Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לקבל המלצה למוסך לבצע בו טיפול לרכב (סיאט איביזה 2008 ידנית), *בחיפה*.

כמו כן הרכב מתקרב מאוד לסף ה-100,000 ק"מ - האם יש הנחיות מיוחדות או תוספות יקרות לטיפול שאני צריך לדעת עליהן לפני שאני ניגש למוסך??

פורסם

דגם מנוע BTS, יש לי אחת כזאת [2010] שגם חצתה את ה 100,000 לא מזמן, על פי הספר אתה אמור לבצע טיפול קטן הכולל

שמן מנוע [5W-40 בתקן 502 של VW]

פילטר שמן [רצוי מקורי\תחליפי של MANN\BOSCH\HENGST]

נוזל בלמים אם לא הוחלף בשנתיים האחרונות - תחליף.

פילטר אויר - אם אני זוכר נכון מחליפים כל 60,000קילומטרים, אני אישית מחליף כל טיפול שני [ 20,0000 ], שוב - בהתחשב בהיסטורית הטיפולים שלך שאותה אנחנו לא מכירים, תחליף בהתאם [ רצוי מקורי או תחליפי של MANN ולא משהו סיני\טורקי\צ'רקסי]

אני לא זוכר אם יש הנחיה להחליף גם פילטר דלק בקילומטראז' הזה אבל הייתי ממליץ בחום לבצע החלפה.

אני החלפתי שמן גיר למרות שאין הנחיה כזאת ואני שמח שעשיתי את זה כשראיתי מה היה מצב השמן, מומלץ בחום.

בהצלחה.

פורסם
דגם מנוע BTS, יש לי אחת כזאת [2010] שגם חצתה את ה 100,000 לא מזמן, על פי הספר אתה אמור לבצע טיפול קטן הכולל

שמן מנוע [5W-40 בתקן 502 של VW]

פילטר שמן [רצוי מקורי\תחליפי של MANN\BOSCH\HENGST]

נוזל בלמים אם לא הוחלף בשנתיים האחרונות - תחליף.

פילטר אויר - אם אני זוכר נכון מחליפים כל 60,000קילומטרים, אני אישית מחליף כל טיפול שני [ 20,0000 ], שוב - בהתחשב בהיסטורית הטיפולים שלך שאותה אנחנו לא מכירים, תחליף בהתאם [ רצוי מקורי או תחליפי של MANN ולא משהו סיני\טורקי\צ'רקסי]

אני לא זוכר אם יש הנחיה להחליף גם פילטר דלק בקילומטראז' הזה אבל הייתי ממליץ בחום לבצע החלפה.

אני החלפתי שמן גיר למרות שאין הנחיה כזאת ואני שמח שעשיתי את זה כשראיתי מה היה מצב השמן, מומלץ בחום.

בהצלחה.

תודה רבה. יש המלצות למוסכים בחיפה? ומה זה אומר מנוע BTS

עם כמה נזק אני אמור לצאת מהטיפול פחות או יותר...?

• תוכן חדש...