Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממשיך להתעלם מהמשפט

"

...דבר ראשון כפי שלגאסי רשם - אמרו או יותר נכון הפנו אצבע מאשימה בטענה שזה בטח בגלל המערכת/חיישני הרוורס/מצלמה ובגלל זה קרה, ..."

באחריות מוסך מחייב את היצרן או היבואן, בכל מקרה פרנסתו לא נפגעת ולא התבקש לשלם מכספו עבור התיקון

נכון...בסופו של יום הרכב תוקן, אבל באיזה הרגשה יצא הלקוח.

לא צריך להיות מומחה בשרות... תשאל את הלקוח באיזה הרגשה יצא!

הגיעו לקו הסיום אבל בחרו בדרך הלא נכונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תן לי בבקשה, אדון מומחה בשירות שמתן שירות זה נחלתך הבלעדית, להציג לך איך אני רואה את הדברים.

לקוח מגיע למוסך עם תקלה לא שגרתית (קילומטרז' נמוך ורכב אמין) שלא ברור מה טיבה ומה מקורה.

המוסך, שקיים כדי לתקן רכבים ולא שום דבר אחר כי הרי מזה מגיעה פרנסה, טען בפני שלקוח שזה אולי בגלל גורם אחר ולא אחריות יצרן.

הלקוח אמר אין מצב, כי לא היה פה גורם אחר מעורב.

המוסך תיקן את הרכב ולא חייב את הלקוח במאום.

איפה יש פה שירות גרוע ?

תסובב לנו את הדברים כדי שזה יסתדר וישכנע.

נלך לסיטואציה אחרת: הלקוח חוזר למוסך בטענה שהמגבים ברכב לא מנגבים טוב, ומזהים כי לרכב הותקן גם וו גרירה במהלך השבוע.

האם בעל המוסך יאשים את המתקין בגלל איכות המגבים? לא. לא שווה להתאמת עם הלקוח אם מגב באחריות או לא באחריות, כי זה מוצר זול והחלפה פשוטה.

אבל כאשר צריכים לתקן או להחליף מנגנון שלא דורש 5 דקות עבודה, אז לפתע בודקים אם נעשתה התקנה נוספת לרכב?

חיפוש אחר הלקוח יצא מגבול הטעם הטוב.

פורסם
תן לי בבקשה, אדון מומחה בשירות שמתן שירות זה נחלתך הבלעדית, להציג לך איך אני רואה את הדברים.

לקוח מגיע למוסך עם תקלה לא שגרתית (קילומטרז' נמוך ורכב אמין) שלא ברור מה טיבה ומה מקורה.

המוסך, שקיים כדי לתקן רכבים ולא שום דבר אחר כי הרי מזה מגיעה פרנסה, טען בפני שלקוח שזה אולי בגלל גורם אחר ולא אחריות יצרן.

הלקוח אמר אין מצב, כי לא היה פה גורם אחר מעורב.

המוסך תיקן את הרכב ולא חייב את הלקוח במאום.

איפה יש פה שירות גרוע ?

תסובב לנו את הדברים כדי שזה יסתדר וישכנע.

אני גם חושב שהמקרא נופח הרבה מעבר למה שקרה בשטח.

המוסך סך הכול שאלה לגיטימית. ולא ניסה לברוח מהאחריות והלקוח ניפח את הסיטואציה לפגיעה אנושה בכבודו.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
נלך לסיטואציה אחרת: הלקוח חוזר למוסך בטענה שהמגבים ברכב לא מנגבים טוב, ומזהים כי לרכב הותקן גם וו גרירה במהלך השבוע.

האם בעל המוסך יאשים את המתקין בגלל איכות המגבים? לא. לא שווה להתאמת עם הלקוח אם מגב באחריות או לא באחריות, כי זה מוצר זול והחלפה פשוטה.

אבל כאשר צריכים לתקן או להחליף מנגנון שלא דורש 5 דקות עבודה, אז לפתע בודקים אם נעשתה התקנה נוספת לרכב?

חיפוש אחר הלקוח יצא מגבול הטעם הטוב.

הסיטואציה לא קשורה לעניין.

כמה באמת "חיפשו" והאשימו אותך שזה בעיה שלך ושל המתקין שלך?

פורסם
הסיטואציה לא קשורה לעניין.

כמה באמת "חיפשו" והאשימו אותך שזה בעיה שלך ושל המתקין שלך?

כל פעם שיש בעיה, אני חוזר למקום השירות (לאו דווקא במוסך) או שמאשימים אותי או שממציאים בעיות.

זאת דוגמה קלאסית איך מנסים להאשים את הלקוח. כי אילו הלקוח לא היה מרגיש שמאשימים אותו, אלא ניסו לתחקר את הלקוח לתוצאה של במצב, אז הלקוח לא היה פותח שרשור על הבעיה.

פורסם

חברים,

פתחתי את האשכול כדי לשתף שגם רכב חדש בן שבועיים יכולות להיות בו תקלות, ורציתי לברר מהן הסיבות שגרמו לתקלה, וכיצד מתקנים את התקלה - זה הכל.

מעבר לכך, אין צורך ואפילו מיותר כל הריב הזה של מי צודק וכו', בשורה התחתונה - המוסך תיקן במסגרת האחריות והכל טוב.

תודה רבה לכולם, גמר חתימה טובה.

פורסם

אני לא מסכים איתך דניאל.

אני לפני שנתיים קניתי משקפי שמש באילת באחת מחנויות מותג אחריי פחות משבוע היה פגם במשקף פניתי לסניף אחר עם המשקף והקבלה והביאו לי משקף חדש לא שאלו אותי אם נפל או לא נפל.

עצם שבכלל היה צריך לתשאל את הלקוח במקום לתקן זה שירות ישראלי טיפוסי.

דוגמא הפוכה ראיתי שברכב שלי יש הזעה על פעמון הצירייה ניגשתי למוסך של חברת הליסינג כשהרכב עדיין באחריות שלהם להראות מה הם יכולים לעשות בנידון.

מנהל המוסך מעלה את הרכב על ליפט ואומר לי "שזה טיבעי ששמן גיר יזיע על הצירייה",מכיוון שהזעה היא שולית אבל מצריכה טיפול של החלפת חלק בעלות של 2000 ש"ח ניגשתי למוסך חברת הליסינג ובמקום על המקום לאשר את החלפת החלק הוא שוטף לי את אזור הצירייה ואומר לי לחזור לבדיקה נוספת.

זה מה שנקרא שירות ישראלי טיפוסי.

פורסם

כל מה שיכולתי לעשות (ועדיין יכול זה לקפוץ לבדיקה נוספת כדי שהוא באמת יוודא שיש הזעה מהכיוון הנ"ל שמגיע).

כנראה שאעשה זאת אחריי החג (הרכב עדיין באחריות).

פורסם
חברים,

פתחתי את האשכול כדי לשתף שגם רכב חדש בן שבועיים יכולות להיות בו תקלות, ורציתי לברר מהן הסיבות שגרמו לתקלה, וכיצד מתקנים את התקלה - זה הכל.

מעבר לכך, אין צורך ואפילו מיותר כל הריב הזה של מי צודק וכו', בשורה התחתונה - המוסך תיקן במסגרת האחריות והכל טוב.

תודה רבה לכולם, גמר חתימה טובה.

לא רק על זה פתחת את השרשור. פתחת תרתי משמע, את השרשור להתלונן על המותג כי קרתה לך תקלה בסמיכות לרכישה ועל היבואן שמסר לך רכב עם שריטה.

אין שום ריב, אלא דיון ענייניי על התפתחות הדברים ונקודות מבט שונות על המקרה.

אני שמח, שלמרות שהיו קצת קשיים, אתה מרוצה.

פורסם

עניין הכבל, כאן, די זניח לאומת השריטה שהייתה על פגוש, והיחס שקיבלת בטרייד אין.

ההתפשרות שלך על ה"טיפול", שעלותה ליבואן, פרוטות בתור "פיצוי"{אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה}, סתם מקוממת. מה גם שבמעמד מסירת הרכב שלך לטרייד אין, ידעו יפה מאוד להוריד אלפייה, על כל שריטה קטנה שהם מצאו.

זה מראה ומוכיח, כמה היבואן כבר "שבע" מהמכירות ויחסו ללקוחות שהשקיעו ממיטב כספם, גובה בזילזול מוחלט.

חבל.

• תוכן חדש...