Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו חדשה ומנוע חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אשכרה כבר התעללות בגופה, אם פעם עוד איכשהו לנצ'יה היתה מבוססת על דגמים מערביים של פיאט – עכשיו מתכננים גרסת לנצ'יה על בסיס דגמים דרום אמריקאים מתפתחים.

לנצ'יה משווקת בימינו בעיקר באיטליה ודווקא שם מוכרת לא רע. ה"פונטו" הזו תהיה רכב גלובלי וזה לא שלקחו איזו קרייזלר והדביקו עליה סמל של לנצ'יה.

צודק, שכחתי שהם הוציאו עוד דגמים עם שמות שלא מתקשרים ישירות ל-500/פנדה. בסדר נו, שינו את דעתם. את זה הם יודעים לעשות מעולה
:wink:

זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה. FCA הודיעו שמותג פיאט יתחלק לדגמים פרקטיים ודגמי סגנון חיים. אף אחד לא שינה את דעתו תוך כדי.

אני יודע מה ההבדלים בין האונו לפונטו, התייחסתי רק לאופציות של השם שיתנו לאוטו.
כן, רק שבילבלת בין "פונטו" למתיחת פנים ודגם חדש. השם לא קריטי, העניין הוא שיוצא דגם חדש.

בדיוק כמו שסיפרת - תהליך הפיתוח לקח הרבה זמן. עזוב עכשיו החליפו כיוון, שינוי דעתם, היה מזג אוויר לא מתאים. מהרגע שאמרו "אנחנו מפתחים מחליפה ל-159 ועד שאחת כזו הגיעה לשוק לראשונה לקח זמן. לא בקטע של להעליב, סתם ציון נקודה.

אם נבחן כל דבר שהוא בצורה כה פשטנית, לא נוכל ללמוד או להבין דבר.

כן... זריז רצח, אני זוכר אותו עוד מתקופתו כ"קאמאל קונספט" ב-2003.
בין הסטלביו לקונספט קאמאל אין שום קשר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מעניין.

לגבי המנועים, מעניין גם מה יהיה גורל ה twin air והם ימשיך את דרכו בפנדה/500/מיטו או שיוחלף גם הוא באחד המנועים שצוינו.

• תוכן חדש...