Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל פעם רוצה לפתוח שרשור על זה אבל תמיד שוכח(כבר שנה וחצי).

הסוכך שמש בצד הנהג לא מצליח להחזיק את עצמו למעלה, הוא תמיד יורד. בצד של הנהג הכל מעולה, ואין שום בעיה.

מה זה יכול להיות? לא הצלחתי למצוא את הבעיה.

פורסם

בעיה ידועה.

אתה יכול לפתור את זה על ידי הוצאת הסוכך, הדבקה של איזולירבנד סביב הציר שמחזיק אותו, ואז לדחוף בחזרה את הסוכך. זה מחזיק טוב ככה.

פורסם

אוקיי.

אבל למה זה קורה בכלל? סתם מסוקרן לדעת מה כבר יכול להרס שם, בנוסף לזה שהכל שלם(הציר עצמו, אין סדקים או משהו וכו')

פורסם

מקום, אשר אליו נכנס הציר מתרחב וגם הציר עצמו נשחק. פתרון של איזולירבנד הוא פתרון זמני, אחר מספר פתיחות/סגירות הכל יחזור למצב הקודם.

פתרון אמיתי זה סוכך חדש, יש עוד פתרון לא אסטטי אבל מחזיק מעמד: להדק מבחוץ את איזור הציר על ידי שני פלחי מתכת מחוברים זה לזה על ידי ברגים שעוברים דרך הסוכך.

פורסם

ברכב כזה יפה ומיוחד לא הייתי מאלתר. במקומך מריץ חיפוש ומזמין את החלק הפצפון הזה ברשת. אמור לעלות יורו בודדים..

אפילו הייתי בודק במורשה, לך תדע אולי תופתע ממחיר אטרקטיבי...

seat leon 1.8 20v

פורסם

יש תופעה דומה ביונדאי I20, לפי מה שהבנתי זו ממש מחלה בדגם הזה.

מי שהרכב שלו עדיין באחריות, יכול להיכנס למוסך מורשה יבואן של יונדאי ולהחליף בחינם.

מי שהרכב שלו אינו באחריות, כדאי לפנות ליונדאי-שופ ולברר אם יש במלאי (אני הזמנתי דרכם חדש).

ל-KORAPS אין סוככי שמש ל-I20.

פורסם

ביונדאי I20 אני מניח שהבעיה שהתופסן פלסטיק מתייבש מהחום ונשבר, ואז אין במה להיאחז. אם כך, צריך להחליף רק את התופסן, לא את כל הסוכך...

פורסם

אין לזה פתרון קבוע חוץ מסוכך קומפלט חדש.

כל האיזולירבנדים למיניהם יעזרו חודש במקרה הטוב.

ולא, זה לא עולה כמה יורו בודדים. ולא לקנות מפירוק אלא חדש.

כשמזמינים מחו"ל - שים לב לצבע המדויק של ריפוד הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי נשבר תופסן של סוכך השמש בצד הנהג, כשרציתי לבדוק איך זה בנוי בצד הנוסע- גם הוא נשבר מיד.

התוצאה הייתה רעשים של רעידות במהלך הנסיעה. הזמנתי תופסנים מקוריים חדשים והבעיה נפתרה.

גם לי חברים אמרו "שים איזולירבנד\ברזלים\דבק". כל אלו לא פתרונות בשבילי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שטב פעם:

בואו נדייק. יש את התפסנים הקטנים שנמצאים קרוב יותר למראה פנימית.

ויש את הצירים של הסוכך שנמצאים בצד השני שלו.

תפסנים שקרובים למראה לא אחראים על קיבוע הסכך למעלה או למטה. ברור שבלי תפסנים הסוכך ירעיש וירעד אבל זה לא קשור לבעיה של פותח השירשור.

מחירים של סוכך חדש בארץ שיצא לי לבדוק:

יונדאי גטס - 250 ש"ח. הונדה סייוויק 2001-2005 - מעל 500 ש"ח.

מחיר מפירוק בארץ - בסביבות 100 ש"ח.

על סוכך מפירוק באנגליה לסיוויק מבקשים כ 12 יורו לפני משלוח.

שימו לב אם קונים מאנגליה, צד נהג זה צד נוסע אצלנו. יכול להיות הבדל - עם או בלי מראת איפור, אם או בלי כיס למסמכים וכו'.

כמו כן, צד נהג תמיד שחוק יותר כיוון שמשתמשים בו יותר.

• תוכן חדש...