Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכרת תודה לחברי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורום יקר.

בימים אלו אני חוגג לדעתי 10 שנים של חברות בפורום, ובמקביל עוזב מקום עבודה שהיה משמעותי מאוד עבורי בשמונה השנים האחרונות.

כל הסיטואציה של העזיבה היתה די טראומטית, ולו מהדברים הקטנים-למצוא רכב, לדאוג לתנאים שלי, לקנות פלאפון.

היה לי ברור שרק בפורום אמצא את המענים לשאלות שלי, ואכן בזכותו יש לי נייד, רכב וגם תמיכה.

אז תודה תודה תודה על מי שאתם.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

קודם כל בהצלחה

שנית- לא לשכוח לצרף לינק זה לכל מי ששואל "למה אתה שואל שאלות כאלה באוף טופיק של פורום רכבים?"

כבר הוכח לא מעט פעמים שהמגוון העצום של האנשים פה מוכיח את עצמו בכל פעם מחדש, ובכל פעם שמישהו מתלבט או זקוק לעזרה בנושאים שלכאורה "לא קשורים לכלום", הוא מקבל עזרה מעל ומעבר למצופה.

בין אם מדובר בהטסת עפיפונים, סריגה בסגנון יווני רומי או שחייה צורנית בשלוליות רדודות- בכל נושא אפשר למצוא פה עזרה ופתרון.

אין על קארספורום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בהצלחה

אתה גם תורם וגם נתרם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם כבר אז גם בחזרה:

צביקי, תודה על העזרה הרבה עם סבתא. היום היא שמחה ומאושרת במקום שבו היא נמצאת [לפחות ממה שהיא מצליחה לזכור].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמע, אני הרבה יותר צעיר ממך פה, אבל החומר האונשי פה הוא ברמה גבוהה ביותר, תענוג. הלוואי על כל הארץ שלנו להיראות ככה.

פורסם

המון הצלחה צביקה!

מסכים שיש פה בפורום איזשהו מרקם אנושי מיוחד, להמון אנשים יש רצון לעזור וזה פשוט כיף, נוצרות כאן חברויות שמתחילות ממחלת הרכבים של כולנו ועם הזמן הופכת לחברות שהיא הרבה מעבר.

כיף אמיתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...