשרות למצלמת רוורס, רדיו, כניסת USB, ובלוטוס לשמיעת שירים ושיחות.

רצוי שתהיה אפשרות לשליטה מההגה ואם יש Airplay של אפל אז בכלל מדהים (תלוי במחיר).

אשמח לעצות לגבי מערכות אמינות וטובות.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה מעוניין לשמור על מראה מקורי ככל הניתן ולשמר פונקציות כאלו ואחרות של הרכב, זאת המערכת שתתאים לשנתון שלך (אלה אם כן אתה מתכנן להתקין מגברים ופריק של איכות סאונד):

של EONON:

https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6151F.html?Catype=1

או לחלופין, אם מראה מקורי זה לא מה שמושך אותך ואתה מעדיף משהו אחר, יש לך את PIONEER ממגוון הגרסאות שלהם.

במידה ואתה מחפש התממשקות מול מוצרי סמארטפון כאלו ואחרים אז יש להם דגמים כאלו, אך יקרים ולכן כדאי לשקול לרכוש בחו"ל.

פורסם
אם אתה מעוניין לשמור על מראה מקורי ככל הניתן ולשמר פונקציות כאלו ואחרות של הרכב, זאת המערכת שתתאים לשנתון שלך (אלה אם כן אתה מתכנן להתקין מגברים ופריק של איכות סאונד):

של EONON:

https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6151F.html?Catype=1

או לחלופין, אם מראה מקורי זה לא מה שמושך אותך ואתה מעדיף משהו אחר, יש לך את PIONEER ממגוון הגרסאות שלהם.

במידה ואתה מחפש התממשקות מול מוצרי סמארטפון כאלו ואחרים אז יש להם דגמים כאלו, אך יקרים ולכן כדאי לשקול לרכוש בחו"ל.

אני מעוניין לשמור על המראה המקורי

האם ששמתי עין כבר על ה-Eonon, איך היא? מומלצת? האם יש לה באגים מסויימים?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

פתחתי שרשור בנושא, כנס אליו ותראה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?618676-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-(%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA)-%D7%99%D7%A9-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%91%D7%9C)

תתעלם מכל שאר ההתנצחויות שיש בין חברי הפורום השונים כולל אותי לאחר שהשרשור גלש קצת, תתמקד במידע שאתה צריך לדעת.

יש לי את המערכת, לחבר ולעוד מספר אנשים.

לעיתים רחוקות, קורים מקרים שיש באג קטן פה ושם שהאפליקציה לא עולה, או נסגרת פתאומית, מטפלים בזה כמו בטאבלט, מחיקה של האפליקציה, סגירה "בכוח" כמו בסמארטפון וכו' או ניקוי קאש של האפליקציה כמו שיש באנדרואיד וכו', באגים בסגנון.

המכשירים אמינים ברמה גבוהה, כמו בכל מכשיר עלולות להתגלות בעיות כאלו ואחרות ומטפלים בזה מול שירות הלקוחות כמובן, לא משהו מיוחד.

פורסם
פתחתי שרשור בנושא, כנס אליו ותראה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?618676-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-(%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA)-%D7%99%D7%A9-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%91%D7%9C)

תתעלם מכל שאר ההתנצחויות שיש בין חברי הפורום השונים כולל אותי לאחר שהשרשור גלש קצת, תתמקד במידע שאתה צריך לדעת.

יש לי את המערכת, לחבר ולעוד מספר אנשים.

לעיתים רחוקות, קורים מקרים שיש באג קטן פה ושם שהאפליקציה לא עולה, או נסגרת פתאומית, מטפלים בזה כמו בטאבלט, מחיקה של האפליקציה, סגירה "בכוח" כמו בסמארטפון וכו' או ניקוי קאש של האפליקציה כמו שיש באנדרואיד וכו', באגים בסגנון.

המכשירים אמינים ברמה גבוהה, כמו בכל מכשיר עלולות להתגלות בעיות כאלו ואחרות ומטפלים בזה מול שירות הלקוחות כמובן, לא משהו מיוחד.

תודה,

האמת שאני מנסה להזמין אותה ו-3 פעמים לא הצלחתי, פעם אחת המוכר באיביי לא שלח במשך שבועיים ונתן לי תירוצים, לאחר מכן מוכר אמר לאחר ששילמתי החזיר לי את הכסף ואמר שאין לו במלאי..

היכן אפשר להזמין ממוכר אמין וחברת שילוח מהירה??

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

חבר יקר, יש שם לינק רשמי לאתר הרשמי של החברה, למה אתה מחפש במקומות אחרים ומסתכן בכל מיני שטויות?

אתה יכול להזמין ישירות מ EONON במחיר שילוח בעזרת FEDEX (ותשלם מיסים כמובן) וזה יגיע לך תוך שבוע לארץ מקורי עם אחריות והכל, מה הבעיה? :lol: (כולל החזר כספי לאחר 60 יום, PAYPAL וכו', כל מה שצריך).

כנס לאתר שלהם, בחר מדינה, שלם ותהנה, אל תזמין דברים כאלו מ EBAY או מקומות כאלו ואחרים שיש שם כל מיני בעיות ותקלות.

תזמין לך מצלמה אחורית בהתאם, הדגם הזה תומך במצלמת USB שיודעת להקליט תוך כדי נסיעה אם אתה רוצה וכולל מצלמת רוורס בנוסף (קח בחשבון אורך כבל USB שתצטרך וכו') או לחלופין תזמין רגילה טובה.

בתחתית יש לך סרטון כיצד מתקינים את המערכת הזו ברכב שלך, תצפה בו ותראה אילו אביזרים תצטרך או כלים, ייתכן ותצטרך מתאם אנטנה סתם דוגמא לרדיו וכו', למרות שלא תמיד וזה משתנה מרכב לרכב.

כרגע, הדגם הזה הכי חדיש כולל אנדרואיד 5.1 וכו', נראה שצריך להמין אותה מראש ויש כמה ימי המתנה (בטח עוד לא נכנסה למלאי).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
חבר יקר, יש שם לינק רשמי לאתר הרשמי של החברה, למה אתה מחפש במקומות אחרים ומסתכן בכל מיני שטויות?

אתה יכול להזמין ישירות מ EONON במחיר שילוח בעזרת FEDEX (ותשלם מיסים כמובן) וזה יגיע לך תוך שבוע לארץ מקורי עם אחריות והכל, מה הבעיה? :lol: (כולל החזר כספי לאחר 60 יום, PAYPAL וכו', כל מה שצריך).

כנס לאתר שלהם, בחר מדינה, שלם ותהנה, אל תזמין דברים כאלו מ EBAY או מקומות כאלו ואחרים שיש שם כל מיני בעיות ותקלות.

תזמין לך מצלמה אחורית בהתאם, הדגם הזה תומך במצלמת USB שיודעת להקליט תוך כדי נסיעה אם אתה רוצה וכולל מצלמת רוורס בנוסף (קח בחשבון אורך כבל USB שתצטרך וכו') או לחלופין תזמין רגילה טובה.

בתחתית יש לך סרטון כיצד מתקינים את המערכת הזו ברכב שלך, תצפה בו ותראה אילו אביזרים תצטרך או כלים, ייתכן ותצטרך מתאם אנטנה סתם דוגמא לרדיו וכו', למרות שלא תמיד וזה משתנה מרכב לרכב.

כרגע, הדגם הזה הכי חדיש כולל אנדרואיד 5.1 וכו', נראה שצריך להמין אותה מראש ויש כמה ימי המתנה (בטח עוד לא נכנסה למלאי).

בהצלחה.

אז זה מה שניסיתי להסביר לך ;)

הזמנתי בעבר דרך האתר של החברה אבל לצערי לאחר ההזמנה הם רצו לשלוח לי בדואר רגיל למרות שכתוב FeDex, לאחר "ריב" קצר שלי איתם הם החליטו לבטל לי את ההזמנה ולא רוצים לשלוח לי לכן פניתי לדרכים חלופיות שזה ספקי צד ג' באיביי.

זאת הבעיה שהייתה לי ולכן אין לי ממש דרך להזמין את המערכת מולטימדיה הזאת..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

גם ההמלצה שלי היא על חברת EONON.

נציגי החברה פעילים בפורומים של מאזדה ומספקים הנחות מדי פעם.

בנוגע ל"ריב" שלך עם החברה. לא נראה לי שמישהו שם משחק איתך ב"ברוגז". שלח להם הודעת שאלה לפני ההזמנה וודא שזה נשלח לארץ דרך פדקס ותתחדש.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בדיוק, מספר אנשים הזמינו כולל אני עצמי, הגיע עם חברת שילוח, בין אם זה FEDEX או משהו אחר.

מאוד מוזר מה שהיה לך, שמת לב שהזמנת מהאתר הגלובלי ולא האתר של UK לדוגמא?

תנסה להזמין שוב, לא אמורה להיות בעיה בכלל.

פורסם

אוטומטיק, תוכל לשתף מה עלות המיסים שילמת בארץ, מלבד מחיר המוצר באתר?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בשרשור אחר, ציינת דגם של מערכת מולטימדיה כיום שהינה בגודל דאבל דין סטנדרטי לפי התמונות שראיתי ברשת.

אז מדוע לא להחליף למערכת מחברה מוכרת, למשל אחד מהפיונירים החדשים (5850/2850), ברכישה מהארץ?

הם בדר"כ משתלבים טוב גם עם מוצרי אפל (לא אייר-פליי, אבל אפליקציות אחרות. ולקחת בחשבון את הכבלים הנדרשים, אם נדרשים).

פורסם
אוטומטיק, תוכל לשתף מה עלות המיסים שילמת בארץ, מלבד מחיר המוצר באתר?

עלות משלוח (לדעתי זה היה 50-60 דולר) ומיסים של 33% לדעתי, אם זכור לי נכון כיוון שמדובר על DVD לרכב וכו', בקטגוריה הזאת.

• תוכן חדש...