Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שאני בפורום המתאים.. :)

אחרי שנכנסו בי, בעל מקצוע צבע לי חלק ברכב אבל על הדרך גרם לנזק לכל הרכב- בתוך הרכב ומחוצה לו הכל התמלא בחלקיקים קטנים שנראים כמו אבק ולא יורדים, כנראה תוצאה של הצבע שהבחור עשה.. זה על הפנסים, החלונות, על כל הרכב וגם על הדשבורד בתוך הרכב (אין לי אפשרות לדרוש ממנו שיטפל בזה כי עבר הרבה זמן).

בשטיפת רכב שהייתי אמרו לי שניקוי של הכל יעלה 600 ש"ח. אני מעוניין לבצע בעצמי את העניין- מישהו יכול להמליץ לי איזה חומר צריך? אני יודע שווקס לא יספיק והבחור מהניקוי השתמש בחומר חום סמיך.. בהדגמה שעשה לי על חלק קטן ברכב באמת הכל נהיה חלק מבחוץ.

לגבי הדשבורד בפנים- אין לי מושג מה לעשות.

אשמח לעזרה..

פורסם

זה נראה כמו נקודות זעירות שנדבקו לרכב ולא משנה כמה ניסיתי לשפשף הם לא ירדו. רק עם החומר החום של הבחור מהניקיון (יחד עם המברשת החשמלית שמסתובבת) פתאום זה הוריד והבריק את הכל.

אנסה לצלם את הרכב ואעלה תמונות, מקווה שזה יצליח לקלוט את זה כי זה בעיקר בולט עם השתקפות של האור.

פורסם

לדעתי פלסטלינה טובה, תוריד. (לא מזיק לנסות, אשמח לנסות לעזור לך אם אתה מאזור השרון)

אני לא הייתי פונה לשטיפת רכב, אתה יכול לעשות הכל בעצמך.

צפה בסרטון:

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

קשה לי להאמין שפלסטלינה תצליח להוריד שאריות צבע שהותז,

חייב להבין מה השאריות האלו קודם,

ברור שאפשר לעשות ניסיון עם פלסטלינה עדינה כי זה אפקטיבי מבחינת עלות, אבל חייב להבין מה השאריות האלו.

אגב פות״ש, תוכל להסביר מה זה ״מברשת חשמלית מסתובבת״ ? אני מקווה שאתה מתכוון למכונת פוליש ולא למשהו שמתחבר לשואב אבק וכדומה. :)

פורסם

נשמה אתה מחסיר כמה פרטים, אמרת שדה לאחר תיקון צבע אז א י משער ליצני שזה נקודות התזה שרפו בטעות לבצע כי לא כיסו טוב.

פלסטלינה לרוב (קשה) תוריד את זה בלי בעיות רק שתלוי כמה זמן זה נאפה בשמש כבר....

אם זה לא יעזור אז רק פוליש יוריד את זה מהצבע שלך.

לגבי חלונות זה יורד רק עם סכין גירוד עם חומר החלקה או אפילו סבון ומים (אם משתמשים נכון זה לא שורט).

הדאשבורד זו בעיה הרצינית בין אם זה פלסטיק או חומר רך אחר. תצטרך לנסות magic eraser לעבוד הזו מקווה שיעור)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יכול מאוד להיות במידה ומדובר בשאריות צבע,

אני פשוט חושב שמכיוון שאין לו מושג, ובכלל באופן כללי, שכדאי להתחיל מהגישה העדינה ביותר.

פורסם

מעלה תמונות.

כשאני נוגע עם היד זה מרגיש מחוספס קצת, לא חלק.

ותודה על התגובות והניסיון לעזור

uploadfromtaptalk1467001545581.jpguploadfromtaptalk1467001561914.jpguploadfromtaptalk1467001580814.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...