Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 50K

netanelj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכישת רכב עד 50K (שזה ממש הרף) אני מחפש רכב שהוא כמה שיותר אמין וכמה שיותר חסכוני.

בסופו של דבר אני סטודנט אם יש אופציה לליסינג מעניין אשמח לשמוע ממשהו שאתם מכירים .

מבחינת הצרכים שלי אני נוסע כל יום בסביבות ה250-300 קילומטר בשבוע אני מחפש רכב שהוא קטן(אני עובר עכשיו משברולט אוואו 2006).

בכל אופן אני קיבלתי המלצות ללכת על קיה,טויוטה,יונדאי או הונדה השאלה מה מומלץ ואם יש חברה של ליסינג שגם מוכנה לקחת את הרכב הישן שלי כחלק מהעסקה מה טוב.

תודה רבה על העזרה למי שיעזור ולילה טוב.

פורסם

ידני או אוטומטי?

ידני תוכל לרכוש שברולט ספארק 0 ק"מ מליסינג 0.

האוויאו אינה לחמניה חמה בשוק המשומשות - ובטרייד סביר שיתנו לך עבורה מחיר זניח לגמרי.

אוטומטי - מיצובישי ספייס סטאר יכולה להיות אופציה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לי בעיה בין ידני או אוטומט עדיפות לאוטומט כי הרבה שנים לא יצא לי לנהוג על ידני.

בקשר לספארק אני לא כלכך התחברתי לרכב הזה,הספייס סטאר נשמע לי מעניין למרות שהיא נראית טיפה כמו חללית קטנה אבל אשמח לעוד המלצות,ותודה רבה על התגובה המהירה!

פורסם (נערך)

לגבי הספייס מציע לך לראות את סיקור הוידיאו שלי וסיכום שנה ראשונה ושניה.

הרכב באמת מאוד חיסכוני.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?602347-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-שנתיים

Sent from my A0001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ראיתי את הסיקור שלך קודם כל השקעה מטורפת שאפו!

אחרי שראיתי את הסיקור שלך ודיברתי עם עוד שני אנשים שיש להם את הרכב כולם אמרו שהאוטו מומלץ אבל הוא לא אמין כלכך שזה משהו שקצת מפריע לי.

למרות שמבחינת אבזור הוא משהו שכן התאים לי שזה כן משהו שחשוב לי ככה שאני עוד לא יודע במדויק מה אני רוצה.

עריכה אחרונה על ידי netanelj
פורסם

איך היונדאי i20/i25/i30 בתקציב שלי איזה שנים אני יכול לרכוש? והאם הם חסכוניות בדלק ?היכן אני יכול לראות את רמת האבזור הפנימית של הרכבים הללו?תודה רבה.

פורסם

מה בדיוק לא אמין?

כי אתה הראשון שאומר זאת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאני אומר לא אמין אני מתכוון שכמו שרשמת על הברקסים שהחלפת תוך זמן קצר.

שני האנשים שאני מכיר עם הרכב הנ"ל היה להם בדיוק את אותה הבעיה עם הרכב לזה התכוונתי.

פורסם

אם תחליף לא במורשה יבואן יצא זול יותר,אצלי הרכב נוסע רק בכבישים הררים,אחרת מאמין אפשר היה להגיע לקמ גבוהה יותר ובטח לא להחליף גם דיסקים.

אם תסתכל יש פה שירשור על רפידות וגם יש רכבים שהחליפו בם בקמ נמוך.

לא הייתי פוסל על זה רכב.

פורסם

לגבי הדגמים של יונדאי ששאלת:

i20 - בתקציב בעיקר עד 2012.

i25 - בתקציב עד 2012.

i30 - בתקציב דגמי 2010/2011.

כולם עם צריכת דלק בין 11-13 ק"מ לליטר די רחוק מהנתונים של הספייס-סטאר.

עוד אופציה ששווה לבדוק - ניסן מיקרה בתקציב תכנס עד 2013.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו, להסתכל על מבחר המכוניות למכירה, לראות מה מוצא חן בעיניך ו...לבוא עם הרכב שלך אלינו.

אם הכל יעבור חלק אתה תצא עם רכב חדש, כשאתה כמובן תעשה גם נסיעת מבחן ותוודא שהרכב החדש עונה על הצרכים שלך במלואם.

שנה טובה,

אמיר

• תוכן חדש...