Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק בנסיעת מבחן בקיה קרניבל החדשה (שמונה מושבים). כשאני מאיץ מעל 120 קמ"ש מתחיל צפצוף מעיק, עם אזהרה מהבהבת בלוח השעונים. זה אמנם נרגע אחרי חמישה-שישה צפצופים, אבל זו תופעה מאד מעיקה.

ניסיתי המן זמן לבטל העניין - אין שום הגדרה רלוונטית לא במחשב הרכב, וגם לא במנגנון בקרת השיוט -חשבתי אולי זה קשור למנגנון גבלת מהירות או משהו בסגנון.

אין ספר רכב, אבל נכנסתי לספר רכב באנגלית ולא מצאתי שום דבר רלוונטי.

יש למישהו רעיון? זה רכב חדש וקצת נדיר על הכביש, אז אני מניח שלא כל כך מוכר בארץ.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נשמע מאוד מעצבן ולא מובן למה לא ניתן להסיר זאת דרך הגדרות במחשב.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה ככל הנראה דגם שהותאם למדינות המזרח התיכון/אסיה, ברבות ממדינות האזור היצרן חייב להתקין מערכת שתבצע את הפעולה הזו. מעצבן ביותר.

פורסם

נתקלתי בדבר דומה כשהייתי בארה"ב ושכרתי מוסטנג GT ,מעל 75 מייל לשעה ,ישנו דיג דוג אזהרה,ועל הלוח כתוב "עובר את המהירות המותרת" למזלי זה נרגע אחרי 2 שניות.

Porsche 944 turbo

פורסם

מאד מעצבן. אמנם, זה בחזקת אמצעי בטיחות והמטרה ברורה מצד היצרן, מצד שני מכונית אמורה לשרת אותי ועם כל הכבוד לאזהרה, זה ממש מעיק. להבדיל, גם את הצפצופים של מוביל איי (שאגב, לא מותקן בקיה קרניבל) אני מתעב. האם בעתיד נאלץ לחיות עם מכוניות מלאות בצפצופים, שחלקן אף מסיטות אותנו חזרה לנתיב - אם הן כמובן חושבות שאנו פוזלים הצידה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אגב במוסך ינתקו את הציפצוף בלי בעיה או שבגלל שזה קשור לבטיחות הם יכולים לסרב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...