Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מרכיב מגבר עכשיו יש בעייה שאני לא יודע מאיפה להעביר את הכבל חשמל + (אדום) מהמכסה מנוע ישר לבג'אז, הרכב הוא אונו 92

יש צורך בתמונה?

ולגבי ה RCA זה משנה איזה כבל? כי ראיתי כבל של audio works ב 25 שקל כולל כבל רימוט

הכבל אר סי אי הוא 5 מטר..

Suzuki Jimny

פורסם

עוד לא יצא לי להתקין באונו, אך בכל הרכבים המצב דומה לפי נסיוני.

אתה מריץ כבל מהבגאז' דרך הפאנלים שבפתח הדלת (בד"כ תפוסים בקליפסים או ברגים)

לאחר שתסיר את הפאנלים תעביר שם את החיווט הדרוש עד לדאש בורד מלמטה, שם תיאלץ לפרק כמה

ברגים על מנת לראות את קיר האש והחור הפיצפון שדרכו תעביר את הכבל +, דורש מאמץ בחלק מהמקרים

ולעיתים חשיבה יצירתית.

לבסוף אתה מחזיר את הפאנלים על גבי הכבלים, סוגר את הדאש ומושך מצידו השני (מהצד השני של קיר האש) את הכבל חשמל, מתקין פיוז ומחבר להדק החיובי של המצבר.

פורסם

את הכבל + אתה מעביר דרך אחד החורים הקיימים ב fire wall של הרכב, אל תא המטען בפאנלים

בצדדים של הרכב (מתחת לפאנלים כמובן)

RCA לא ממש משנה, לא צריך "איכותי" מדיי, ולא זבל מדיי, אלא משהו באמצע כמו שציינת.

גל

עריכה: בולי, את החוט רצוי להעביר מקיר האש פנימה, ולא ההיפך.

פורסם

לאר סי אי שלנו אין איכות(שמע), כי מן הסתם האר סי אי הכי זול ישמע בדיוק כמו הכי יוקרתי.

השאלה פה האם ברכבנו הוא יספח רעשים, ולכן ההמלצה היא לרכוש אר סי אי שזור, שיש לו יכולת טובה יותר במניעת ספיחת רעשים.

אם העלות שתשיג אחד כזה לא תהייה אסטרונומית עבורך - הוא יהיה המומלץ.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

העברתי את הכבל אר אסי אי היום (רביעי) בלילה בוקשי ראיתי אבל לא משנה יצא יפה...עכשיו הבעיה היחידה היא העברת כבל מתח והנה התמונות אולי זה יעזור:

החור הזה היה בצידו השני של המכסה מנוע (לא בצד של המצבר) יהיה אפשר לחבר אליו כבל שייהיה מינוס?

norm_0C76F0FA2F004A6FBD607E1E5A18B6A5.JPG

לכאן החוט השלילי (-) של המצבר התחבר ..

עדיין צריך לחבר מינס לשלדה?

norm_9E89F172C26F43C0B03C359C94509F1B.JPG

תודה לעוזרים

Suzuki Jimny

פורסם

אז ככה ...

לא משנה איפה , תמצא חור מספיק גדול ( או תגדיל מעט ... ) שמחבר בין תא המנוע לתא הנוסעים . אם אני זוכר נכון , באונו שלי זה יצא בערך באיזור הדוושות .

תעביר אותו מאחורי השטיח לכיוון הדלת של הנהג .

תתלוש את פסי הגומי שעל סף הדלת , אל דאגה , הם חוזרים למקום אח"כ .

אחרי שהזזת את ספי הגומי , תרים את השטיח בנקודה שקרובה לסף הדלת , ותעביר את הכבלים מתחת לשטיח , ותסגור חזרה את סף הגומי .

תעשה כך עד שתגיע לאיזור הבאגז' , שאתה עובר בדרך את הסף של הדלת הקדמית והאחורית באותו הצד , ויוצא מתחת לשטיח מתחת למושבים האחוריים .

דרך אגב , כבל ( - ) , שחור , אין צורך לסלול כל הדרך מתא המנוע . פשוט תחבר אותו ע"י לחיצה של טבעת לאחד מהברגים תחת המושב האחורי .

מקווה שעזרתי .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אז ככה ...

לא משנה איפה , תמצא חור מספיק גדול ( או תגדיל מעט ... ) שמחבר בין תא המנוע לתא הנוסעים . אם אני זוכר נכון , באונו שלי זה יצא בערך באיזור הדוושות .

תעביר אותו מאחורי השטיח לכיוון הדלת של הנהג .

תתלוש את פסי הגומי שעל סף הדלת , אל דאגה , הם חוזרים למקום אח"כ .

אחרי שהזזת את ספי הגומי , תרים את השטיח בנקודה שקרובה לסף הדלת , ותעביר את הכבלים מתחת לשטיח , ותסגור חזרה את סף הגומי .

תעשה כך עד שתגיע לאיזור הבאגז' , שאתה עובר בדרך את הסף של הדלת הקדמית והאחורית באותו הצד , ויוצא מתחת לשטיח מתחת למושבים האחוריים .

דרך אגב , כבל ( - ) , שחור , אין צורך לסלול כל הדרך מתא המנוע . פשוט תחבר אותו ע"י לחיצה של טבעת לאחד מהברגים תחת המושב האחורי .

מקווה שעזרתי .

בהדגשה הראשונה התכוונת לחתיכת פלסטיק שבצד שמאל של הנהג איפה שהדלת? יש שם פלסיק שב 3 ברגחם הוא יוצא ואפשר לשים שם כבלים

שם שמתי תRCA והעברתי את ה RCA עצמו

לגבי חוטי החשמל

השלילי- זה כבר לא מחובר לשלדה לפי התמונות?

תודה על העזרה

Suzuki Jimny

פורסם

לא בדיוק התכוונתי לפלסטיק הזה ...

ישנו פס גומי עבה שאוטם את הדלת ומגיע בדיוק לסף הדלת , בערך בנקודה שנגמר השטיח .

תמשוך אותו ואז תוכל להרים את השטיח .

המינוס מחובר למרכב ולכן לא צריך לסלול אותו אחורה , אלא פשוט לעגן אותו למרכב .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
לא בדיוק התכוונתי לפלסטיק הזה ...

ישנו פס גומי עבה שאוטם את הדלת ומגיע בדיוק לסף הדלת , בערך בנקודה שנגמר השטיח .

תמשוך אותו ואז תוכל להרים את השטיח .

המינוס מחובר למרכב ולכן לא צריך לסלול אותו אחורה , אלא פשוט לעגן אותו למרכב .

לגבי המינוס אני יודע

לגבי ה + הלכתי למוסך לשאול אותם כמה עולה להעביר כבל אמרו 150 שקל

רק להעביר כבל + :?

Suzuki Jimny

פורסם
איזה כבל אתה מתכוון להעביר ?

אתה צריך כבל 8 גייג' לפחות....מה דיבורית דיבורית מחברים עם חוט של 1.5 מ"מ

אחי אני מתכוון כבל חשמל

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...