Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשנה החולפת הצטרפתי לשירות במערך הבקרה של חיל האוויר כטכנאי מחשוב,התחלתי להבין בגילוי והגנה אווירית ובכל העולם הטכני שסובב את התחום.

בזמן האחרון אני לא מצליח להוריד עניין אחד מהלב,אחי שירת בתחילת שנות ה2000 במערך הנ''מ כלוחם על כלי ששמו "מחבט". 3 שנים מלאות כולל אינטיפדה מדממת וכל מה שמסביב. אני מחפש לוחם הגנ''א מאותה תקופה שיש להם הכירות עם הכלי הנ''ל על מנת להבין עליו קצת יותר.

לצערי הרב איבדתי את אחי לאחר שחלה בסרטן ,אחי חיי אורך חיים בריא ובסביבה שקטה ונורמטיבית. אני מנסה להבין האם על הכלי הנ''ל היה מורכב מכ''מ או משדרים/מקלטים שהיו ידועים בפליטת קרינה.

אני לא מחפש לעצמי תשובה לשאלה איך אחי חלה,ואני גם יודע שהסיכוי למצוא מישהו ששירת על אותו כלי או בסביבתו באותם השנים הוא קלוש. אבל אמרתי לעצמי, אם אני כבר פה אז למה לא לנסות?

אודה לכם אם אתם או מישהו שאתם מכירים שמכיר מישהו שמכיר מישהו ששירת על הכלי הזה יוכל לספק לי קצת מידע עליו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מציע לך לשאול בפורום צבא ובטחון בפרש. גם יש סיכוי טוב שתמצא מישהו ששירת באותן שנים (מחיפוש קצר בפורום כתב שם מישהו שהתגייס ב 2003) וגם יכול להיות שתמצא אינפוטרמציה על הכלי עצמו. חיפשתי במשך כמה דקות ולא ראיתי שהוזכר מכ"מ על הכלי, אולי חיפוש מעמיק יותר יניב תוצאות אחרות.

עריכה: הערך באנגלית לכלי שעליו מבוסס המחבט (m163 PIVADS) טוען שהיה עליו איזשהו מכ"מ למדידת טווח. לא בטוח שאכן היה קיים במחבט, ייתכן שהיה קיים רק בחובט.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...