Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בשבוע שעבר הייתי במוסך מזדה מורשה באיזור המרכז וקיבלתי את ההצעה הבאה לתיקון - ראו מצב.

האם יש אפשרות להוריד מחירים?

תודה על העזרה

חגים שמחים

20161021_144305.jpg

פורסם

כמה נקודות חשובות:

א. נשמח לקבל גם מד קילומטר, שנוכל להבין באיזה טיפול אתה נמצא.

ב. אם לפי דעתך המחיר גבוה מדי, זוכתך ללכת למוסך אחר ולבקש הצעת מחיר בחינם. מוסך שירצה כסף עבור הצעת מחיר, עובר על החוק.

פורסם
זה אכן מה שמומלץ.

יש חיוב נוסף של בולמים בעלות של 920 ש"ח, האם זה המחיר שהציעו על בולמים תחליפים?

דניאל תודה

אני לא מבין בחברות לצערי

יש הצעות זולות יותר לחלקים שמישהו מכיר?

פורסם

א. מדוע מעוניינים להחליף זרועות מתלה ?

ב. משהו בחישוב המחיר של זרועות המתלה מעט לא הגיוני ... 1015.8 ,נתנו 15% הנחה,איך הגיעו7 ל 1700+ ?

ג. מכיוון שהרכב כבר עבר את האחריות,הייתי מבקש לקבל הצעת מחיר במוסך כללי בכפוף לבדיקה של מה באמת צריך להחליף (שיבדקו היטב האם נדרש להחליף זרועות מתלה).

ד. יש חיוב נוסף משום מה על שני בולמים קדמיים (אעפ"י שכבר בהצעה כתוב בולם קדמי ימני וקדמי שמאלי) וזה ממש תמוה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הצעתי לך: תלך למקום שמתמחה בפרונטים ותעשה שם איבחון מצב וקבל הצעת תיקון עלויות וכו. וטיפול תעשה בכל מוסך שתרצה חבל על הכסף שלך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חוץ מהחיוב הכפול על הבולמים שלדעתי מדובר בטעות בשוגג או שאולי התכוונו גם לזוג בולמים אחוריים וקיטלגו את זה כקידמיים אז אלה המחירים של מורשה וזה לגטימי.

פורסם

לפי מחירים שאני מכיר לבולמים יש מחירים הרבה הרבה יותר נמוכים ממה שקיבלת תקח הצעת מחיר ממוסך אחר לא מורשה מאזדה אבל שמומלץ פה בפורום

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אין ספק שחיוב מופרז למדי , גש לחנות חלפים תעשה סקר שוק לגבי עלות של חלקים תחליפיים מחברות איכותיות, לא חסרות כאלו,

נמדה לי שיש חלפים של DELPHI מעולים והם יצרן OEM, לא חסר חברות טובות שלא יורדות ואף עולות על החלפים המקוריים.

פורסם

המחיר של הבולמים יקר מאוד, זוג בולמים קדמיים של KYB עלו לי 630 אצל אבי חלקי חילוף.

חיפוש קצר בקטלוג של KYB העלה את המק"טים הבאים: 341351 (קדמי ימני) ו- 341352 (קדמי שמאלי), מתאימים למנועים LFF7 ו- L3C1

ביום שלישי תרים אליו טלפון ותשאל כמה הם עולים.

פורסם (נערך)

במאזדה 6 כימעט כל מוסך יודע לגעת. יש פה חברי פורום בפועל שיש להם מוסכים כמו גבע, שאפט, אורן שירותי רכב, מוסך רון...כדאי להתחיל לבדוק מולם.

לגבי זרועות הירח ניתן להחליף רק את הבוקסות שלהם שכל בוקסה עולה 80 שח ולא צריך להחליף את כל הזרוע.

עריכה אחרונה על ידי מאור30
  • תוכן חדש...