Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נקרעה לי רצועת הטיימינג באמצע נהיגה והלך ראש מנוע.

הקודמת הוחלפה לפני כ-5000 ק"מ.

המוסכניק שלי (הקבוע) טוען כי הבעיה היא במותחן של הרצועה ולכן אין קשר להחלפת הרצועה במועד.

האם הוא צודק?

אמורה להיות לו אחריות כלשהי על התקלה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

המוסכניק הקבוע שלך היה צריך להחליף את כל המותחנים של רצועת הטיימינג באותה ההזדמנות (קיט טיימינג כולל הכל, כפי שכבר נאמר).

אולי הוא גם החליף, אבל מספר סיפורים כדי להתנער מאחריות.

אולי הסיפור מורכב יותר - מה שנקרע זה רצועת אביזרים בגלל שהמותחן שלה התפרק, וזה גם גרם לקריעת רצועת טיימינג (יש לרכבים שזה יכול לקרות ).

בקשר לאורך האחריות להחלפת רצועת טיימינג - כמה זמן עבר מההחלפה הקודמת ומה אורך האחריות שהמוסך נתן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א - במידה ובמהלך החלפת רצועת הטיימינג, המכונאי המליץ גם על החלפת המותחן.

ואתה בקשתה לא להחליף - האחריות שלך.

ב - במידה וההחלטה לא להחליף הייתה בתאום - דברתם על-כך, וההחלטה הייתה כי המותחן

נראה כתקין, וימשוך עד ההחלפה הבאה - השתתפו בהוצאה יחד.

ג - במידה ואתה לא הייתה שותף, המכונאי קבל את ההחלטה, לא להחליף את המותחן - האחריות עליו.

(גם אם המטרה הייתה טובה לעזור לך ולחסוך, בפועל הוא גרם נזק גדול יותר)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז ככה:

הרכב הוא וולוו.

לא שאל אותי כלום. אני כזה שמחליף כל חלק שיש צורך ולא מתווכח.

לא דיברנו על אחריות.

חשוב לציין שאני מעריך אותו וסומך עליו, ומטפל אצלו שנים, אך אני רוצה לדעת כי הוא לא קיבל רגליים קרות בגלל הסכום.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

חד וחלק האחריות היא עליו כי היה שיקול שלו אם להחליף או לא. לא החליף בעיה שלו. כן החליף גם בעיה שלו. בקיצור...יש לך אחריות כי נתת לו יד חופשית לבצע מה שצריך!

• תוכן חדש...