Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא סבור שהבעיה נוצרה בארץ!!

קשה לי להאמין שלא פתחו מכסה מנוע בזמן ההתקנות "המקצועיות" שעשו בבונדד..

בעבר קיבלנו רכב שכמה ממערכות החשמל לא עבדו כליל (מפשיר אדים אחורי וכו').. התברר שמתקין האזעקה דאז התלהב וחתך צמת חוטים שלמה במהלך עבודתו החאפרית..

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון,

היום אחרי שקבעתי תור הגעתי למוסך, ודבר ראשון כפי שלגאסי רשם - אמרו או יותר נכון הפנו אצבע מאשימה בטענה שזה בטח בגלל המערכת/חיישני הרוורס/מצלמה ובגלל זה קרה, מיד הודעתי להם שלא בוצעה שום התקנה כזאת, קיבלתי את הרכב ערום לגמריי.

הם אוהבים ישר להאשים למרות שאין בכלל קשר, זאת תקלה מכנית וכל המערכות ההם חשמליות.

בקיצור, ההסבר של המוסך שישנם שני כבלים שמחוברים במכסה מנוע קרוב לפנס קידמי שמאלי, והכבלים יצאו בחיבור בינהם - אז חיברו אותם חזרה, מקווה שבזה זה יסתיים ושלא יחזור שוב.

תודה רבה לכל העונים וגמר חתימה טובה.

פורסם

זה שקודם כל התחילו בהאשמות, זה גועל נפש.

רכב בן שבוע, רק מהבושה שרכב בן שבוע מגיע למוסך הייתי מתנצל, מרכין ראש ומתקן בלי למצמץ.

תרבות שרות ישראלית במיטבה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על מה יש להתנצל ועל מה יש להתבייש? המוסך גרם לקלקול או ייצר את הרכב?

תרבות הלקוח הישראלי במיטבה.

שאלה לקרייזי J, האם באמת אין שום התקנה ברכב נכון להיום?

פורסם

הלקוח נכנס למוסך לתקן תקלת יצרן ברכב חדש.

קורה!

מה עושה המוסך....? דבר ראשון מאשים את הלקוח שהתקין אביזרים.

אדוני, זה לא לקוח בעייתי, זה שרות בעייתי !!!

זאת תרבות שרות. הלקוח לא עשה שום דבר רע.

קנה רכב חדש במיטב כספו וכבר בשבוע הראשון מוצא את עצמו מתנגח עם מוסכי יבואן?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדיוק היה ריקול ליונדאי טוסון חדשות לגבי מנגנון פתיחת מכה המנוע שהגיע דפוק, יכול להיות, או יותר נכון, סביר ביותר שיש אצלך את אותו המנגנון

פורסם
על מה יש להתנצל ועל מה יש להתבייש? המוסך גרם לקלקול או ייצר את הרכב?

תרבות הלקוח הישראלי במיטבה.

שאלה לקרייזי J, האם באמת אין שום התקנה ברכב נכון להיום?

מגיע לקוח שטוען שהוא לא מצליח לפתוח את מכסה המנוע. האוטו בן שבוע. ככה קיבל ופתאום נכנס לו שגעון לבדוק שמן מנוע ומים, כזה הוא משוגע. אבל מה לא מצליח. מגיע למוסך והם טוענים שהוא התקין משהו בארץ.

תגיד לי, את מי זה מעניין עם נעשה התקנה או לא נעשתה התקנה בישראל? מי שהתקין זה היבואן, הוא עשה את הנזק, שהוא יטפל.

להאשים את האחר זה תמיד קל, לפעמים צריכים להאשים את עצמינו. זה קצת קשה לישראלים.

פורסם
הלקוח נכנס למוסך לתקן תקלת יצרן ברכב חדש.

קורה!

מה עושה המוסך....? דבר ראשון מאשים את הלקוח שהתקין אביזרים.

אדוני, זה לא לקוח בעייתי, זה שרות בעייתי !!!

זאת תרבות שרות. הלקוח לא עשה שום דבר רע.

קנה רכב חדש במיטב כספו וכבר בשבוע הראשון מוצא את עצמו מתנגח עם מוסכי יבואן?

אתה "מסדר" את הדברים כדי להוכיח כי טענה שלך נכונה וזאת כאשר בכלל לא נכחת שם.

הלקוח נכנס לתקן תקלה, אך אחד לא ידע האם זאת תקלת יצרן לפני שהיא תוקנה.

אין בדברים שנכתבו כדי להסיק כי הלקוח הואשם בזה או שהייתה בכלל התנגחות עם המוסך.

פעולה ראשונה והגיונית ביותר היא לברר האם בוצע תיקון כלשהו או התקנה כאשר יש בעיה חריגה ולא מוכרת ברכב בקילומטרז' כל כך נמוך - את זה גם אני הייתי עושה..ולהערכתי, לא הלקוח ולא המוסך עשו רע.

פורסם (נערך)

דניאל,

אין שום התקנה, כל ההתקנות (מערכת/חיישנים/מצלמה/רמקולים וכו') אמורים להתבצע רק בשבוע הבא, כן התקנתי וו גרירה ואמרתי זאת למוסך - למרות שניתן לראות אותו לבד.. וגם לא אמור להיות שום קשר בין וו גרירה לפתיחת מכסה מנוע.

כבר בדקתי פעמיים שלוש לבדוק את הנוזלים ברכב, לוודא שלא חסר שמן/מים/מים לווישרים - טוב שבדקתי כי הוספתי כמות נכבדת של מים לווישרים.

מסכים עם סולל, זה התנערות טבעית לחלוטין שתמיד קיימת במוסכים, יעשו הכל על מנת להתנער מאחריות ולהאשים את האחר, "הוא אשם - תפנה אליו".

עדי, לא בטוח שזה קשור לריקול, ע"פ מה שהסבירו במוסך הכבלים נותקו - לא יודע אם זאת התקלה שיש בטוסון.

המקרים האלו שהמוסך מאשים קרו לי בעבר, וזה הכי קל בשבילם - ביצעת שינוי כלשהו, תפנה למתקין שהתקין לך את זה ואין אחריות - ככה הם סוגרים את התלונות שלהם, במקום שיבדקו לעומק ובאמת ינסו לברר את מהות התקלה.

עריכה אחרונה על ידי crazyj
פורסם

פות"ש להבנה הכללית הכוונה לא שההתקנה של מערכת צד שלישי גרמה לקרע בכבל אלא שתהליך ההתקנה... בכל זאת הרבה פעמים יש לגשת לתא המנוע (גם כשמתקינים לך וו גרירה עם שקע חשמלי). קשה לי להאמין שבמוסך באמת האשימו אותך או את ההתקנות אלא פשוט ציינו את זה, זאת האפשרות הראשונה שעולה לבן אדם נורמלי בראש. לא משנה אם זה לא באמת מה שקרה ופתחת את המכסה מנוע כמה פעמים מאז, המוסך לא יידע לפני שהוא יציין מה שציין והיית אומר לו שזה לא ככה.

אלוהים ישמור מה כל אחד מאשים ומתגונן גם בערב יום כיפור שלו...

ט.ל.ח

פורסם
עדכון,

...דבר ראשון כפי שלגאסי רשם - אמרו או יותר נכון הפנו אצבע מאשימה בטענה שזה בטח בגלל המערכת/חיישני הרוורס/מצלמה ובגלל זה קרה, ...

... אין בדברים שנכתבו כדי להסיק כי הלקוח הואשם בזה או שהייתה בכלל התנגחות עם המוסך.

אין לי ספק שאתה יכול ללמד אותי דבר או שתיים במכונאות או חשמלאות רכב, אבל בנתינת שרות... ברשותך

זה בכלל לא מעניין מי אשם! גם אם זה שהתקין לו את הוו גרירה שבר לו את המנגון... זה בכלל לא רלוונטי.

מה שרלוונטי היא התחושה שבה הלקוח נכנס למוסך.

התחושה היא "קניתי רכב חדש ואחרי שבוע אני כבר במוסך?"

בכל מקרה אשם או לא אשם המוסך יכול להזדכות על התיקון מול היבואן/היצרן וע"פ לצאת גדול מול הלקוח.

אפשר (ורצוי) באופן לא מרומז לנסות להתחקות אחר מקור הבעיה, וה לגיטימי לגמרי, אבל בלי שימוש באצבע מאשימה ורצוי בגמר התיקון.

אולי אני לא מבין גדול במכונאות רכב, אבל יש לי 25 שנות נסיון במתן שרות למוצרים מאוד יקרים ומורכבים.

לא פעם המשתמש גורם נזק יקר למוצר בתקופת האחריות והדבר האחרון שמעניין אותי הוא להאשים אותו (למרות שברור לי שהוא אשם), אני רוצה את הלקוח מרוצה ואני רוצה את הלקוח בעסקה הבאה.

עכשיו תשאל את עצמך מה הסיכוי שהוא יקנה שוב קאיה או לכל הפחות יחזור למוסך הזה?

פורסם

סולל, אתה נותן שירות אמיתי, הלוואי שכל נותני השירות יהיו כמוך - לצערי בארץ לא מבינים את זה, הרי ברגע שנותנים שירות מכל הלב, הלקוח יחזור ועוד ימליץ לעוד אנשים על אותו מקום, אבל פה המחשבה היא רק איך לתחמן או להתחמק מהאחריות.

אגב, הייתי נוכח בזמן התקנת הוו גרירה בצורה צמודה ואישית - ולא פתחו בכלל את מכסה המנוע, אז לכל המאשימים - תפסיקו.

פורסם

תן לי בבקשה, אדון מומחה בשירות שמתן שירות זה נחלתך הבלעדית, להציג לך איך אני רואה את הדברים.

לקוח מגיע למוסך עם תקלה לא שגרתית (קילומטרז' נמוך ורכב אמין) שלא ברור מה טיבה ומה מקורה.

המוסך, שקיים כדי לתקן רכבים ולא שום דבר אחר כי הרי מזה מגיעה פרנסה, טען בפני שלקוח שזה אולי בגלל גורם אחר ולא אחריות יצרן.

הלקוח אמר אין מצב, כי לא היה פה גורם אחר מעורב.

המוסך תיקן את הרכב ולא חייב את הלקוח במאום.

איפה יש פה שירות גרוע ?

תסובב לנו את הדברים כדי שזה יסתדר וישכנע.

• תוכן חדש...