Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומישהוא חושב שאדם פשוט כמוני יכול לגעת בסקודה כשיש רק שנתיים אחריות וחלקים מרכזיים נהרסים כל יומיים ליותר מדי אנשים...

יש לי ברחוב 2 סופרב חדשים, לשניהם הפס כרום מסביב לחלון האחורי ימני לאחד נתלש לגמרי, לשני חלקית - מה זה??? ככה נראה רכב שעולה 200 אלף שח ב2016???

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך שלום חנוך אמר פעם : הציבור מטומטם.

כמילות השיר מחכים למשיח של שלום חנוך:

זעקו כותרות בעיתון

ושר האוצר נתן במבט ראיון

הציבור מטומטם

ולכן הציבור משלם

מה שבא בקלות

באותה הקלות יעלם

האזרח הקטן

נאלץ לשלם בגדול.

המדינה נהנית מתשלומי המס הגבוהים

על הרכבים דלק והחלפים מציבור בעלי הרכב.

הציבור בישראל קורא להוזלות ומקבל בהכנעה מסי רכב דרקוניים.

ניפוח ערכו של הרכב יוצר עיוותים כלכליים כמו עליות ביטוח מנופחות,

מחירי חלפים הזויים שעומדים בפרופורציה למחירי הרכבים.

עלויות התחזוקה הגבוהות כתוצאה מכך מקטינות את המוטויבציה

של בעלי הרכבים להעניק לרכב טיפולים מכניים ובטיחותיים ראויים.

היבואנים המשווקים רכבים, המתווים למינהם (יד ראשונה 0 ק"מ), חברות הליסינג,

נותני האשראי בנקאי וחוץ בנקאי שהביטחונות שלהם - רכב במחיר פקטיבי.

פורסם
בנתיים צמפיון מכרה 4000 מכוניות ב72 שעות , מה לעשות רק פיאט וסטוריאן הם זבל תראה את הפח העבה של הגולף.

איש, תתקדם, אנחנו לא בשנות ה-80.

אם זאת הסיבה שאתה קורא לסיטרואן ופיאט זבל אז רצוי שתלך לראות עובי הפח במיצובישי אטראז'. :roll:

פח לא מעניין אף אחד (יותר נכון לא מעניין את מי שמבין והתעדכן שפח זה כבר לא קובע כלום), היום גם יפניות וקוריאניות זוכות ל5 כוכבים במבחני הריסוק. (ומי שמכיר אותי בפורום יודע שאני לא כותב הרבה דברים טובים על מכוניות אסיאתיות)

אנשים שלא קוראים בפורומים חושבים שהDSG זו מציאה (וכשהוא עובד טוב הוא אחלה ועל זה אין ויכוח), אבל זה גיר בעייתי וכמעט כל מי שאני מדבר איתו שהחזיק רכב עם DSG7 מצטער על זה.

אם זה קורה ליותר מאדם או שניים וזה לא רק בארץ אז כנראה שזה לא שקר ובאמת יש בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בנתיים צמפיון מכרה 4000 מכוניות ב72 שעות , מה לעשות רק פיאט וסטוריאן הם זבל תראה את הפח העבה של הגולף.

ברור,30000 מכוניות עם פח עבה במיוחד..

פורסם

בסדר.. פח עבה, אבל עמידות של הרכיבים המכאנים פשוט זבל.

פורסם

ולאחר שסיכמנו את הדיון האין סופי על אמינות ה DSG (ממש לא התכוונתי שהדיון יתפתח לכיוון הזה), מה אתם ממליצים לי לעשות מבחינת ההתנהלות מול צ'מפיון ?

לא צריך לצבוע בכחול ולא צריך לזרוק לים, הרכב הוא אחלה, שירת אותנו בנאמנות כ-5 שנים ובשלב זה אני לא מוכר אותו, אולי בהמשך.

פורסם (נערך)

אם לא תמכור עכשיו את הרכב : אין לך מה לעשות באמת. תקווה שבפעם הבאה היבואן יפעיל עליך את רצונו הטוב ויחליף מצמדים בעלות סימלית. אפשרות אחרת? לך למכון גירים או מוסך פרטי ושלם כ ₪4500 ויחליפו לך מצמדים. תחשוב על זה כבלאי טבעי,כמו רבעיית צמיגים יוקרתית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אין מה לעשות. או שתמכור, או שתספוג את העלויות תיקונים שיגיעו.

בעצם כמו עם כל רכב שסיים את תקופת האחריות.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ונדליזם?

לא, ואם אני לא טועה קראתי פה בפורום לעוד כאלה שזה קרה להם. סופרב אחד של שכן שלי שמור מאוד (שייך לח"כ בכיר) חצי פס מאחורה נתלש לגמרי.

• תוכן חדש...