Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב סטיישן בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב לטיול 12 ימים באוסטריה שיתאים ל-2 מבוגרים ו-3 ילדים בני 10, 11 ו-4 על בוסטר.

מה דעתכם על אופל אסטרה סטיישן (estate)?

יש גם אופציה לסקודה פאביה קומבי, גם תחת קטגוריה של estate וקצת זולה יותר.

תודה

פורסם

באיזה רכב אנה נוהג כעת? אם הוא מספק את צרכיך הוא מהווה אינדיקציה לרכב הדרוש לך - ועל זה יש להוסיף מקום למזוודות.

פאביה קומבי תהיה זעירה, המינימום שהייתי מדבר עליו היא אוקטביה סטיישן, או משהו בקטגוריה של מונדיאו ומעלה. ואני לא בטוח שאלה יספיקו ל-3 הבוסטרים (מבחינת רוחב).

נראה לי שעדיף ואן 3 שורות + תא מטען.

לדעתי - לך לסוכנויות הרכב בעירך ובחן את הדגמים המוצעים.

ועוד דבר חשוב - חברת ההשכרה לא מתחייבת על דגם מסויים אלא על קבוצה - והחברות "יצירתיות" מאוד בהכנסת דגמי רכב לקבוצות. הרבה פעמים ידחפו לך רכב יותר קטן מהדגם המייצג באתר האינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כרגע עם i30cw, האמת שראיתי אחת ברשימה אבל מחברה עם ציון 7.5 אז דילגתי, אבל אני יכול באמת לבדוק איך המזוודות מסתדרות לי שם מאחור.

אני צריך בוסטר אחד, לא שלושה.

פורסם

האסטרה הרבה יותר רחבה מהפאביה. הפאביה לא מתאימה לשלושה ילדים - בטח לא נסיעות ארוכות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ועוד דבר חשוב - חברת ההשכרה לא מתחייבת על דגם מסויים אלא על קבוצה - והחברות "יצירתיות" מאוד בהכנסת דגמי רכב לקבוצות. הרבה פעמים ידחפו לך רכב יותר קטן מהדגם המייצג באתר האינטרנט.

^זה הדבר הכי חשוב.

כדאי לשקול הזמנה של רכב גדול יותר (מיניוואן) על מנת שלא תתאכזבו ותמצאו את עצמכם עם ערימת מזוודות מול רכב עם תא מטען מצומצם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מה שבאמת קובע זה לא דגם ספציפי אלא קוד הדגם. כל עוד בהזמנה כתוב FWAR זה אומר שחברת ההשכרה מתחייבת לספק רכב סטיישן אוטומטי גדול. Iwar זה דומה אבל בגודל בינוני. לדעתי שתי הקטגוריות יהיו סבירות.

פורסם

אנחנו היינו באוסטריה בהרכב גילאים דומה והזמנו iwar. קיבלנו סקודה סטיישן אוטומטית והיה מספיק מקום ל3 מזוודות גדולות.

פורסם (נערך)

איזה סקודה? אני מניח שאוקטביה, שלה באמת תא מטען עצום. לפאביה ממש לא, בסופו של דבר היא סופרמיני.

אי חוזר להמלצה שלי - רכב מהקטגוריה של מונדיאו או 5008 או מיניואן, ובמיניואן צריך לודא שיש תא מטען אמיתי, לא תא כפפות כמו שיש בחלק מהמיניואנים, במיוחד בעלי 3 שורות.

עוד דבר שלמדתי - ללכת תמיד קטגוריה אחת מעל מה שחשבת שיספיק. יעלה עוד כמה עשרות דולר, אולי אפילו 100-200. בתחשיב העלויות של הטיול זה בטל בששים, וההבדל בין להתענות כל בוקר בסידור הלגו של המזוודות לבין השלחה שלהן יחד עם שישיו המים בבוקר עושה את ההבדל בין טיול נעים לטיול לחוץ. וכמובן שרצוי מאד שלילדים יהיה קצת מרחב ושלא ידחפו זה לזה את המרפקים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, התכוונתי אוקטביה סטיישן.

שוב מזכיר - חברת ההשכרה לא מתחייבת על דגם מסויים. לכן חשוב הקוד. FWAR יעשה את העבודה.

בטיול כוכב אין צורך להתנייד כל יום עם המזוודות.

פורסם (נערך)

הבחור לא כתב "כוכב" ולא פרסם את המסלול, אבל סביר שטיול של 12 יום לא יהיה טיול כוכב, אולי נודד ואולי 2-3 מוקדי כוכב.

עם זאת, אם הרכב ישמש אפילו לניוד משדה התעופה למלון וחזרה נושא המזוודות מספיק חשוב.

הערה לגבי הפאביה "קומבי" - בפינלנד, בהרכב של ארבעה, התניידתי בגולף סטיישן. היה גבולי מאד מבחינת המקום בתא המטען (4 מזוודות). הטיול היה בסגנון מעגלי עם 3 מלונות (לא כולל המלון בהלסינקי לפני שלקחתי תא הרכב).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הטיול יהיה כוכב, חלקנו לשתי חוות מפני שלא הייתה אחת לכל התקופה (די חיכינו לרגע האחרון), אבל המרחק ביניהם הוא 10 דקות נסיעה.

אני לא רואה FWAR או IWAR, חיפשתי באתר הזה

http://www.rentalcars.com

אין לי בעיה עם ידני, לא נראה לי כ"כ משמעותי בנסיעות שיהיו לנו שם.

תודה לעונים

• ספונסר פורום
פורסם

שים לב שבאוסטריה ילדים עד גיל 12 או 1.5 מטר חייבים לשבת על בוסטר.

אני לשמחתי מטייל הרבה, מספר פעמים קיבלתי אסטרה סטיישן והיה מספיק מקום ל-2 ילדים, 2 מזוודות ועגלת תינוק.

נסה את http://www.economycarrentals.com/

אורן

פורסם

אי חוזר להמלצה שלי - רכב מהקטגוריה של מונדיאו או 5008 או מיניואן, ובמיניואן צריך לודא שיש תא מטען אמיתי, לא תא כפפות כמו שיש בחלק מהמיניואנים, במיוחד בעלי 3 שורות.

תא המטען עם השורה השלישית פתוחה לא ממש רלוונטי פה כי פותח השרשור לא זקוק לה. כך שעם השורה השלישית מקופלת יהיה להם מספיק מקום בעל מיניוואן שיקבלו.

פורסם

אין מצב שהגדולים שלי ישבו על בוסטרים :-), נצטרך לקחת את הסיכון.

טוב, נראה לי שאלך על אוקטבייה סטיישן, אסטרה סטיישן או i30cw אם יש.

פורסם

מציע לך לשקול גם אופל זאפירה 7 מקומות או תואם .

היינו עכשיו 2 זוגות בסלובניה וקרואטיה ו-4 מזוודות ותיקים בנוסף נכנסו ללא בעיה .

התלבטנו בין סטיישן ל7 מקומות והבחירה בדיעבד הייתה נכונה (קיבלנו טויוטה וורסו 7 מקומות והמושב האחורי היה מקופל)

• תוכן חדש...