Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חדש לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט שנוסע 5 פעמים בשבוע 110-120 ק''מ בדרך עם עליות (העליות לקצרין).

יש ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2005 שאני מעוניין להחליף ברכב חדש וחסכוני יותר.

אני מעוניין לקנות רכב מיני חדש מהניילון.

אני מחפש רכב כמה שיותר חסכוני וזול, אבל שלא יהיה לי בעיה לעלות איתו את העליות לקצרין.

מה דעתכם על סוזוקי אלטו? הוא יעשה לי בעיות עם העליות?זה נכון שלא מייצרים יותר את הרכב ומוכרים במקום סוזוקי סלריו?

יש לכם רעיון למשהו יותר מתאים אולי?

פורסם

האלטו הכי מיושנת ולא רלוונטית,הסלריו מעבר לכיעור שלה בעלת מושבים לא נוחים.

לדעתי אם אתה מחפש מיני זריזה כדאי לבדוק את הפיגו 108 ידנית בעלת מנוע 1.2.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האלטו הכי מיושנת ולא רלוונטית,הסלריו מעבר לכיעור שלה בעלת מושבים לא נוחים.

לדעתי אם אתה מחפש מיני זריזה כדאי לבדוק את הפיגו 108 ידנית בעלת מנוע 1.2.

Sent from my A0001 using Tapatalk

תודה על התגובה,

הפיג'ו 108 יקרה לי.

מעבר לעיצוב בסלריו, ולמושבים הלא נוחים, היית ממליץ לקנות?

אני פחות מחפש נוחות ועיצוב, מעוניין ברכב זול שלא ישתה הרבה דלק, ולא יעשה בעיות בעליות.

פורסם

תחפש כתבות השוואתיות באינטרנט של סופר מיני ידניות, התגובות על הסוזוקי סלריו לא מדהימות, בהתאם למחיר שלה !

אני חושב שאם אתה מתעקש על רכב בעל מנוע 1 ליטר בשביל החסכוניות בדלק ואתה רוצה אחד זול , יונדאי i10 , סקודה סיטיגו , יהיו בחירות עדיפות. חסכוניות בדלק וזולות.

אך איני ממליץ זאת !!! מנועי ליטר לא מתאימים לעליות ודרכים קשות אלא אם כן אתה מוכן להתמודד עם החוסר בכוח.

אני בעל סקודה סיטיגו ואם אתה משחק עם ההילוכים נכון יהיה בסדר בעליות, אך זה לא אוליטימטיבי.

לדעתי תשתדרג למנועי 1.2-1.4 ליטר, ויש כאלו רכבים כאלו ידניים שאולי יתאימו לתקציב שלך אם תיהיה מוכן לקחת רכב שנמצא כבר שנה-שנתיים על הכביש.

סקודה פאביה 1.2טורבו 90 כ"ס חסכונית מאוד

סיאט איביזה 1.2 טורבו 90 כ"ס או 1.4 ידנית גם מעולה

פורד פיאסטה 1.25 ידניות

כולן עושות בערך 1 ל15 בנסיעה ממוצעת

יעלה לך יד שנייה 60 לבין 50 אלף כניראה.

תוכל לתת יותר פרטים על מה חשוב לך ברכב שנוכל לכוון אותך יותר ?

• תוכן חדש...