Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

של משענת היד וכו'..

האם מכילים את הדברים האלה בשקלול המחיר?

אלה דברים קטנים שמציקים- האם על זה כדאי לשלול רכב טוב?

ואם אני רוצה לתקן אותם - זה כדאי בכלל?

תודה

פורסם

תגיד מה נחשב אצלך "רכב טוב".

אם יש רכיבים שבורים ברכב זה עלול להעיד גם על תחזוקה לא טובה (אך לא בהכרח)

לי באופן אישי פגמים בחלקי הפנים די עושים לי Turn off.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ציינת את שנת הייצור של הרכב. ככל שהרכב ישן יותר, כך גדלה הציפיה שחלקים פנימיים יתפרקו ואז ההורדה במחיר היא קטנה מאוד, אם בכלל.

אני, למשל, הייתי מתקן את החלקים האלה ומבחינתי כל פגם כזה עולה לי כסף ולכן אדרוש להוריד במחיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תוודא בהיסטוריית טיפולים שאין הזנחה גם מכנית. לא מחויב שתהיה.

כמה זה שווה? אתה הקונה אז כמה שיותר...

וברצינות - ברכב יחסית חדש זה שווה פחות או יותר את עלות השחזור על פי המוסך.

ברכב ישן זה יותר "נורמלי" וזה תלוי בך.

ובכללי זה פשוט נתון למשא ומתן

פורסם
לא ציינת את שנת הייצור של הרכב. ככל שהרכב ישן יותר, כך גדלה הציפיה שחלקים פנימיים יתפרקו ואז ההורדה במחיר היא קטנה מאוד, אם בכלל.

אני, למשל, הייתי מתקן את החלקים האלה ומבחינתי כל פגם כזה עולה לי כסף ולכן אדרוש להוריד במחיר.

שנת ייצור של הרכב 2009

פורסם

לא נוגע ברכב עם דברים שבורים. בפנים, בחוץ... - תמשיך לחפש, יש מספיק מכוניות שמורות מאוד בשוק. תמיד עדיף לרדת שנה בשנת הייצור ולא לקחת מכונית שלא אהבו אותה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נראה לי החבר'ה פה קצת פדאנטים. מדובר על רכב בן שבע שנים.. הכל שאלה אם זה מתבטא במקביל בתחזוקה מכנית לקויה, ובמחיר.

כמובן שאם זה מדכא אותך אז חבל לקבל דכאון כל בוקר

פורסם
של משענת היד וכו'..

האם מכילים את הדברים האלה בשקלול המחיר?

אלה דברים קטנים שמציקים- האם על זה כדאי לשלול רכב טוב?

ואם אני רוצה לתקן אותם - זה כדאי בכלל?

תודה

מדובר רק במשענת יד שבורה (שזה נניח דבר סביר ואפשר להחליף) או שיש עוד חלקי פלסטיק שבורים?

יש הבדל גדול בין חלק אחד שבור לבין תא נוסעים שבור ובלוי כולו.

מה עוד שבור שם? האם הריפוד נקי או מלוכלכך? ריפוד תקרה? צריך לראות את התמונה הכללית.

חלק אחד שבור - לא קריטי. הכל שבור, בלוי ומטונף - לא לקנות.

פורסם

אם יש הרבה דברים שבורים, לא הייתי נוגע בזה.

בזמנו קניתי פיאט פונטו מליסינג, בת 4 עם 110 אלף ק"מ. היו בה כל מיני דברים שבורים, את הרוב החליפו לי לפני הקנייה בחלקים תקינים - וכשלקחתי אותה הכל היה מושלם למעט שבר קטן בקונסולה המרכזית ועוד פלסטיק אחד של כיוון מראה שהיה שבור.

זה היה מאוד מבאס (עבורי) , אבל מכיוון שאלה חלקים שמתפרקים די בקלות, קניתי אותם בעצמי - פלסטיק מראות עלה 20 ש"ח ועשר דקות הרכבה, קונסולה מרכזית עלתה 150 שקל והחלפתי במוסך ללא עלות.

אחרי התיקונים האלה - הרכב היה מושלם, לא היה פלסטיק אחד שלא היה במקום, שבור או מקרקש ונסעתי ברכב 3 שנים, נמכר גם במצב מושלם.

אם זה המצב ברכב שלך, שהכל נראה יפה למעט כמה דברים קטנים - לא הייתי מהסס וקונה. תמיד אפשר לתקן. אם רוב הרכב בלוי ומדכא, אז תברח - גם אם הק"מ נמוך וכו'.

• תוכן חדש...