Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בהמשך לריקול עם הדשבורד שהוחלף.

יש לי בעיה שהפנסים קדימה מוצהבים גם אחרי כמה ניקויים זה פשוט חוזר אחרי כמה חודשים. הבנתי שאין לזה פתרון חוץ מהחלפה קומפלט של הפנסים.

קראתי קצת והבנתי שהיבואן מחליף על חשבונו (תלוי במצב רוח) אבל זה פחות נפוץ מהבעיה עם הדשבורד, זאת אומרת אנשים לא כ"כ מודעים לזה וחושבים שפשוט צריך לנקות מידי פעם וזהו.

רציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה והחליף על חשבון היבואן במסגרת ריקול? איך זה מתבצע? כמה זמן וכו'..

כל נקודת אור שיכולה לעזור תתקבל בברכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר עם מאזדה 3 ספיריט, שנת 2010, החליף לזוג פנסים חדש על חשבונו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כן..

מנקים עם חומר מסויים משפשפים כמו מטלית ואז מורחים חומר כמו לכה. כל הטריקים האלה דוחים את זה לעוד כמה חודשים אבל זה חוזר.. עדיין יש לכלוך שנראה מהחלק הפנימי וגם אם מסתכלים מקרוב ה"צהבת" לא יורדת לגמרי..

מרחוק זה נראה סביר - אבל שוב זה פתרון זמני ביותר

פורסם

יש מדריכים איך לעשות ניקוי איכותי של פנסים

לא עם קיטים של 40-50 שקל ולא מסוכים שעושים חצי שניה וזהו

זה כולל ניקוי טוב רצוי עם מכשיר ואז מס' שכבות של לכה איכותית (שכוללת מסנן UV)

פורסם

החליפו אז בזמנו,שהאוטו עוד היה באחריות ולחלק מרכבים שלא היו באחריות, במיסגרת רצון טוב בשל חדירת מים לפנסים.

וגם אז, לא בדיוק היו מאשרים לכל אחד, אין לך טעם ללכת ולידרוש החלפה.

מה שכן תוכל לעשות ללטש את הפנסים,עוד פעם ולצפות אותם בלקה.וככה הם לא יהיו לך צהובים בזמן הקרוב.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

קיימת אפשרות להחליף את הפנסים במסגרת הארכת אחריות של היבואן לדגם זה, תלוי במצב הפנסים כמובן.

אתה מוזמן אלינו :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

פניתי לפני כחודש ליבואן דלק מוטורס אשר בלי להתווכח אמר לי לגשת למוסך מורשה באיזורי לבדיקה של יועץ שירות.

וכך נעשה, ניגשתי למוסך מורשה מאזדה בחדרה, יועץ השירות הסתכל בדק שהפנסים מקוריים וצילם אותם. הוחתמתי על טופס שמאשר בקשת "רצון טוב" של היבואן.

אז נקבע היום אחרי החגים להחלפת פנסי חזית חדשים.

תוך חצי שעה הוחלפו הפנסים לפנסים חדשים מקוריים.

מי שנתקל בבעיה כמוני במאזדה 3 הדור השני - במידה והם צהובים\אדים - לא משנה כמה ניקוי פנסים לא יעזרו בשום מצב.

האמת שאפשר לתת מילה טובה על היבואן, גם דשבורד וגם פנסים.

אני חושב שיש סיכוי גדול שגם הרכב הבא שלי יהיה מאזדה ;-)

פורסם

הוחלף לי זוג פנסים בשבוע שעבר במוסך המרכזי בניר צבי. פשוט אתה מסביר להם את הבעה והם מחליפים בלי שאלות .

• תוכן חדש...