Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתלבט ברכישת יונדאי I30 2012. [הרכב עשה 59 אלף ק"מ]. הרכב ניתן עם אחריות של שנה וחצי מנוע וגיר.

כאשר הרכב עבר תאונה והוחלף מכסה מנוע, סימני פגיעה לפנים וכמובן שלוחות שלדה פגומות משמעות שולית.

בגדול אין לי בעיה של ירידת ערך כי בסופו של דבר אחרי כמה שנים טובות אמכור חזרה לחברה שממנה אני רוכש כאשר שווי הרכב כבר יהיה נמוך בכל מקרה.

פורסם

נראה לי שכן בכל מקרה אני רוכש אותו בעלות ממש נמוכה. אופציה אחרת זה רכב אחר ללא תאונה וכו'. הבנתי שיש בעיות ליונדאי I30 עם מנוע וגיר שהולך להם די הרבה מישהו שמע על כך ? הרבה אמרו לי לא להתקרב ליונדאי I30

פורסם

אתה רוכש אולי בעלות ממש נמוכה, אבל אולי לא תוכל למכור בכלל.

לגבי מי שאמר לך שיש בעיות, תשאל אותו...

כאן אתה יכול לעשות חיפוש, קודם כל, ולראות מה אומרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבדיקה מטעם החברה שמוכרת את האוטו? לא הייתי סומך על זה ולוקח לבדיקה מטעמי.

תתפלא איך משמעות שולית יכולה להפוך לגבוהה...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אם זה הק"מ האמיתי שעבר הרכב והוא טופל לפי הספר,לא ילך לך בקרוב מנוע/גיר.

יש ב2012 שתי צורות-ישנה וחדשה.

אני מחזיק 2009 צורה ישנה ובק"מ של כמעט 88,000,ארגיע אותך ואומר לך,שהגיר והמנוע מקוריים לחלוטין.

לרכב יש מחלות ילדות כמו : מתג אור בלם שנוטה להתפגר ולעיתים יותר מפעם אחת,ברז חשמלי למזגן,כבל מנעול פתיחת דלת של תא הנהג נוטה להיקרע.

לגבי הגיר- אם לא הוחלף עדיין שמן,הייתי מבצע החלפה (ושיונדאי יצאו מהסרט שלהם,שהשמן לכל אורך חיי התיבה).

לסיכום-אם הרכב מוצע בהנחה יפה ובהנחה,שלא תסע יותר מ 20,000 ק"מ בשנה,אתה תמכור אותו.

בסופו של יום שאלה של מחיר- מה שקונים בזול מוכרים בזול.

אם בבדיקה משלך,אלו הממצאים שיצאו,לדעתי לפחות הרכב שווה קנייה במחיר הנכון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...