Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני מצרף כאן תרשים של מיקום תאונה, רכב א לפי התרשים נוסע לו לאיטו בנתיב הנסיעה היות ויש פקק בכביש אז האו זוחל לאט לאט, רכב ב שיצא מחניה ויש לו תמרור עצור נכנס מאחוריו תוך כדי היציאה מהחניה ונכנס בו בפינת הרכב מאחור, כתוצאה מכך נגרם קרע בטמבון האחורי לרכב א, לרכב ב לא נגרם כלום, לקחתי את פרטי רכב ב, הנהג לא מודה באשמה וטוען שלא יכול להיות קרע בטמבון מכזו מהירות נסיעה, האוטו הוא שנת 2014 שמור ולא היה בו פגיעה קודם כלומר הקרע נולד מהתאונה, האופציות העומדות בפני הם או ללכת לתביעות קטנות או לתבוע את הביטוח שהוא יתבע את נהג ב, יש לי תמונות מהאירוע רק אחרי זה כשעמדנו בצד, לנהג רכב ב אין את הפרטים שלי היות והוא לא ביקש,

מה עלי לעשות?

יש לציין שאני רוצה לתקן את הפגיעה ולא להחליף טמבון .

1.jpg

תודה רבה

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי I7210I
פורסם

הוא מודה באשמה ובפגיעה אך לא בנזק? יש לו ביטוח צד ג' או מקיף?

אם התשובות חיוביות אז מצבך טוב בסה"כ.

תפנה לשמאי, תקבל דו"ח מפורט על הנזק והעלויות והגש דרישה לתשלום

מחברת הביטוח של אותו נהג. תוכל להיעזר בחברת הביטוח שלך בתהליך הזה.

פורסם (נערך)

זה היה משפטים ששמעתי בעצבים שהוא מודה לכאורה שהיתה פגיעה אבל לא יתכן שמהפגיעה שלו זה קרה...אני גם הולך על האופציה שהוא כבר לא יודה גם

אם אני ניגש עם חברת הביטוח שלי אז יורד לי העדר תביעות מכיוון שאני תובע אותם והם תובעים את הצד השני ובמידה והם זוכים אני מזוכה מהכל ואם לא יש לי השתתפות עצמית של 900 שח וכן עליה בפרמיה של 450 שח. הנזק הוא ויזואלי יש לציין.,ולגבי הצד השני אני לא יודע אם יש לו מקיף או צד ג מכיוון שהסוכן שלו לא עונה לביטוח שלי עד עכשיו.

האופציות שלי הם או תביעות קטנות או הביטוח, אני מעדיף ביטוח במקום לגשת לבית המשפט,השאלה אם חברת הביטוח ניגשת למשפט אז תהיה ידה על התחתונה היות וזה חברה ובשונה אם אני ניגש עצמי שאז זה יותר מאשר חברה

עריכה אחרונה על ידי I7210I
פורסם

אין לך סיבה לגשת לבימ"ש אם יש לו ביטוח שמוכן לכסות את הנזק,

אם יש אי הסכמה (בנוגע לאשמה/עלות הפיצוי וכו') יש מקום לפנות לסיוע בית המשפט.

כעת עליך לפנות לסוכן הביטוח שלך ולתאר לו את הסיטואציה, להסביר כי אינך מעוניין בשום

מצב שהביטוח שלך ישלם על הנזק שנגרם לרכבך (ובכך תאלץ לשלם השתתפות עצמית + איבוד "היעדר תביעות"

שיגרור עלייה בפרמיה) אלא שהביטוח של הפוגע יפצה אותך.

אתה "מסכן" בשלב הזה את עלות השמאי (שבהמשך סכום זה צריך להיות מוחזר לך).

למיטב זיכרוני, תתבקש לחתום על טופס אי הגשת תביעה".

פורסם

היות ויש אי הסכמה ואפילו התעלמות של הצד השני עלי לפנות לביטוח שלי ואז אני יכול לתבוע אותו וזה יגרור את הפרמיה וההשתתפות העצמית..ככה זה עובד הבנתי מהביטוח כי רק ככה הביטוח שלי יוכל לתבוע את הביטוח של הצד הפוגע או...שאני לוקח שמאי ומעריך את הנזק ואת זה הביטוח שלי תובע את הצד השני לכאורה אבל אני לא יודע מה קורה לגבי התביעות בכזה מצב

פורסם

אתה בא להתייעץ או להרצות לנו

"שיתוף" חברת הביטוח שלך במקרה לא גוררת שום סנקציה. אינך רוצה שהם יתקנו.

אם הנזק לא גדול פנה לפחח ובקש הצעת מחיר אותה תעביר לבעל רכב ב' ודרוש את השתלום, אם הנזק יותר גבוה ערב שמאי.

יסכים לשלם הוא או חברת הביטוח שלו נפלא.

לא תהיה הסכמה , תתקן לבד ותבע אותו בתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז זה מה שאמרתי בהתחלה שרק תביעה משפטית יכול לעבוד כאן, בעצם הביטוח לא מכסה במקרה של הכחשה מהצד השני

פורסם

נסביר לאט

אתה יכול לתבוע את הביטוח שלך תוצאה שתגרום לך תשלום השתתפות עצמית ועליה בפרמיות, ואין חשיבות אם נכנסת בקיר או מישהו פגע בך והוא מסרב להכיר באשמתו.

או לתקן לבד לדרוש את הכסף מבעל ררכב ב' ולתבוע את הנהג וחברת הביטוח שלו אם לא ישלם בטוב, מבלי שהביטוח שלך "מעניש" אותך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...