Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מרוצה מבלאק לייט.

הרכב מקבל ברק מטורף (הצבע חוזר לחיים).

עוד אני מורח לאחר מכן פאור לוק+ קולור לוק, הרכב כמו סוכריה אדומה :).

פורסם

ויקס (ז"ל) זה שלומי, כן?

הוא, כמו משה, לא דחף את זה לכול אחד, רק לכאלה שרצו גם הגנה וגם מראה יפה. כמוצר בודד הוא נותן את שניהם ברמה מאוד בינונית עד נמוכה במחיר גבוה. מי שלא התנסה בו ומאמין לתאורים של CG יחשוב שמדובר במשהו ברמה גבוהה. (אגב לא מאשים אותם, זה העבודה שלהם וכל הכבוד על הפעילות. אחריות הצרכן לדעת מה הוא קונה. במיוחד כשיש סמארטפון ביד)

RSM- ניסית SRP במקום? או נגיד פוליש ידני בקטנה עם UC? יד\2 (אזור ה-4 שעות ליד על כל הרכב) יחסוך לך הרבה כסף והרבה זמן בלשים גלייזים. יש לי גם קומפאונד חד-שלבי של ג'טכניק שאני יכול למכור לך (נשאר איזה 70% בבקבוק, יספיק ליד אחת לפחות על כל הרכב. אבל קצת יותר קשה לעבוד איתו ידנית ביחס לUC)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אם אך אני מבין שכדי להמשיך עם collinite.

עד היום היתי משתמש רק עם ה 476, במשך 2-3 פחיות.

למי שיש ניסיון עם החברה, מה ההבדלים בין ה 746 לבין ה- 845 או 915?

מבחינת יישום אין לי בעיה עם ה 476 אפילו שהבנתי שכמה טענו שהוא לא כל כך פשוט לעבודה.

אותי מעניין עמידות והגנה על הצבע ופחות הברק.

פורסם

בנאדם 2-3 פחיות זה לכל החיים... אתה עושה משהו לא טוב.

476 בעיקר נותן הגנה. החברה אומרת שנה, יש כאלה שבאמת סחב להם, יש כאלה שלא, אבל מחזיק כמעט לכולם מעל לחצי שנה בכיף (9 חודשים בממוצע שאני מכיר)

845 נוח לעבודה (כשמבינים שצריך לשים ממש, אבל ממש קצת ממנו- ואז אפילו פחות). נותן הגנה של 3-5 חודשים

915 איפשהו באמצע. הגנה של חצי שנה בערך עם הרבה יותר ברק ביחס ל476.

לא ניסיתי את כולם אבל מביקורות זה המסקנה

פורסם

אני עכשיו ברבע של השני או השלישי, את הראשון קניתי לדעתי לפני 3-4 שנים.

בגדול זה לא עבור רכב אחד.

והכי משפיע לדעתי זה שהרכב חונה בחניה מקורה בגינה צמוד לאיפה שאני יושב שותה את הקפה, כך שיכול להיות שאני עובר על האוטו אחרי השטיפה גם פעם בחודש, תלוי בתקופה ובחשק.

קורה גם שאני מתחיל בצהוריים, עושה כמה חלקים, נכנס הבית וממשיך מאוחר יותר.

בקיצור, הכל תלוי בחשק.

לפעמים זה התרפיה שלי ביום שיש.

אז נראה לי שהמשיך בהרגלי

פורסם

פלג- ה476 אמור להחזיק במקרה הרע 8 חודש. מספיק 4-5 גרם לשכבה, בקופסא 200. תעשה חישוב כמה אתה מבזבז. חשוב מאוד מאוד לעבור עם אלכוהול רגע לפני שאתה שם את הוקס, ולעבוד איתו לפי ההנחיות בדיוק.

יוגב- באמת? הייתי בטוח שהוא אחד החברה שמנהלים גם... אוקי. בכול מקרה, הוא זה ש"דחף" בהקשר של השיחה :)

RSM- מי זה האנשים האלה? תשיג כתובת נטפל בהם.

תעלה תמונות אחרי :)

• תוכן חדש...