Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגבים - סוויפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקראת החורף שמתקרב אני מחפש מגבים לסוויפט (2013)- גם קדימה וגם אחורה.

מקדימה יש לי עכשו מגבי סיליקון של HR שעלו לא מעט ואחרי שנה וחצי בערך התחילו למרוח ממש (אף פעם לא "ישבו" טוב, עכשו בכלל מורחים)

זכורים לי לטובה מגבי ברזל של בוש שהיו ברכב הקודם שלי, שהיו הרבה יותר טובים מכל המגבי סיליקון שניסיתי (הייתי מחליף כל חודשיים בערך עד שהגעתי לבוש).

בעיה שאני לא יודע איפה מוכרים היום את המגבים של בוש בכלל ואיפה זול ומומלץ בפרט.

גם לא מכיר אם יש דגמים או משהו מיוחד שצריך לשים אליו לב

התקציב שלי זה 200-250 ש"ח ל3 מגבים (כולל המשלוח אם יש). אני מחפש מגבים שישבו פיקס, לא ימרחו את המים ויחזיקו לפחות שנה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ניסית את הדגם הזה? שווים את הסכוםhttp://www.autostore.co.il/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%99%D7%9D-BOSCH-AeroTwin.html

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

לא. ניסיתי את המגבי ברזל (הרגילילם, לא הגמישים)

עלה לי אז איזה 80 ש"ח לאחד

תודה.

עוד הצעות?

פורסם

תבדוק אצל אבי חלפים ברחובות,

הוא מוכר בוש גם ברזל וגם גמישים במחירים מעולים.

אני ניסיתי את הברזל ולא הייתי מרוצה בכלל, דווקא הגמישים עושים אצלי עבודה נהדרת

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי רכב מאותו דגם - קונה מגבים במוסך (המורשה) בזמן הטיפול, עולים 50 ש"ח ועושים את העבודה לפחות שנה וחצי - שנתיים. האחורי, המקורי, בינתיים בכלל לא בעייתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי במוסך המורשה בערך חצי שנה אחרי שהרכב היה אצלי. הלכו לפח אחרי חודש כי מרחו.

פורסם

צר לי להגיד אחרי 3 שנים עם הרכב והחלפות מגבים מרובות לכל הסוגים והמינים ,כולם מורחים בתחתית השמשה הקדמית עקב זווית שמשה משונה אשר המגב לא תופס אותה .

פורסם

מכיר, אחת הסיבות שאני עושה ציפוי לשמשה (פותר את עניין המריחות , אבל עדין אני רוצה גם מגבים טובים

• תוכן חדש...