Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצפיה ביוטיוב ראיתי שצריך להוריד את כסוי הפלסטיק ומתחתיו יש 2 ברגים ,פתחתי אותם

ומנסה למשוך את היחידה למטה ומרגיש שהיא תפוסה חזק, אני חושש להפעיל כוח שלא יקרע משהו..

מצרף תמונה אחרי פתיחת הברגים IMG_4520.jpg

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קיימת הדבקה אלא צריך לדעת איפה להכניס מברג דק בכדי לחלוץ את בית המנורה החוצה. לפעמים קיימים תופסני פלסטיק בצידי בית המנורה או לאורך בית המנורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

באותו הצד של המפסק, כמו שפירקת את הכיסוי, תכניס מברג שטוח בין דיפון הגג למסגרת האפורה קרוב לקצוות המסגרת. יש שם שני קליפסים מתכתיים שצריך לדחוף פנימה.

השבוע פירקתי מנורת תקרה זהה באקסנט. אם תמתין עד הערב, אצלם לך את המנורה המפורקת עם הקליפסים שלה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הנה התמונה מהמנורה באקסנט.

20160913_204909.jpg

העיכוב בפרסום, הוא בגלל שהרגע נכנסתי מלהחליף לה יוניט אור ברקס (נורת ESP OFF דולקת וכאלה, כמו בכל תוצ' יונדאי מהשנתונים הללו).

היה כיף. :evil:

אני מאחל למהנדס שסגר את הגישה לאום שבין הדוושה לפלח, מהצד הימני, כך שמי שמחזיק את מפתח הברגים ביד שמאל לא יצליח בחיים להשחיל את האום, שתיפול לו יד ימין.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...