Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקי,

איך זה מסתדר עם מערכות Start&Stop ?

זה לא רלוונטי כשיש מערכת Stop&Start.

אבל ברכב ללא המערכת לא מחייב שיש מנגנון לקירור הטורבו אחרי כיבוי מנוע ולכן ההמלצה הזאת.

שאלה, אצלי בפיקנטו, אמנם לא טורבו אלא אטמוספרי, שאני מניע בבוקר בהתחלה הסלד עומד על 1.5 בערך

ואחרי 30 שניות יורד ל1K בערך, מומלץ לחכות שהוא ירד או אפשר מיד לנסוע ?

מיותר להמתין. מקסימום כמה שניות, הזמן שלוקח לך לחגור חגורה, לשים את הסלולרי בתושבת וכו'. אחרי זה אפשר להתחיל לנסוע, להקפיד על נסיעה מתונה בדקות הראשונות.

בנסיעה מנוע יגיע לטמפ' עבודה מהר יותר מאשר בעמידה. זמן פעולת מנוע בטמפ' לא אופטימלית יתקצר וזה בסופו של דבר מה שאנחנו רוצים.

פורסם

בוקי, אני לא חושב שזה עניין של עליה בטמפרטורה. הסל"ד פשוט צריך להתייצב. יש הגיון בלחכות כמה שניות בודדות שזה יקרה, אפילו בהתנעה חמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש מכוניות שלא מעלות סל"ד בהתנעה קרה או חמה.

מהשניה הראשונה מתייצב על 750 או מה שזה צריך להיות.

אם יש גיר אוטומטי ומחשב מנוע כן מעלה סל"ד, שילוב ל D ב 1500 סל"ד לא הכי נעים, אולי רק מהסיבה הזו אפשר להמתין כמה שניות.

פורסם

בגלל זה קניתי לאישתי רכב הברידי, אין סיכוי שהיא תמתין בתחילת נסיעה או בסופה.

מה עוד שאצלנו ישר בתחילת הנסיעה יש עליה רצינית והיא נותנת גז בלי להתבייש.

ההיברידי פותר לי את הבעיה הזו בשקט (תרתי משמע)

פורסם
זה רכב מודל 2016:

[ATTACH]472278[/ATTACH]

A few seconds

ההמלצה לרכבי טורבו בניינטיז נמדדה בדקות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...