Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן הבכור נרשם לשירות לפני כשבועיים לתקופת ניסיון.

לתדהמתי קיבלתי הודעת חיוב שבוצעה הבוקר כדלקמן:

[uNXDE307] UseNeXT Smart+

(14.Jun.2016 - 14.Jun.2017) (CET)

Number of Items: 1

Unit Price: 95,35 Euro

-------------------------------

Net Price: 95,35 Euro

Tax:

Total Price: 95,35 Euro

החיוב נעשה באמצעות PAYPAL.

מה ניתן לעשות?

הסכום פסיכי לגמרי, על שירות שלא נעשה בו כל שימוש.

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתקלתי במקרה דומה בשירות בשם Prezi. הבטיחו חודש נסיון וחייבו מיידית.

פנייה לPaypal החזירה את הכסף.

מאז אני מוותר על תקופות נסיון שדורשות פרטי תשלום.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

פניתי עכשיו ל-PAYPAL לביטול החיוב, וביקשתי לבטל את החשבון ב-USENEXT.

תוך כמה זמן PAYPAL החזירו את הכסף והאם הם הערימו קשיים?

תודה.

פורסם

בדרך כלל כשנרשמים לשירותים ל"תקופת ניסיון" יש אותיות קטנות שלאחר תקופת הניסיון אתה מאשר שבעצם תחוייב עבור המשך השירות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פחות מיום, בלי שום בעיה.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אתה צריך לשים לב, כי מה שקרה כאן זה שיצרת subscription לתשלום ובעצם נתת להם אפשרות לחייב אותך אוטומטית. במצב כזה מה שעושים זה להירשם לשירות ניסיון, ומבטלים את הsubscription מהפאייפל מיד לאחר ההרשמה.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

אני רק שאלה - וסליחה על הבורות

מה זה השירות של Usenext?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

צריך להיות סופר-דופר תמים שיש משהוא באמת בחינם כאשר דורשים ממך פרטי אשראי...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira

מבחינת חווית שימוש, יש יותר סיכויים שהמשתמש יישאר לקוח שלך אם לא תפצל את תהליך ההרשמה לשתיים: הרשמה לתקופת ניסיון ואחריה בקשת פרטי תשלום.

ולכן הכי הגיוני לבקש את פרטי התשלום כבר בהרשמה (כמובן עם אותיות קטנות שלא תחוייב בתקופת הניסיון ומיד בסיומה החיוב יתבצע אוטומטית).

כל שירות במודל subscription שהייתי רשום אליו עבד בצורה הזאת, ולכן לא ברור לי מה הקשר בין תמימות לבין זה שדורשים ממך פרטי תשלום.

באותה נימה אני יכול להגיד שצריך להיות סופר דופר תמים ולשלם על מוצר בחנות וירטואלית, שאתה לא יכול לראות או לגעת בו, כי הרי לך תדע, אולי המוצר בכלל לא קיים או שזה scam...

פורסם

אם זה "בחינם" אז תן חודש בחינם, מה אתה צריך את האשראי שלי?

אם זה "חודש בחינם ואח"כ חיוב אוטומטי של האשראי שלך", פרסם את זה ככזה.

מה שטענתי הוא שברגע שדורשים אשראי, צריך להיות תמים בשביל לא להבין שבסוף תקופת ההתנסות יחייבו את הכרטיס שלך באופן אוטומטי.

מבחינת חווית שימוש, יש יותר סיכויים שהמשתמש יישאר לקוח שלך אם לא תפצל את תהליך ההרשמה לשתיים: הרשמה לתקופת ניסיון ואחריה בקשת פרטי תשלום.

"יותר סיכוים שהלקוח ישאר לקוח שלך" ו"חוויית שימוש" הם שני מושגים כלל לא קשורים.

תאמין לי שאם אני אשתמש במוצר בחינם ואהנה ממנו, אני אהיה הראשון שמיד ארוץ למסור להם את פרטי האשראי שלי.

אין כל סיבה הגיונית (מעבר כמובן לטובה של המשווק) לתת אשראי למוצר חינם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מההודעה שלך הבנתי שאתה מדבר על מודל "חודש חינם ואחר זה תשלום חודשי קבוע".

במקרה של "בחינם", אני מסכים איתך, אין שום סיבה לבקש פרטי תשלום.

במקרה של "חודש התנסות חינם ואחר כך תשלום חודשי קבוע" אכן הכי הגיוני לבקש פרטי תשלום, כי כמו שאמרתי הסיכוי שהמשתמש יספק אותם אחרי חודש, הוא נמוך יותר מאשר הסיכוי שהוא יספק אותם בהתחלה בתהליך ההרשמה.

קבל את התנצלותי, הבנתי אותך לא נכון.

פורסם

טוב, הרגע הם חזרו אלי -

we hereby confirm your cancellation for your UseNeXT account with the customer

number XXXXX.

Your contract will presumably be terminated on 14.06.2017 and it will not be

renewed anymore.

Would you like an individual offer? With great pleasure! Please contact us via our contact form and look forward to an attractive offer,

if you still want to take advantage of UseNeXT. Saving was never that easy!

If you have any questions regarding your contract or our service, please feel free to contact us.

מה דעתכם?

פורסם

אין התייחסות לסכום שכבר שילמת?

Mewtwo -

• תוכן חדש...