Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזור היער השחור מדהים - ורוב הכבישים מוגבלים ל-50-60 קמ"ש. לאור שדה הראיה המוגבל והעדר שוליים - בצדק מוחלט.

אני מניח שגם נס הרים מוגבל בערך למהירויות האלו...

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרנקפורט היעד עם הכי הרבה מבחר של רכבים,

אוטובאן 2 מהנובר לדיסלדורף, נכון ללפני חודשיים, כמעט ללא קטעים בתיקון או מוגבלי מהירות, כביש מהנה, לא עמוס במיוחד בימי א' שרק אז ניתן ללחוץ, קח בחשבון שנהיגה מעל 200 קמש דורשת ריכוז והערכת מרחק לבלימה שלא דומה למה שמורגלים במהירות הרגילה בכבישנו

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

תודה.

לגבי נהיגה מעל 200... אהההםםם... אני חושב שאני אסתדר.

פורסם (נערך)

e4a94c67fef5639ebf17998bde8021a1.jpg217b77e1d82f8879b064e65ec9ef863a.jpg

בדקתי בסיקסט, הסניף שנמצא בשדה התעופה של מינכן. השכרה ליומיים באמצע יולי.

בסיקסט יקחו לך פקדון של $1500 בערך על ההשכרה הזאת. לא 2 כרטיסים, המדיניות שלהם מאוד נוחה.

לגבי נהיגה במהירות גבוהה, זה שטויות, אין מה להתרגש, אתה לא נוסע מעל 200 בהונדה סיוויק שנת 90.

עם הCTS Vsport שייטתי בנוחות על 240 קמ"ש במשך כשעה לא מזמן ובקלות אני משייט באיזור ה200 עם הSUV.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם
אין לי עוד תוכניות מדוייקות בגלל זה אני שואל פה.

הבעיה שאין נמל תעופה קרוב ולפי מה שראיתי, סיקסט לא משכירים רכבי ספורט באוסטריה.

אתה יכול להמליץ על משהו או שסתם נסעת שם ברכב שכור רגיל?

הייתי מוריד את המילה ״סתם״.

ה״בעיה״ שלי הייתה שהייתי בהרכב משפחתי.

ההרכב לא מתרגש מ 200++ באוטובאן, אבל כשהכביש מתעקל המחאה האנושית מקדימה את המכנית.

מקום מהנה במיוחד. בהחלט דורש נסיעה תכליתית עם רכב נכון. אתה תפגוש לא מעט כאלו.

גם מעברי הרים בשוויץ ואיטליה מומלצים.

הכביש הספציפי הזה, ארוך, מגוון, איכותי ובעיקר עם קטעים מאתגרים הכוללים ראות מצויינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תרשה לי להמליץ על רכב שפוי במחיר, בימר 235, קיבלתי אותה בפרנקפורט בקטגורית מחיר של סידרה 5 רגילה, ללא פקדונות או שטויות, רכב פשוט מדהים!

בנצי, האם זה אתה בן מ la?

פורסם (נערך)
איזור היער השחור מלא בכבישים מפותלים עם נופים מדהימים. כנס לגוגל Maps, אתה כבר תזהה אותם לבד לפי התוואי :)

תהנה!

איזור היער השחור מדהים - ורוב הכבישים מוגבלים ל-50-60 קמ"ש. לאור שדה הראיה המוגבל והעדר שוליים - בצדק מוחלט.

אני מניח שגם נס הרים מוגבל בערך למהירויות האלו...

אני לא מכיר את נס הרים, אבל מכיר את כבישי ישראל באופן כללי. תביא בחשבון שביער השחור מדובר בכבישים מפותלים, שדה ראיה מוגבל מאד (עיקולים חדים ויער עבות שמגיע ממש עד הכביש), אין שוליים בכלל , יש צמתים ומפגשי רכבת, המשטרה גרמנית ולא חסרות מצלמות. ממש לא המקום להתגרזן בו אם אתה רוצה לחזור הביתה בשלום. ועוד לא דיברנו על פגעי מזג האויר שיכולים לחסל לך את כל התכניות.

ושכחתי עוד דבר. אינך מכיר את הכבישים. אם למרות הכל תחליט לעשות מעשה יהיה עליך להקדיש לא מעט זמן ללימוד הכבישים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי בסיקסט, הסניף שנמצא בשדה התעופה של מינכן. השכרה ליומיים באמצע יולי.

בסיקסט יקחו לך פקדון של $1500 בערך על ההשכרה הזאת. לא 2 כרטיסים, המדיניות שלהם מאוד נוחה.

לגבי נהיגה במהירות גבוהה, זה שטויות, אין מה להתרגש, אתה לא נוסע מעל 200 בהונדה סיוויק שנת 90.

עם הCTS Vsport שייטתי בנוחות על 240 קמ"ש במשך כשעה לא מזמן ובקלות אני משייט באיזור ה200 עם הSUV.

מעניין שאתה רואה מחירים אחרים ממני. יכול להיות שזה בגלל שאתה גולש מארה"ב? (אתה גר בארה"ב, נכון?)

לגבי ה CTS Vsport הייתי שמח לשמוע ממך התרשמות בשירשור אחר כמובן או בפרטי. ראיתי הרבה חברה בפורומים אמריקאים שמתלבטים בינה לבין ה ATS-V שאני מקבל בחודש הבא.

תודה

פורסם
הייתי מוריד את המילה ״סתם״.

ה״בעיה״ שלי הייתה שהייתי בהרכב משפחתי.

ההרכב לא מתרגש מ 200++ באוטובאן, אבל כשהכביש מתעקל המחאה האנושית מקדימה את המכנית.

מקום מהנה במיוחד. בהחלט דורש נסיעה תכליתית עם רכב נכון. אתה תפגוש לא מעט כאלו.

גם מעברי הרים בשוויץ ואיטליה מומלצים.

הכביש הספציפי הזה, ארוך, מגוון, איכותי ובעיקר עם קטעים מאתגרים הכוללים ראות מצויינת.

לא מבין מה יש לך עם המילה "סתם"? לא היה פה שום ביקורת\ציניות\סתלבט. הכוונה היתה שכרת רכב לא ספורטיבי ונסעת רגוע על הכביש.

תודה בכל אופן.

פורסם

שום דבר מיוחד. כמו גם המילה ״רגוע״ בתגובה הזו.

;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תרשה לי להמליץ על רכב שפוי במחיר, בימר 235, קיבלתי אותה בפרנקפורט בקטגורית מחיר של סידרה 5 רגילה, ללא פקדונות או שטויות, רכב פשוט מדהים!

תשמע, אני יודע שהבימר רכב נהיגה טוב יותר מה A45 שלי אבל בהיבט של ביצועים הוא לא.

כמו כן עד הטיסה אני כבר אהיה אחרי הרצה וביקור בנס הרים עם ה ATS-V. שוב, שום זילזול ב 235. רכב מדהים ללא ספק אבל בא לי יותר...

תודה

פורסם

בערך.

לגבי המחירים של סיקסט, ציינתי כבר בשרשור אחר את העובדה שאני משתמש באפליקציה שלהם וגם שוכר כ30 רכבים בשנה, אני מזמין כשיש מחיר טוב ואז למחרת מחפש שוב ואם יש יותר זול אז סוגר ומבטל.

המחירים שלהם מתבססים על צפי של עומס ולכן אני תמיד משיג את המחירים הכי זולים שיש כשאני עובד עם המערכת.

haters will hate

פורסם (נערך)

נכנסתי כדי לתת לך טיפ שיחסוך לך כמה זוזים ואני רואה שבנצי כבר בכיוון.

כנס לאתרים בדומיין הגרמני, המחיר זול יותר מהבינלאומי וגם באמריקאי הוא שונה.

טיפ נוסף הוא בדוק השכרה לא בשדה התעופה או בתחנת רכבת מרכזית, ישנם עלויות נוספות שמגולמות במחיר.

כשאני שכרתי רכב דרך סיקסט, איסוף ברחוב ליד התחנה מרכזית הוזיל בערך 10 אחוזים.

לגבי כבישים, היער השחור מפוצץ בכבישים בסגנון נס הרים 10x, חלקם מבודדים ועם אספלט משובח.

כמו שכבר כתבו אסור ולנטיין והגרמנים ממש לא גמישים אם עוברים על החוקים..

תהנה בטיול וסע בבטחה.

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אגב, אם אכן נוחתים בפרנקפורט, כאלטרנטיבה ליער השחור אפשר להתקדם כיוון כללי מערב-צפון מערב עד לקו קלן-אאכן, האזור שנקרא שם אייפל (Eifel) גם נחמד בסה"כ. גם הנורבורגרינג ממוקם באזור זה.

למרות שיש קצת פחות קטעים פתוחים באוטובאהן לכיוון ההוא. ועדין אני בטוח שאפשר למצוא מקטעים כאלו בקרבת פרנקפורט בוודאות.

פורסם

שמע 300 זה לא צחוק.

250 קמ"ש זה לא המשך לינארי של 200 קמ"ש מבחינת דרישות הנהיגה, קל וחומר 300 קמ"ש.

מציע לך אם כבר אתה נחוש ללכת על זה, למצוא שם מקומות מתאימים ולעשות כמה נסיונות מעל 250 לפני הפוש ל300.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...