Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות קטנות פיג'ו 206 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

יש לי בעיה קטנה ברכב פיג'ו 206 xs שנת 2002 ידנית

שלא חושב שהיא משפיעה כל כך אבל אני מת לסדר אותה...

כשהרכב עומד ועובד בהילוך סרק הטורים שלו לא כל כך יציבים. אני מסתכל על המחוג והוא זז כזה רוטט בקטנה יעני עולה ויורד על 800 סל"ד. אני לא מדבר על קפיצות מוגזמות של 500 ל1000 סלד אלה על חוסר יציבות מסוימת.

עכשיו זה לא משהו שמופיע רק על הלוח שעונים אלה זה משהו שאני מרגיש שהרכב עומד.

המנוע רועד כזה ונרגע מפמפם ונרגע בקצב לא סדיר.

כשהאורות מקדימה דלוקים אני רואה אותם גם מהבהבים טיפה לפי הקצב של הרעידות...

עכשיו הייתי אצל מוסכניקים והם אמרו לי שהם לא רואים שום בעיה והמנוע עובד מעולה... והם אפילו בדקו במחשב ולא ראו שום דבר לא סדיר. אבל מה שהם כן ראו זה שהמתח של האלטרנטור לא יציב ויכול להיות שזה מתקשר לבעיה שלי..

כמה דברים שחשוב לי לציין:

- הרעידות האלו טיפה מתחזקות אחרי נסיעה

-אני שם לב שהאורות מהבהבים גם בזמן נסיעה ושאני נותן גז אותו דבר האור הפנימי.

-החליפו לי ראש לא מזמן והבעיה הופיעה גם לפני וגם אחרי

-אותו דבר עם האלטרנטור שגם הלך לי לפני איזה חצי שנה וגם אותו החלפתי אבל לפני שהחלפתי אותו אני לא זוכר שהיה לי את ההבהובים האלה עם האור.

- אני נוטה לשים באוטו כל כמה חודשים 44k וזה לא עוזר ובאותה תדירות גם ניקוי מצערת וגם זה לא עוזר...

- אני פרפקציוניסט מסריח ממש חחחח כל בעיה קטנה חורה לי בעין ויכול להיות שזה לא משמעותי כל כך אבל אני עדיין שם לב לזה.

חשבתי על זה שזו יכולה להיות בעיה באינג'קטור.

מה אתם אומרים?

ממש סליחה על החפירה ומקווה שתעזרו לי

עריכה אחרונה על ידי omer175
פורסם

פיג'ו 206 XS שנת 2006, מזדהה עם הבעיה

האלטרנטור שלי כנראה עומד לשבוק חיים עוד לפני חצי שנה שקניתי אותו אמרו לי שיש לו בעיה עם אחד המייסבים והוא צריך שיפוץ אני בנתיים מושך את זה עד שהוא ישבוק חיים כדי לא להוציא כסף מיותר

אבל זה לא משהו שמפשיע כל כך, גם שאני עומד אני שומע רעש משם וגם אני חשבתי שבבדיקה אולי התבלבלו או משהו ולקחתי למוסך והוא בדק עם סטטוסקופ מאיזור האלטרנטור ואמרו שזה 100 אחוז משם...

אז אין לך כל כך מה לדאוג אבל רק תעקוב אחרי זה ואם אתה אומר שהחליפו לך אלטרנטור לאחד משופץ אז תעלה את מה שאמרתי כדי שלא יהיו הפתעות ויאשימו אותך

PEUGEOT 206XS

פורסם

אלטרנטור תקול יכול להרוס גם את המצבר. לא כדאי למשוך ומומלץ לשפץ.

שינויי מתח משגעים את כל מערכת החשמל ברכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רוב הסיכויים שווסת מתח באלטרנטור לקראת סוף חייב

המלצתי היא שיפוץ הקיים או קניית משופץ ששופץ במקום שמכבד את עצמו

מהיכן אתה בארצנו הקטנטונת?

לא כיף להיתקע באמצע היום או אפילו באמצע הלילה שאתה בדרך לתפוס טיסה ...

עריכה אחרונה על ידי MR GT
  • תוכן חדש...