Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי השוואה כאן לא נכונה (או שכן לפי הגודל) בין פוקוס לסטפויי. אז נקח את סטפויי ו-I20 שנמכורת חדשות כמעט באותו המחיר. למה עדין מבחינת נוחות הנסיעה הפות"ש (כנראה) יעדיף את I20 על פני סטפויי? בגלל הגיר.

קודם כל לא משווים i20 לסטפוואי, האחד סופרמיני והשני ג'יפון.

(בדיוק כמו שלא תשווה קקטוס לטיפו או קורולה לספורטאז')

וגם אם, נגיד, אני זורם איתך - הרי i20 ידנית עולה 79, אוטומטית מתחילה מ103, סטפוואי ידנית מ69 ואוטומטית ב75, איפה זה נחשב "אותו מחיר" ?

אבל מי שבא לקנות רכב סופרמיני, ויש לו באותו תקציב או סאנדרו חדשה או קורסה\ג'אז\סוויפט בנות שנתיים (ותהיה כנה, אלו לא מכוניות ישנות כלל ועיקר) עושה את ההשוואה ועוד איך, והיא לגיטימית- כי הוא נשאר באותו סגמנט.

אגב, אם הייתי רוצה רכב שני במשפחה לחלוטין לא הייתי פוסל את הסטפוואי, למרות שמעדיף דאסטר. אתה מבין? אני מאלו שיעדיף לקנות חדש מאשר משומש.

אני מוכן להתפשר חלקית, יש לגיטימציה כלשהי בהשוואה בין רכבים באותו הסגמנט, סבבה אפשר לקנות 208 2015 1.2 access ידנית במחיר של סנדרו חדשה - זה יהיה טיפשי לא להשוות בין השתיים כאשר בוחרים רכב חדש, אבל אני נשאר נגד ה"עדיף קורולה בת שלוש מליסינג".

לפני זמן קצר אנשים חגגו בגלל הבשורה שהביאה האלטו, איך כל הכתבים אמרו? סוף סוף אפשר לקנות רכב חדש במחיר של מאזדה 3 משומשת.

אלטו, להזכירך. איפה אלטו ואיפה סנדרו?

אז היום ב2016 יש רכב הרבה יותר איכותי שהתיישב על המשבצת הזאת של "הרכב החדש הכי זול בארץ" ונותן פייט למשפחתיות משומשות ואפילו קורסות כמעט חדשות, אני לא רואה בזה שום דבר פסול.

בסופו של דבר מי שירצה קורולה יקנה קורולה ושום דבר לא יזיז אותו מההחלטה, גם אין טעם לנסות. (ע"ר שרשור ייעודי של ממזרשמן)

אני באופן אישי חוויתי מספיק "יד שנייה" בחיי הקצרים, לא חוזר לזה יותר, חלאס. מוכן להתפשר קצת על האיכויות של הרכב אבל להוריד את הניילונים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל לא משווים i20 לסטפוואי, האחד סופרמיני והשני ג'יפון.

(בדיוק כמו שלא תשווה קקטוס לטיפו או קורולה לספורטאז')

וגם אם, נגיד, אני זורם איתך - הרי i20 ידנית עולה 79, אוטומטית מתחילה מ103, סטפוואי ידנית מ69 ואוטומטית ב75, איפה זה נחשב "אותו מחיר" ?

א. רשמתי כמעט אותו מחיר.

ב. כל שני וחמישי יונדאי מפרסמים מבצעים במעדונים או יונדאי-די, או לחילופין ליסינג 0 ק"מ.

ג. מי שהתחיל את השוואות המוזרות הוא פות"ש. הדרישות שלו היו מאוד ברורות: רכב בגודל בסיסי, למשפחה שיוכל לנהוג עליה. הוא לא נהנה מהגיר. כולם טענתם שהפרשים של פוקוס וסטפוויי הם גבוהים מאוד, שבגלל זה אפשר "להתרגל" לגיר. אני טוען שלא. יש אלטרנטיבות טובות אם יורדים מהציפיות של הרכב החדש. ההנחה שלי שפות"ש יהנה מהרכב יותר מסטפוויי בגלל הגיר הפלנטרי.

פורסם

בהפרש ה"כמעט" הזה ניתן לקנות עוד קליאו 2012 לשים בצד בחניה למקרי חירום

ההפרש במחירונים בין i20 אוטומטית לסטפוואי רובוטית "על הכביש" עומד על ₪26,796.

אם ניקח את אותו הרכב דרך יד1\0קמ אז ההפרש נעמד על ₪12,510, עדיין לא מעט. ופה תקבל רכב עם רישום ליסינג לשעבר על כל המשתמע מכך.

אבל שוב, אנחנו משווים פה תפוחים לבטטות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הדצ'יה של היום מקבילה לאונו ולג'סטי של פעם, נוחות לא נלקחה בחשבון בזמן התכנון, זה מינימום רכב, שמתומחר במינימום מחיר,

מיודעת כנראה למי שאין לו תקציב בשמיים ומעוניין לקרוע את הניילונים מרכב חדש במחיר של משומש,

כנראה בדצ'יה בונים על אמינותשל הרכבים, למרות שגיר רובוטי ואמינות לא ממש הולך ביחד....

ב 60 70 אלף ש"ח, עדיף לקנות רכב נורמאלי או ללכת על שנתונים גבוהים יותר ולחפש רכבים קטנים יותר,

והיום עם ההצפה בשוק ושיטות המימון והטרייד אין, (ויש טרייד אין שמתעסקים רק בקניית ומכירת רכבים מיד פרטית , אז ממש לא חסרות אופציות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה הגזמות, מבחינת נוחות הוא כתב שהמושבים טובים ויש מקום. מה שמפריע זה איך שהגיר הרובוטי מחליף הילוכים. בכל רובוטי חד מצמדי זה ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למי שחלם לרכוש קליאו B חדשה עם ניילונים בזכות איכות החומרים והנדסת האנוש שלה, אבל לא הספיק לגייס את הכסף עד סוף שנת 2005, הסאנדרו היא הזדמנות פז לקרוע את הניילונים מקליאו B חדשה. זו בדיוק התחושה שהייתה לי לאורך 300 הק"מ בהם נהגתי ביצירה (הרגילה, עם תיבה ידנית). המסקנה שלי היא או שתגרד עוד קצת מזומנים לרכב חדש נורמלי (ועם המימון הזול היום זה די קל), או שתרכוש קליאו (או כל סופר-מיני אחרת) בת שנתיים-שלוש.

• תוכן חדש...