Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לא מפונקים, ובדרך כלל יוצאים רק אחרי שכולם כבר חוזרים, וזה אומר שמוצאים אחלה דירות אירוח בצפון בשקלים בודדים.

הכל ריק ולא פקוק, כינרת נקיה, החיים יפים.

אבל, השנה לצערי התאריכים היחידים בהם אנו יכולים לצאת זה בדיוק אמצע אוגוסט, וחיפוש קליל מראה לי שאפילו דירה עבשה בטבריה תעלה כ6,000 ש"ח ל2 זוגות * 5 לילות.

יש איזו אופציה נורמלית בתאריכים האלה? משהו שטרם גיליתי?

אני בכלל לא מדבר על בתי מלון וכד', שם בכלל צריך למשכן כליה.

תודה לעונים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סע לחול. הרבה יותר זול.

אשתי והבנות חזרו מ 4 לילות ברומניה בשבוע שעבר ב 1500 לראש כולל טיסות, העברות ומלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני הזמנתי טיסה לשבוע השיא(22 באוגוסט) ללרנקה דרך...שדה"ת בחיפה במחיר סביר ביחס לעונה(700 שקל טיסה ליחיד),

יש חברת תעופה קפריסאית קטנטנה בשם TUS Airways שעושה טיסות יומיות כאלו באוגוסט על מטוסים קטנים(30 מקומות SAAB 340).

ועוד עם יתרון מטורף - לא להיכנס לנתב"ג ולכל הבאלגן שלו והתורים באמצע הקיץ אלא שדה"ת הקטן של חיפה(למרות שאני גר בתל אביב - רכב חברה).

מחיר לילה למלון 5 כוכבים? 600 שקל לאדם 700 ל2..הרבה יותר זול מה1,000 ומשהו שרצו באילת אם תטוס עם משפחה מאמין שתשיג בזול יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...