Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חניה בבניין משותף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנית פעם במתחמי קניות כמו ביג/סטאר סנטר/יכין סנטר? רוחב החניה שם צר בטירוף. גם שני רכבים פרטיים שמחנים רגיל עדיין אתה לא יכול לצאת נורמלי. זה לא מקרה יוצא דופן. דווקא כל הכבוד לשם שחונה נורמלי ולא עקום וכו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבקש מהפיז'ו הכתומה בחניה 31 שיחנה הפוך וצמוד למדרכה וכך יהיה לו מקום לפתוח את הדלת ובא לציון גואל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חבר, לפי התמונות אין שום בעיה בחניה שלו ושלך.

הוא חונה בגבולות שלו, החניות הן סימטריות מה הכוונה? במידה ולפי התמונה הוא חונה ויש קצת רווח ייתכן ובצד השני יש רווח גם כן, תוכל לצלם מהצד השני? לראות האם הוא "חונה על הקו" בצד השני בזמן שבצד אחר יש רווח כפי שאתה טוען?

כמו כן, קח לדוגמא שכן שהיה רוכש רכב שטח רחב למשל, או מרצדס או BMW וכו', אלו רכבים מאוד רחבים, גם אז הייתה לך בעיה דומה מאוד, מה היית עושה? כופה עליהם גם כן? אלו הם החיים ואלו הם הרכבים שהבן אדם רכב וזמינים לעבודתו ומחייתו.

במידה ותצלם משתי הצדדים שהרכב הלבן חורג מאוד בצד השני, כיוון שכרגע? הבן אדם כפי שרואים בתמונה חונה בדיוק בגזרה שלו, ואין ברירה הרבה חניות "צפופות" כאלו וצריך לצאת ולהכנס בזהירות עם הדלתות, אין שום בעיה ושום דבר חריג ידידי, אתה קצת מגזים, למרות שמן הסתם כולנו מבינים את התסכול.

בבניין משותף, אתה לעולם לא יכול לדעת מה יהיה ולכן, יש פרוייקטים של "בנה ביתך" במליון וחצי שקל ל 0.25 דונם אבל היות ואתה נאלץ לגור בבניין משותף, ישנם דברים שצריך להבין ולקבל כפי שהם.

אלה אם כן זה בגדר הפרעה או בעיה של ממש שאותה צריך לפתור, כרגע, לפי התמונה? אין פה שום בעיה ובסה"כ רכב "רחב" טיפה מהרגיל שחונה בגבולות הגזרה שלו, אין חוק שאומר שהרכב צריך להיות 1.5 מטר צר כדי שכל אחד יחנה בכיף, כן?

בגלל שכבר מחשיך אני לא אצלם את הרכב כרגע, אלא אוסיף כאן בוק של כיצד הוא מחנה...בגדול על מנת שהוא יחנה את המינבוס שלו וייצא הוא חייב שהדלת שלו תהיה לא ליד כלי רכב... כלומר אם 2 רכבים ארוכים כמו מאזדה 6 למשל יחנו על 29 ו 30 הוא בחיים לא מצליח לצאת מהרכב...לכן מה שהוא עושה זה תמיד חונה או באלכסון או עולה על הקו הלבן ולעיתים גולש לחנייה השכנה...תמונות מצורפות...(למזלו בחניה 31 יש 2 מכוניות יחסית בגודל קטן, למרות שלפעמים הם היו חוסמים לו בכוונה ובצדק את הכניסה לרכב)...

דרך אגב יצא לו כבר לשבור לי מראה ולשפשף עם הצמיג את הפח..כאשר אמרתי לו את זה הוא אמר שהוא נוהג זהיר...Screen Shot 2016-10-16 at 18.31.41.jpgScreen Shot 2016-10-16 at 18.31.57.jpgScreen Shot 2016-10-16 at 18.32.15.jpgScreen Shot 2016-10-16 at 18.32.28.jpgScreen Shot 2016-10-16 at 18.32.45.jpg

פורסם

ודרך אגב יש לנו ג׳יפ מרצדס בחניה, ולידו חונה ג׳יפ יונדאי טוסון, גם לא הכי צר שבעולם והכל בסדר...ומהצד השני סוג של ניסאן קטנה...

במקרה כאן זה ב29 מאזדה 6 או גולף וב30 פיג׳ו או סיאט איביזה...

פורסם

החניה שלך בטאבו היא 29, לאשה בלי הרכב החניה 28. תציע לאשה בלי הרכב להשכיר לך את החניה ותחנה כמו מלך באמצע על שתי חניות.

אולי מחיר שכירות של חניה יהיה שווה את השקט הנפשי שלך.

פורסם

רעיון טוב, אגב זה חוקי לחלוטין למכור בתוך הבניין חניות בין השכנים או להשכיר אחד לשני, אין עם זה שום בעיה.

פורסם
החניה שלך בטאבו היא 29, לאשה בלי הרכב החניה 28. תציע לאשה בלי הרכב להשכיר לך את החניה ותחנה כמו מלך באמצע על שתי חניות.

אולי מחיר שכירות של חניה יהיה שווה את השקט הנפשי שלך.

יש בעיה אחרת, שהשכנה הזאת מחלקת את החניה הזו לרוב השכנים..ברגע שאני אציע לה כסף, יכול להיות מאוד שיהיו שכנים שיהפכו את זה לסוג של מכירה פומבית, שהמרבה במחיר החניה תהיה שלו..

אני חושב שמה שאני אעשה זה לפנות לביטוח לגבי הנזק שנוצר לי מהצד של החניה שלה..אני חושב שהביטוח לא ירצה להוציא את הכסף ישירות ממנו אם תהיה לו את האפשרות לתבוע את בעלת החניה על הנזק שנגרם מרכב שחנה בחניה הפרטית שלה...אני מאמין שזה יגרום לה לחשוב פעמיים בפעם הבאה שהיא תאשר לחצי בניין לחנות לה בחניה...אני טועה ?

פורסם
מה קשור זה שהחנייה שלה לגורם הנזק?

היא הבעלים של החניה, לא ? כן!

היא מזכירה את הדירה שלה ? לא !

היא יכולה להוכיח שרכב שלא שייך לבני משפחתה פגע בי ? שתוכיח, אני אשאיר לה את הכאב ראש להוכיח זאת..

אני יודע למשל מהשירות הצבאי שלי, שכאשר יש ״הפללה״ על מיקום ספציפי, בעלי המקום הספציפי נושאים בתוצאות...אני רוצה להאמין שזה ככה גם בחוק במדינה...

פורסם

המוציא מחברו עליו הראיה. אתה צריך להוכיח שהחנייה שלו גרמה לך לנזק. אתה לא יכול לטעון טענה שכזו באוויר. אם יש לך צילום של מישהו בחנייה שלו גרם לך נזק, יש לך את מי לתבוע. בעל החנייה אינו קשור.

פורסם
המוציא מחברו עליו הראיה. אתה צריך להוכיח שהחנייה שלו גרמה לך לנזק. אתה לא יכול לטעון טענה שכזו באוויר. אם יש לך צילום של מישהו בחנייה שלו גרם לך נזק, יש לך את מי לתבוע. בעל החנייה אינו קשור.

יש מצלמת אבטחה שמראה בבירור...

פשוט המצלמת אבטחה תופסת רכב ולא מספר רכב..לכן יש הוכחה וזו לא הבעיה..שהיא תשבור את הראש מי היה בחניה שלה בשעה מסויימת ובתאריך מסויים ותמצא אותו בדרכים שהיא רוצה...הוכחה יש לי.

פורסם

אתה יכול לבקש ממנה להחליף בין החניה שלך לשלה? בנוסף הייתי ממליץ לך להתקין מצלמה מכיוון שאמרת שהוא פגע ברכב שלך כבר פעמיים.

אם השכנה לא תסכים להחליף את החניות אני ממליץ לך שאתה ו31 תחנו קצת יותר צמוד לקו (כל זה לאחר שהתקנת מצלמה פועלת כי סביר להניח שהוא "נוהג זהיר") מקווה שהוא יבין את הרמז או שירזה ואז יוכל לצאת מהרכב כמו בן אדם.

פורסם

הדרך הפשוטה היא החלפת חניות

רכב ההסעות יחנה בחניה הראשונה כך שמצד אחד אין שום רכב חונה ויכול להיצמד שם למדרכה וכך ייווצר מקום לשאר החונים.

כך גם אורכו לא יהווה בעיה.

יש לבדוק האם החניה מיועדת רק לכלי רכב פרטיים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הדרך הפשוטה היא החלפת חניות

רכב ההסעות יחנה בחניה הראשונה כך שמצד אחד אין שום רכב חונה ויכול להיצמד שם למדרכה וכך ייווצר מקום לשאר החונים.

כך גם אורכו לא יהווה בעיה.

יש לבדוק האם החניה מיועדת רק לכלי רכב פרטיים?

תראה יש עוד נקודה...ראיתי שבחנייות שיש בהן מעל 30 ועד 50 מקומות חנייה יש צורך בהוספת חניית נכים אחת וחניית רכב מסחרי אחת..אצלנו בבניין יש מקום, אך אין ציור של חניות אלו, זה אולי תפקידי לדרוש מוועד הבית לדאוג לסימון חניות אלו ובכך יש סיכוי גדול שהבעיה תיפתר...

פורסם

כמה חניות יש לכם?

האם משרתים צרכי מגורים בלבד?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...