Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל העיבוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באר אמ איקס מצד שמאל את הרדיאטור עצמו , שיש בו מים ירוקים עד הסוף , ומצד ימין את המיכל עיבוי , עכשיו השאלה שלי היא מה התפקיד שלו ? כי אני מילאתי לא מזמן ( חודש בערך אולי קצת יותר ) אותו עד האמצע כמו שמסומן במים ירוקים , ועכשיו שמתי לב שאין בכלל מים...הוא ריק לגמרי...

ככה אמור להיות או שיש בעיה ? ומה יכולה להיות הבעיה ? ודבר אחרון זה אם אני יכול למלאות שמה מים רגילים וזה לא יפריע למים הירוקים שיש בראדיאטור ?

תודה .

פורסם

תבדוק ת'צינור שמקשר בין המיכל עיבוי לרדיאטור, בדרך כלל הוא נקרע והמיכל מאבד דרכו מים.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

בדקתי כמה שיכולתי עכשיו ואני לא מוצא שזה זה...בגלל שבמיכל יש ממש טיפה מים מתאספים ככה ליד החור שיש למטה ( שממנו יוצא הצינור ) ככה שזה ניראה כאילו יש מים בצינור עכשיו...וגם אם היה קרע הייתי רואה נזילה לא ?

יכול להיות שהמים היתאדו באיזה שהיא צורה ?

פורסם

מים לא מתאדים סתם, צריך לבדוק למה נעלמים.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

מחר אני יפתח את הפלסטיקים באופנוע ויראה ביותר דיוק אם יש איזה קרע בצינור...

בנתיים ליסוע איתו ככה זה אפשר ? כי אין לי מים ירוקים ואני לא רוצה להכניס מים רגילים שיתערבבו עם המים הירוקים...אלא אם כן חייב...

יש למישהוא עוד איזה רעיון למה המים נעלמים ?

גם אם מישהוא יכול בקשה להסביר לי מה התפקיד של המיכל הזה..

תודה .

פורסם

אוקיי תודה .

לפי מה שהבנתי מהכתבה השנייה אז אם נישלול את שתי האפשרויות שהמים מתאדים באיזה שהיא צורה, או שיש נזילה בצינור...אז הגענו למצב שאני מגיע דיי הרבה לנקודת הרתיחה ואז עוברים מים מהמיכל עיבוי לרדיאטור...

עכשיו יכול להיות שמנסיעה אחת של 20 דקות בשטח שדיי אימצתי את המנוע אז המים ממיכל העיבוי יעברו לרדיאטור ? כי יום שבת הייתי בשטח שהאופנוע דיי היתאמץ בחלק קטן...

זה טוב...? לא טוב... ? אם אני יסע עם מיכל עיבוי כמעט ריק יהיה נזק למנוע ? כי אני לא יודע מתי יהיה לי היזדמנות ללכת ולמלאות מים ירוקים במוסך...

פורסם

יש לי גם אר אם איקס,

אם אתה שואל אותי יש לך נזילה של מים כי זה לא הגיוני שיעלמו כל המים!

מה שתעשה: תחפש קרעים בעיקר בקצוות של הצינורות (הקטנים השחורים שמחברים את המיכל מים הקטן הלבן לראדיאטור), גם לי הייתה נזילה מסוג זה באופנוע.

מה שכן אל תמלא מים רגילים!!! רק מים ירוקים שניתן להסיג בתחנות דלק וכו... אחרת יכולה להיווצר סתימה ברדיאטור, ואז אתה בבעיה...

אם יש לך עוד שאלות תדבר איתי בפרטי...

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

אבל יש קצת מים שמה ..ממש טיפה על החור שמימנו יוצא הצינור...אם היה נזילה הייתי רואה מים עלך הריצפה לא ? וגם כל המים היו נוזלים החוצה..אבל יש ממש טיפה...עכשיו אני ילך יפרק את זה ויחפש נזילה...

פורסם

אחי יכול להיות שבגלל שיש ממש קצת מים אז אין לחץ מספק בשביל שהמים יצאו ממקור הנזילה...

הדרך הכי טובה למצוא את הנזילה היא לקנות מיכל מים ירוקים למלות כמה שאפשר ולראות מאיפה יוצאים המים...

נ.ב!!

תשים לב יכול להיות שבגלל שאתה תמלא יותר מדי מים, אז המים ינזלו לריצפה דרך צינור העודפיים!

ואז אין מה לדאוג...

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

לאופנוע לא יקרה כלום עם תשים מיים רגילים למשך זמן קצר.

עדיף לא לנסוע, אבל עם צריך לנסוע ואין מיים ירוקים, לא בעיה לשים מיים רגילים.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

כן סבבה אבא של חבר שלי אמר לשים בנתיים מים בבריטה , כי אין לי כסף ליקנות מים ירוקים ושהם יגמרו אני יסע למוסך שישים לי מים ירוקים מלא...תודה רבה.

אגב בקשר אחר...אתמול שניקיתי את האופנוע שמתי לב שהבורג הגדול של הכידון ( ממש גדול שמחבר בין החלק של הכידון לטלסקופים ) הוא היה ממש משוחרר , אז אני זוכר שראיתי את המוסכניק שלי מחזק אותו בשיא הכוח...ממש ראיתי אותו מיתאמץ...אז הנחתי שבטח מהוויברציות של השטח הוא הישתחחר או משהוא...אז התחלתי להבריג אותו בכל הכוח עד שממש לא היה אפשר יותר , ושמעתי גם מן "טק" של משהוא ואז עזבתי...בכידון אני לא מרגיש הבדל או משהוא אבל רציתי לדעת אם זה יכול להיות משהוא נישבר שמה ? ואם הבורג הזה קשור בצורה כל שהיא למיסבי היגוי ? או שהוא רק שמה כדי לחזק את את הכידון לגלגל ?

תודה רבה .

פורסם

הבורג הנ''ל הוא בורג שמחזק את המשולש היגוי העליון, נקווה שלא הרסת את ההברגה שלו.

פורסם

לא מאמין שהרסתי את ההברגה כי חיזקתי את זה עד שנהיה קשה לסובב ואז נתתי איזה חצי סיבוב בכל הכוח כדי שזה יהיה מחוזק טוב...

• תוכן חדש...