Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיו לי כמה ימים בשנה שאצטרך לגייס עובד לתקופה של יום אחד או חצי יום (לא דגלים ליום העצמאות)

איך עובד עניין התשלום?

בשביל הכמה שעות האלו נגיד לסטודנט מובטל שלא מוציא לי קבלה אני צריך לפתוח כרטיס עובד כעובד מן המניין שכולל את כל התשלומים מיסביב?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קיים ״שכר אומנים״ - העובד צריך לספק לך טופס אישור ניכוי מס על פי תיק הניכויים של החברה שלך,

ואז התשלום הוא חד פעמי בלי הפרשות ובלי פנסיות ובלי תלוש משכורת. לא יודע מה בדיוק נדרש עוד מהכיוון של המעסיק בשיטה הזאת.

מתאים לתשלום עבור עבודה חד-פעמית בסגנון של תרגום או קונצרט, אני לא יודע אם ניתן להרחיב את זה לכל עבודה שהיא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"שכר אומנים" - זה רלוונטי אם מישהו עושה עבודה חד פעמים בתור פרילנסר ולא רוצה לפתוח תיק ברשות המיסים בשביל עבודה חד-פעמית. הוא משלם לצד ג' עמלה בתמורה להנפקת חשבונית למעסיק.

גם ככה העובד מקבל כאן תשלום נמוך (לפחות, ככה אני מניח מהניסוח) - ואתה רוצה לשלוח אותו לשלם גם לצד ג' ?

פורסם

שכר אומנים/סופר/ מרצה זה לא לגשת לצד שלישי.

הכוונה היא שהמעביד מוציא חשבונית עצמית במקום מבצע העבודה, משלם בשבילו את המעמ ומנכה לו מס במקור לפי מדרגות ברירת מחדל או לפי אישור ניכוי מס במקור שמספק ה"עובד".

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בכל זאת, מה סטונדטית מובטלת מהשורה הראשונה (כיסא 23 חח חח) יכולה להנפיק לי לאותו היום בלי לסבך לה את החיים בתור במשרדי מס הכנסה?

הכי הייתי רוצה להמנע מרישום כרטיס עובד, תלוש וכו וכו כי זה בעיה עם סטודנטים והמלגות שלהם

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תרשום אותו כמו כל עובד רגיל. אם חו"ח הוא ייפצע על השעה הראשונה בעבודה שתהיה מכוסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סטודנטים חיים משכר אמנים אחד למישנהו, פרוצדורה סטנדרטית (ויש להם פנאי לחכות בתור במס הכנסה).

לפחות בירושלים התור זריז. מבחינת העובד אין משהו פשוט יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...