Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לאחרונה ביצעתי החלפת שמן ופילטר שמן 10W40 liqui moly mos2

כנראה שקיימת נזילת שמן ברכב וחסר לי שמן כמובן שאבדוק זאת בהמשך, אך השאלה היא האם אני יכול להוסיף ליקווי מולי 10W40 רגיל זהוב או שאני חייב להמשיך עם המתוסף באופן קבוע ?

תודה וים טוב !

פורסם
חכה חכה , עכשיו כל מומחי השמנים למיניהם יקומו עליך ויסתרו את דבריך .

צודק לגמרי, יש פה מומחה שמנים אחד שמנהל את הפורום ונועל כל שירשור שמדובר בו על שמנים שלא עפ"י איך שהוא יודע ואיך שהוא למד את הנושא, וחבל ניסגרו ככה הרבה שירשורים עם מידע מועיל ונכון.

פורסם

1. טענות כלפי ההנהלה יש לעשות בה"פ, זה כלל מס' 1 של הפורום.

2. מאחר ויש לי תחושה שאני יודע למי ההודעה שלך מיועדת (ולא נראה לי שיהיה פייר להכניס אותך למעקב כמו שקורה בדרך כלל שמשתמש נכנס חזיתית במנהל פורום, כאלה אנחנו, קדושים), אז תן לי לחדש לך משהו: שום שרשור לא ננעל בגלל גחמותי או התנגשות עם הידע המקצועי שלי או של מי מהמנהלים. שרשורים ננעלים כשהם לא מובילים לשום מקום, שהם יורדים לרמה אישית ולא מקצועית, שהם הופכים לקרב התנצחויות ו/או כשנרשמים בהם דברים בלתי נכונים ושגויים באופן אבסולוטי. לא פעם ולא פעמיים ביקשתי בשרשורים כאלה להביא סימוכין למה שאנשים רושמים, במיוחד בעולם השמנים רווי היצרים, המיתוסים וחוסר הידע.

אני מבקש לחזור לנושא השרשור המקורי. אם לך או למי מחברי הפורום יש השגות לגבי מה שכתבתי נא לעשות זאת בה"פ.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...