Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד סטיו על היוזמה, תודה לך.

אני צריך לקבל את הרכב החדש שלי בעוד כשבועיים, בתהליך חתימות כרגע הכנות והתקנות בהמשך...

הרכב הוא סיאט לאון 1.8FR 2016, מעניין אותי האם ברכב הזה אצלי תהיה כבר מולטימדיה שתומכת בכל הסיפור הזה עם הניידים או לא?

כי לפי מה שראיתי, בקטלוגים של הדגם הספתיפי שהזמנתי, כתוב שיש מירור לינק וכל הדברים האלו, וגם הבנתי שבדגם שלי הם שינו (או שידרגו) את המולטימדיה מקטנה (מסך קטן), לגדולה יותר (האם היא שונה או רק בגודל שונה?).

מישהו יודע על הלאונים החדשים (עם המנוע 1.8TSI, האם המערכת כבר תומכת בכל זה או שגם אני אולי אזדקק לכל תהליך השידרוג\התקנה\תשלום\יום חופש וכו' וכו'?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
שזה לא יטריד אותך יותר מדי, אני אפנה לגרמנים בהמשך השבוע לשאול מה שלומם ועל הדרך אספר להם מה בדיוק קורה פה - רק ככה זה עובד. עדכונים בהמשך.

כמובן שגם אצלי מק"ט 819A שלא נתמך, תודה על המאמץ עד כה ואשמח אם תחזור לעדכן אם וכאשר יהיו התפתחויות חדשות.

פורסם

ראשית, גם אנחנו כיבואן מברכים על השינוי ועל כך שיש לנו אפשרות להציע פתיחה של הפונקציות.

בנוסף למידע שנמסר בפוסט, אני מבקש להוסיף את הנתונים הבאים:

1.פתיחת שלוש הפונקציות שמוזכרות אפשרית רק בדגמים בהם מותקנת מערכת מולטימדיה מדגם Composition Media דור 2 אולם, גם כאן ישנן מספר יחידות בקרה חריגות בהן לא ניתן לפתוח את הפונקציות. ניתן לזהות את היחידות הנ"ל על פי המק"ט שלהן. כדי לדעת מה המק"ט של יחידת הבקרהיש ללחוץ על לחצן ה Menu, לבחור במסך Setup ולגלול למטה עד שהשורה System information תיחשף. לחיצה על השורה תפתח מסך שבו בחלק העליון יהיה כתוב המק"ט של היחידה. המק"טים הבאים אינם תומכים בהתקנת הפונקציה: 3Q0 035 819 (819 A) / 3Q0 035 820 (820 A) ובהן אין אפשרות לפתוח את הפונקציה.

המק"ט ב GTI שלי הוא 5G0035819A (מתחיל ב 5G ולא 3Q כפי שרשמתם )

HARDWARE 40

SOFTWARE 0421

האם אצלי אפשרי לפתוח?

קובי

:-)

פורסם
תיכף נגלה שרוב הרכבים אשר נמכרו בארץ לא נתמכים. איזה באסה.

נראה כאילו כדי להשתיק את STIO אמרו לו את מה שאמרו אבל שמו הגבלה קטנה רק לכל המקטים שהגיעו לישראל :lol:

תרגיל מתוחכם של הייבואן/ייצרן או פשוט ביש מזל...

איזה כייף לי :)

פורסם
אצלי, רכב בן פחות מחודש: 3Q0035840B

ככה שלא כל המק"טים שמגיעים לישראל לא נתמכים...

תשתוק שלא יחליפו לך למק"ט שלא תומך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דרך אגב , בפאסאט החדשה (2015 והילך) בדגם המפואר ביותר (אינטראקטיב) ה CarPlay , AndroidAuto והMirrorLink באים כסטנדרט עם המערכת DiscoverPro בגודל 8 אינצ'.

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אתמול קיבלתי מייל שאמר שאפשר לעדכן,

כרגע התקשרו ומסרו לי שאי אפשר לעדכן את היחידה שלי :(

פתרון -רק להחליף יחידה אבל מי הולך לעשות את זה? מחיר יקר.

קשה לקבל את זה מכיוון שבכל זאת לא מדובר ברכב זול עם מערכת "זולה"

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• תוכן חדש...