Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקבל את הרכב החדש שלי בעוד כשבועיים, בתהליך חתימות כרגע הכנות והתקנות בהמשך...

הרכב הוא סיאט לאון 1.8FR 2016, מעניין אותי האם ברכב הזה אצלי תהיה כבר מולטימדיה שתומכת בכל הסיפור הזה עם הניידים או לא?

כי לפי מה שראיתי, בקטלוגים של הדגם הספתיפי שהזמנתי, כתוב שיש מירור לינק וכל הדברים האלו, וגם הבנתי שבדגם שלי הם שינו (או שידרגו) את המולטימדיה מקטנה (מסך קטן), לגדולה יותר (האם היא שונה או רק בגודל שונה?).

מישהו יודע על הלאונים החדשים (עם המנוע 1.8TSI, האם המערכת כבר תומכת בכל זה או שגם אני אולי אזדקק לכל תהליך השידרוג\התקנה\תשלום\יום חופש וכו' וכו'?

אמור לתמוך - עדיף שתיכנס לסוכנות, בקש מפתח של הרכב, סובב חצי סוויץ' (בלאון ההתנעה עם מפתח בכלל?) ובדוק.

לפי מה שרשמת בסיאט זה אמור להגיע כחלק מהחבילה... איך אני בודק אם יש לי את זה באיביזה החדשה? ואם אין זה אומר שהיבואן חייב לשדרג את זה ללא עלות? איפה רשום שזה חלק מהחבילה?

באיביזה הרגילה אין את זה והיא מגיעה עם מסך קטן (הייתי בסוכנות).

תודה, תאריך ייצור 28/4/15

לא אמור לתמוך במערכת מאפריל 15'.

פורסם

אכן בלאון (עד 1.8TSI), ההנעה היא עדיין עם מפתח, ואני שמח על כך, פשוט לא מתחבר לקטע של הנעה בלחצן, כמו כן בלם יד אלקטרוני, בוז :-)

וללכת לסוכנות לבדוק כמו שרשמת, אין לי כבר טעם, כי כמו שרשמתי הרכב כבר הוזמן ובעוד שבועיים או פחות אני כבר מקבל אותו, אז יהיה מה שיהיה, למרות שאני מקווה שאצלי בלאון המערכת תהיה תומכת :-)

Отправлено с моего LG-H960 через Tapatalk

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מה הקשר לשרשור ההוא?

להם החליפו מערכות שהציגו תקלות מסוימות במסגרת קריאת שירות של היצרן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
וככה נעשה במדינה נורמלית. אם הרכב באחריות והמערכת לא תומכת בשידרוג, מחליפים אותה לאחת שכן, כמובן שלא בתשלום.

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?8111089-Radio-recall-New-radio#/topics/8111089?_k=5ay4pc

איזה שטויות,

היבואן לא התחייב לשידרוג ולא הבטיח כלום בכתב ולכן הוא לא חייב לדואג לשדרוג ולא להחליף שום דבר. ומה הקשר למדינה בכלל.

מה יקרה עם תרכוש סמרט טיוי והיא לא תתמוך בשדרוג תוכנה ואין שום התחייבות מתאם היבואן אז מה גם תתדרוש החלפת מסך לאחד שכן תומך. ויש עוד מלא דוגמאות דומות בחיים.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
איזה שטויות,

היבואן לא התחייב לשידרוג ולא הבטיח כלום בכתב ולכן הוא לא חייב לדואג לשדרוג ולא להחליף שום דבר. ומה הקשר למדינה בכלל.

מה יקרה עם תרכוש סמרט טיוי והיא לא תתמוך בשדרוג תוכנה ואין שום התחייבות מתאם היבואן אז מה גם תתדרוש החלפת מסך לאחד שכן תומך. ויש עוד מלא דוגמאות דומות בחיים.

רואים שהתרגלת לתרבות שירות הישראלית. קנית מוצר עם 3 שנים אחריות, זה כולל עדכוני תוכנה לרכיבי הרכב השונים, גם למערכת המולטימדיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם שמת לב, אבל בקישור שצירפת הבחור קיבל רכב עם רדיו שלא ניתן לעדכן בו את התוכנה בגלל תקלה.

בארץ, היבואן מביא רכבים שאין בהם את הפונקציה הזאת מלכתחילה בגלל איזו החלטה מפגרת של מישהו בVW או בצ'מפיון (אתה יכול לקרוא את תחילת השרשור).

אחריות זה על טיפול בתקלות, לא קשור בכלל לעניין כי לא מדובר בתקלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רואים שהתרגלת לתרבות שירות הישראלית. קנית מוצר עם 3 שנים אחריות, זה כולל עדכוני תוכנה לרכיבי הרכב השונים, גם למערכת המולטימדיה.

תראה לי בדיוק איפה רשום שהיצרן חייב לך עדכוני תוכנה למולטימדיה וביוחד לפנוקציות שלא התחייב עבורם.

ואם היצרן הרכיב לך במפעל מולטימדיה שלא ניתנת לשידרוג בגלל שהיא זולה יותר. מה תעשה אז? אם אין לך הבטחה בכתב אתה יכול ללכת לנסות לתבוע אבל לזכות במשפט זה כבר עניין אחר.

פורסם
לא יודע אם שמת לב, אבל בקישור שצירפת הבחור קיבל רכב עם רדיו שלא ניתן לעדכן בו את התוכנה בגלל תקלה.

בארץ, היבואן מביא רכבים שאין בהם את הפונקציה הזאת מלכתחילה בגלל איזו החלטה מפגרת של מישהו בVW או בצ'מפיון (אתה יכול לקרוא את תחילת השרשור).

אחריות זה על טיפול בתקלות, לא קשור בכלל לעניין כי לא מדובר בתקלה.

צודק 100% הבעיה היא במנטליות הישראלית ישר לרוץ ולאיים.

פורסם

עדכונים - בתקופה האחרונה הייתי עסוק בבדיקת האפשרויות שלנו והנה הממצאים:

1. היבואן טוען שהיצרן אשם בכך שבחלק מהמכוניות אין אפשרות לשיקוף, היבואן טוען שלא ידע מזה בכלל עד לאחרונה.

2. לאחר בדיקות חוזרות ונשנות כרגע אין אפשרות להפעיל את האופציות הללו במערכות שלא תומכות.

3. כל המערכות שתומכות (להבנתי רובן דווקא תומך) יכולות להריץ את האופציות ללא כל בעיה.

4. היבואן בודק עם היצרן את האופציות ע"מ להפעיל את האופציות בכל זאת גם במערכות שלא תומכות - בודקים מה ניתן לעשות. יעדכנו אותי ואעדכן אתכם כשאדע משהו חדש.

במקביל, בדקתי את האפשרות להתחבר למסך לצורך שימוש ב- GPS ע"י הוויז בכל זאת גם לבעלי המערכות שלא תומכות ולכן שוחחתי גם עם המנהל הטכני של גיל קאר:

1. ניתן לחבר וויז למערכות שלא תומכות - העלות: "כמה אלפים".

2. לצורך כך יש לפרק את המערכת ממקומה (יש שולפים) ולהתקין מאחוריה מכשיר + סים של מע' הפעלה אנדרואיד.

3. יש צורך להוציא גם את הטיונר בתא הכפפות ולהתחבר אליו.

4. העבודה לא מסובכת לטענתם וכוללת גם מצלמת רוורס במחיר.

5. מי שמעוניין יכול לפנות לגיל קאר, ואם לא יודעים על זה נא לפנות אלי ואתן לכם טלפון ספציפי.

כהרגלי ב"קודש" - עדכונים נוספים בהמשך.

פורסם (נערך)

כמה מאמצים אתה עושה סטיו, תודה רבה לך על זה.

מחר אני מקבל את הלאון החדש שלי, ואצלי בלאון קיבלתי מסיאט מתנה התקנת וויז במערכת מולטימדיה המקורית שבאה מהיצרן, לפי מה שהבנתי הוויז באמת עם סים, ובנוסף מתקינים לי את המצלמה האחורית בנוסף לחיישני רוורס אחוריים. רק מה שלא ברור לי זה, אם המערכת אצלי בלאון אמורה לתמוך בכל השיקופים הללו כגון מירור לינק וכו', אז בשביל מה הם מתקינים לי בכל מקרה את הוויז במערכת הזאת?, לא שאני מתנגד למתנות, פשוט מעניין אותי העניין...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי JentuS12

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מה שמתקינים לך בארץ זה כנראה לא אביזרים מקוריים של היצרן. יכול להיות שהמערכת המקורית עם המסך לא עובדת עם מצלמה וחיישנים סיניים אז גם מערכת מחליפים לך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כל מה שמתקינים לך בארץ זה כנראה לא אביזרים מקוריים של היצרן. יכול להיות שהמערכת המקורית עם המסך לא עובדת עם מצלמה וחיישנים סיניים אז גם מערכת מחליפים לך?

מה פתאום גם מערכת מחליפים, מה עשיתי לך רע? :lol:

המערכת נשארת מקורית מהמפעל, לא מחליפים אותה, פשוט מחברים אליה חיישני רוורס (אם הם בכלל מותקנים בארץ או שגם מקוריים מהמפעל, את זה אני לא יודע), מחברים אליה מצלמת רוורס וגם מתקינים וויז בתוכה, זה הכל.

לא נראה לי שהם יכולים בכלל להחליף אותה כי המערכת הזאת גם נותנת יותר מידי מידע על הרכב וגם שולטת על מצבי נהיגה שונים...

פורסם (נערך)
עדכונים - בתקופה האחרונה הייתי עסוק בבדיקת האפשרויות שלנו והנה הממצאים:

1. היבואן טוען שהיצרן אשם בכך שבחלק מהמכוניות אין אפשרות לשיקוף, היבואן טוען שלא ידע מזה בכלל עד לאחרונה.

2. לאחר בדיקות חוזרות ונשנות כרגע אין אפשרות להפעיל את האופציות הללו במערכות שלא תומכות.

3. כל המערכות שתומכות (להבנתי רובן דווקא תומך) יכולות להריץ את האופציות ללא כל בעיה.

4. היבואן בודק עם היצרן את האופציות ע"מ להפעיל את האופציות בכל זאת גם במערכות שלא תומכות - בודקים מה ניתן לעשות. יעדכנו אותי ואעדכן אתכם כשאדע משהו חדש.

במקביל, בדקתי את האפשרות להתחבר למסך לצורך שימוש ב- GPS ע"י הוויז בכל זאת גם לבעלי המערכות שלא תומכות ולכן שוחחתי גם עם המנהל הטכני של גיל קאר:

1. ניתן לחבר וויז למערכות שלא תומכות - העלות: "כמה אלפים".

2. לצורך כך יש לפרק את המערכת ממקומה (יש שולפים) ולהתקין מאחוריה מכשיר + סים של מע' הפעלה אנדרואיד.

3. יש צורך להוציא גם את הטיונר בתא הכפפות ולהתחבר אליו.

4. העבודה לא מסובכת לטענתם וכוללת גם מצלמת רוורס במחיר.

5. מי שמעוניין יכול לפנות לגיל קאר, ואם לא יודעים על זה נא לפנות אלי ואתן לכם טלפון ספציפי.

כהרגלי ב"קודש" - עדכונים נוספים בהמשך.

נשמע מאוד לא הגיוני שהיצרן החליט שחלק מהרכבים יהיו בלי האופציה הזאת.. נשמע יותר כמו הזדמנות של היבואן לחסוך כסף על הגב שלנו. הרי היבואן מחליט מה יהיה בכל רכב ומה משתלם לו באותו רגע.

עריכה אחרונה על ידי ilikecar
  • תוכן חדש...