Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ראיתי סרטונים ביו טיוב שהרבה רכבים בעל לוחית ישראלית נוסעים לתוך שטחי A של רשות הפלסטינית כמו לתוך ערים ערביות יריחו, חברון, שכם ורמאללה.

אם אלו בכלל ערבים ישראלים שקיבלו היתר להיכנס לתוך ערים לצורך ביקור משפחתי, עסקים ובילוי?

הם מסתכנים את עצמם אם יקרה ערבים יידו אבנים או יעשו נזק לרכבים ישראלים אם זה יהיה באשמה של ישראלים?

אם יעשו תאונה בין רכבים של ישראלי לפלסטיני ואיך זה מתנהל משא ומתן בזמן תאונה?

עריכה אחרונה על ידי mikish99
פורסם

לגבי ביטוח נגד גניבה הוא לא תקף בשטחי הרשות, לגבי תאונות מחליפים פרטים כמו בכל תאונה בתקווה שאכן יש לצד השני ביטוח וזה אחרי שהוא נשאר במקום ולא ברח...

חלק מהרכבים שנוסעים ברשות עם לוחית ישראלית זה רכבים שהורדו מהכביש לפירוק בארץ ושם משמישים אותם ללא רישוי, חלק זה אכן ערבים ישראלים שאין להם שום צורך באישור כניסה לשם, פשוט נכנסים ואין מי שימנע מהם.

יש גם יהודים ''גיבורים'' שנכנסים לקלקיליה, לבידיה ואפילו שכם וחיים בסרט שבאו לאירופה ולא יקרה להם כלום עד ש.....

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עד שבמקרה הטוב, הטימטום שלהם עולה מיליונים למשלם המיסים, כי צריך מבצע צבאי בשביל לשחרר אותם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האיסור של כניסת רכבים ישראלים לשטחי הרשות נאכף כמו החוקים לגבי אופניים חשמליים.

בפועל יש יחסי מסחר ערים בין הרשות לישראל, ותנועה מתמדת של סחורות ואנשים. זה בלי להיכנס לביקורי קרובים וכו'

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תוסיפו גם את תושבי מזרח ירושלים שחיים באיזורים כמו כפר עקב וקלנדיה.

זה איזורים למשל שביניהם לבין רמאללה אין שום מחסום בדרך ואפילו הכניסה לכפרים האלה מוגדרת כשטח A.

ולא חסר ישראלים שנכנסים לכפרים פלסטינאים (קניות, תיקונים)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היו פרסומים על כוונה לתבוע פיצויים ממי שנכנס לאזור A ונזקק לחילוץ ע"י הצבא. מעבר לדיבורים אינני יודע אם משהו התקדם בנדון.

פורסם

היום הצבא לא ממש נכנס לחלץ בשטח a, ממקרים שאני מכיר שולחים משטרה פלסטינית שהרבה פעמים מוציאה יהודים גם תוך כדי הפס''ד.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יעשו תאונה בין רכבים של ישראלי לפלסטיני ואיך זה מתנהל משא ומתן בזמן תאונה?

בדיוק כמו שמתנהל בכפר ערבי בשטחי ישראל.

ברוב המקרים אין ביטוח,

"מסתדרים" ומתקנים במוסך הקרוב שבכפר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבר אחד הטובים שלי כל הזמן בברטעה , עושה שם טיפולים לרכב והוא טוען שהמוסכניק הוא בכלל מחברון. יודע שהוא יהודי.

בקיצור, זה מדהים ומפחיד בוא זמנית, סיכון איום ונורא.

פורסם (נערך)
חבר אחד הטובים שלי כל הזמן בברטעה , עושה שם טיפולים לרכב והוא טוען שהמוסכניק הוא בכלל מחברון. יודע שהוא יהודי.

בקיצור, זה מדהים ומפחיד בוא זמנית, סיכון איום ונורא.

אל תשווה. ברטעה זה לא שטח A. ברטעה היא דוגמא ייחודית ליישוב שחציו ישראלי וחציו פלסטיני (כמו ירושלים?) והמעבר ביניהם חופשי, אין אפילו גבול ואתה לא תדע שעברת מהצד הישראלי לפלסטיני (אני דווקא יודע מתי, אבל זה לא רלוונטי). בימי שבת יש במקום המוני מטיילים יהודים, ערבים, דרוזים וכמובן פלסטינים שבאים ליהנות מסחורה מגוונת ויחסית זולה, ממוסכים, משתלות, שיש וכו'.

ולגבי הסיכון - הוא מאד נמוך בברטעה, וגבוה יותר דווקא אצלנו, במרכזי הערים - התאוריה שלי גורסת שהסכינאים הטרוריסטים למשל, לא דוקרים אצלם "בבית" אלא דווקא באים ליישובים היהודים בשביל לבצע את העבודה המלוכלכת כאן, ועל הדרך ליצור פחד אצלנו, ביישובים עצמם.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...