Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונת להשקיע 20-25 אלף ש"ח. (גג - גג עד 30K אם אבין שזה משמעותי)

אסע כ- 29000 ק"מ בשנה.

חשבתי על קנגו או ברלינגו דיזל ידני 2008-2009

אני אסע בסביבות 29000 ק"מ בשנה.

הבנתי מחבר, שאם אני לא עוברת את 35000 ק"מ לא משתלם רכב דיזל

בחישוב שזה זול יותר לקילומטרז',

כי הביטוח כמו כן אגרת הרישוי מייקרים את ההוצאות.

אני מעוניינת:

רכב בטיחותי - יש לי 2 ילדים לחזור אליהם הבייתה,

חסכוני באחזקה - יש לי 2 ילדים ואני מפרנסת יחידה בחצי משרה,

עם בגאז' מרווח - טיולים, כלבים, מציאות על הדרך

אני גם מסיעה את ההורים המבוגרים שלי מידי פעם אז צריכה שיהיה נוח מאחורה לבוסטר + ילד + מבוגר שמן.

רעיונות ועיצות בבקשה.

יום טוב.

פורסם

אגרת הרישוי של דיזל כבר מזמן הושוותה לזאת של בנזין.

בתקציב שלך לא הייתי הולך על קנגו/ברלינגו כי בד"כ מדובר על מכוניות ששימשו לעבודה ונטחנו עד דק.

ממליץ לרכוש פורד פוקוס סטיישן משנים 2009-2011 שאולי שותה קצת דלק, אבל חוץ מזה נוחה, בטיחותית, ולא יקרה לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רוב הטנדרונים אכן נטחונו עד דק, אבל מדובר במכוניות נפוצות מאוד שנמכרו בארץ בעשרות אלפים, יש מבחר ענק.

על 100 מכוניות "טחונות" יש 3-4 טובות. יש אנשים שאחרי סינון עשו קניות מוצלחות.

צריכת דלק בערך 50% מפוקוס (אולי מגזים קצת אבל זה האיזור. טנדרון טורבו דיזל עושה 1 ל 16/17 בלי להתאמץ, פוקוס 1 ל 8/10), הרבה יותר מרווח, מושב אחורי הרבה יותר רחב, מנועים יותר חזקים, תא מטען יותר גדול גם משל הסטיישן, כניסה-יציאה יותר נוחה.

פחות איבזור ועידון, יותר רעש, וכן, תיקונים יקרים במקרה של תקלות מסויימות.

אחזקה שותפת, רישוי וביטוח כמו של רכב פרטי.

פורסם

אני אוסיף עוד כמה מילים - סיכוי ליפול בקניית מסחרית ב 25.000 ש"ח הוא די גדול.

לבדוק כל רכב ב 7 עיניים, להתייעץ גם פה. כדאי שתיעזרי במישהו שמבין. בעצם הייתי אומר שזה חובה.

אחרת באמת יש סיכוי שמכרו לך משהו עם "400.000 ק"מ אבל מנוע חדש..."

פורסם

שזה בדרך כלל אותו בלאי, אותו ק"מ גבוה, אותן תקלות אבל מרווח פנימי קטן יותר בהרבה.

פורסם

מצרף להמלצה על פוקוס סטיישן או רכב דומה - הטנדרונים למיניהם נחותים משמעותית בנושא בטיחות. אם זה שיקול מרכזי ומדובר ברכב יחיד, כלומר שמסיע את הילדים באופן קבוע, עדיף ללכת בכיוון של משפחתית גם במחיר עלויות דלק גבוהות יותר.

• תוכן חדש...