Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ראשון עד 15 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שני עדיפויות אבל ההכי הכי חשובה זה שהוא יהיה ממש חסכוני בדלק כי אני נוסע הרבה בתל אביב וגם מחוץ כמעט כל יום אז הכי חסכוני שאפשר להשיג..

חוץ מזה אם יש משהו אוטומט ולא ידני זה גם טוב.

תודה.

פורסם

ניסאן אלמרה 98, מרווחת, אמינה, שירתה אותנו נאמנה 4 שנים עם 0 תקלות, רק טיפולים שוטפים, יצא לנו להחליף רק את הרדיאטור המקורי שדלף (הגיוני אחרי 16 שנה וגם אז עלה רדיאטור תואם כולל התקנה 400 ש"ח)

עלות של שנת 98 היום בסביבות ה 6-8K כך שאתה יכול לרכוש שנתון מתקדם יותר, עשתה 1:14 מחוץ לעיר, חפש מציאות יד 1 או 2.

פורסם

ב15 אלף הוא יכול לקנות רכב הרבה יותר חדש מאלמרה 98 וגם הרבה יותר חיסכוני למשל כמו הפיאט פנדה שעושה 1/14 בעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי ולמוסכניק שלי הרבה זכרונות מהפיאט מריאה, משום מה המוסכניק מחייך כאשר הוא נזכר בה, אני מאמין ברכב שצריך לשרת אותי ולא להיפך, לא מכיר אמינות גבוהה יותר מהיפניות, הכסף שתחסוך על הדלק יופקד במוסך עם תוספות, :)

פורסם
יש לי ולמוסכניק שלי הרבה זכרונות מהפיאט מריאה, משום מה המוסכניק מחייך כאשר הוא נזכר בה, אני מאמין ברכב שצריך לשרת אותי ולא להיפך, לא מכיר אמינות גבוהה יותר מהיפניות, הכסף שתחסוך על הדלק יופקד במוסך עם תוספות, :)

ובדיוק בגלל זה פיאט פנדה שמין הסתם תהיה שנתון גבוה הרבה יותר מאשר כל יפנית אחרת שכבר תהיה זקנה ותצטרך תשומת לב גדולה יותר, הפנדה ידוע כרכב אמין, אם הוא ימצא אחד שטפלו בו כמו שצריך לא צריך להיות לו דאגה.

PEUGEOT 206XS

פורסם

זיכרונות שייכים לעבר,הדגמים החדשים של פיאט כמו הפנדה למשל נחשב לדגם מוצלח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא מחפש רכב מאוד חיסכוני,הלנסר פחות טובה בזה.

• תוכן חדש...