Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שמעתי שבארה"ב אין רכבים איטלקיים וצרפתים, האם זה נכון?

לפי מה שאני יודע יש פיאט באמריקה או ךפחות היה בעבר, אם מישהו להרחיב בנושא אשמח

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאט בוודאות יש באמריקה, דגמים שונים מהאירופאים אך קיימים. (דוגמה שאני מכיר היא הפיאט 500 שנמכרת שם עם גיר רציף במקום הגיר הרובוטי שנמכר לנו ולאירופה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלפא שם במידה מסוימת, עם ה-4C

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא עניין של איטלקים או צרפתים, יש מותגים שפשוט לא קיימים שם.

פיג'ו/סיטוראן/רנו באמת חריגים כי כולם מגיעים מצרפת, אבל גם בוגאטי זה צרפתי, וזה קיים שם.

פיאט מוכרים רק את ה-500 ויכניסו בקרוב (או שכבר הכניסו) או ה-124. אלפא לא מוכרים כי לא הצליחו מסחרית אז יצאו משם. גם פה יש דיבורים על חזרה (כבר כמה וכמה שנים).

גם סקודה לא מוכרים בארצות הברית, וגם אופל (למרות שהיא אפילו חלק מ-GM), סוזוקי (מכוניות. אופנועים עדיין מוכרים), וסיאט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רכבי אופל נמכרים בארה"ב תחת המותג ביואיק, זה פשוט שיווק שונה לשוק האמריקאי.

יש שמועות ורמזים חזקים על רצון של VW להכניס את מותג סקודה לארה"ב בקרוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שמע, לא היה לי מושג. הייתי בטוח שזה איטלקי :shock:

בוגאטי, בגט, צרפתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כולם אכלו שם כ"כ הרבה מרור (והאמת, גם האכילו את האמריקאים לא מעט מרור) שיש פחד גדול להכנס שוב ב"סערה".

עד היום, פיג'ו ופיאט נהגות בארה"ב כמילת לגלוג לכל הכשור לרכבים.

לצרפתים ככל הידוע לי אין יצוג כלל בארה"ב ולאיטלקים מעבר למזראטי ופרארי יש את ה 4C וה 500 ובקרוב הג'וליה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
לא עניין של איטלקים או צרפתים, יש מותגים שפשוט לא קיימים שם.

פיג'ו/סיטוראן/רנו באמת חריגים כי כולם מגיעים מצרפת, אבל גם בוגאטי זה צרפתי, וזה קיים שם.

פיאט מוכרים רק את ה-500 ויכניסו בקרוב (או שכבר הכניסו) או ה-124. אלפא לא מוכרים כי לא הצליחו מסחרית אז יצאו משם. גם פה יש דיבורים על חזרה (כבר כמה וכמה שנים).

גם סקודה לא מוכרים בארצות הברית, וגם אופל (למרות שהיא אפילו חלק מ-GM), סוזוקי (מכוניות. אופנועים עדיין מוכרים), וסיאט.

דיברתי על המותגים עממים - פיאט, אלפא, לנציה, פיג'ו, סיטרואן ורנו.

אגב זה חדש לי שגם סקודה וסוזוקי לא משווקים שם

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני הייתי בארה"ב, לא ראיתי שם אלפות בכלל. גם סקודה לא.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

בעיקר מותגי יוקרה.

היו גם ואפילו דיי חזק סאאב , וולוו.

VW , אאודי כמובן. זו יוקרה.

מכוניות אירופאיות "רגילות" כמו פג'ו או פיאט (למעט מה שנמכר בתור משהו מעוצב כמו ה500) פשוט לא מענייניות את האמריקאים כי יש להם תוצרת מקומית (למי שרוצה להיות פטריוט) או יפני למי שרוצה אמינות. אני חושב שיש גם קוראניות למי שרוצה ממש זול.

מלבד זאת שמדובר על שוק עצום שמחייב גם נקודות שירות, מוסכים, מכירה, חלפים. אז אי אפשר למכור "קצת" ברכב עממי. פשוט לא שווה את כל האופרצייה.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם (נערך)

יש סוזוקי. הבלנו למשל נקראה שם Esteem והיה לה נפח 1800. גם פיז'ו יש אבל ממש ממש מעט. בשנות ה70 וה80 הרנו 5 נמכרה באיבזור שנקרא Le Car. סקודה אין. וולקסווגן יש והרבה. אלפא נמכרו עד 1995. ה164 והספיידר הישנה היו פופולריות יחסית אבל עם מכירות של אלפים בודדים בשנה, לא היתה הצדקה להמשיך להחזיק את המותג. הפיאט 500 נמכרת טוב באמריקה בתצורה אחרת כפי שצוין. מאחר שלעם האמריקאי העדפות אחרות, כך גם מה שנמכר.

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...