Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, זה מה שהם חושבים, ניתוח מבריק !

לי קרו מקרים הזויים בהרבה, וקיבלתי את כספי בחזרה. לצורך העניין אמזון זיכו אותי ב$300 + עלות משלוח מישראל לארה"ב, אחרי שהפלאפון שלי נפל ונשבר, בלי שהוא היה בתקופת אחריות או משהו (מה גם שאין באמת אחריות למקרה כזה). אני די בטוח שאם הייתי מתייעץ איתך היית מגיב משהו כמו 'אמזון לא קמו בשביל לשפות לקוחות על טעויות אנוש'...

ניר, מבאס לשמוע. לפחות מדובר בסכום זניח יחסית, מה שנקרה 'דמי לימוד'.

אתה רציני? המקרה שלך זה חנות שרצתה לצאת טוב איתך ולכן באה לקראתך, המקרה של ניר זה שהוא בתלונות למתווך בעסקה, כשמטרת המתווך היא להגן עליך מפני עסקאות שבהן לא קיבלת את התמורה המובטחת לכספך! יש אותיות קטנות שלא קראת? אשמתך! שילמת וקיבלת את השרות אשר עליו שילמת? מפה אין מה לפנות לפייפל.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שאמרתי. אנשים פה חושבים שפייפל קמה כדי להחזיר להם כספים שהם שילמו בלי כוונה.

ממליץ לך לקרוא את התגובה המאוד נכונה הבאה:

כן, זה מה שהם חושבים, ניתוח מבריק !

לי קרו מקרים הזויים בהרבה, וקיבלתי את כספי בחזרה. לצורך העניין אמזון זיכו אותי ב$300 + עלות משלוח מישראל לארה"ב, אחרי שהפלאפון שלי נפל ונשבר, בלי שהוא היה בתקופת אחריות או משהו (מה גם שאין באמת אחריות למקרה כזה). אני די בטוח שאם הייתי מתייעץ איתך היית מגיב משהו כמו 'אמזון לא קמו בשביל לשפות לקוחות על טעויות אנוש'...

ניר, מבאס לשמוע. לפחות מדובר בסכום זניח יחסית, מה שנקרה 'דמי לימוד'.

בקטנה.

פורסם
ממליץ לך לקרוא את התגובה המאוד נכונה הבאה:

בקטנה.

אחד לאחד אותו דבר כמו טלפון שבור מאמאזון. אותי שכנעתם.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
אתה רציני? המקרה שלך זה חנות שרצתה לצאת טוב איתך ולכן באה לקראתך, המקרה של ניר זה שהוא בתלונות למתווך בעסקה, כשמטרת המתווך היא להגן עליך מפני עסקאות שבהן לא קיבלת את התמורה המובטחת לכספך! יש אותיות קטנות שלא קראת? אשמתך! שילמת וקיבלת את השרות אשר עליו שילמת? מפה אין מה לפנות לפייפל.

אני מאוד רציני, קצת תמוה בעיני שאתה ממשיך לדבר בלי שאתה יודע על מה אתה מדבר (חוסר המידע לא באשמתך, אין לך את כל הנתונים, אבל הנחרצות כן באשמתך).

אמזון הם מתווכים בעסקה שלי, לא קניתי את המוצר מהם אלא מחנות, שמוכרת בשימוש בממשק של אמזון.

אבל תודעת השירות של אמזון גורסת כי הלקוח שמשתמש במוצר שלהם (במקרה הנ"ל: ממשק מקוון) צריך להיות מרוצה, לכן למרות שהאשמה הבלעדית עלי, הם העדיפו לספוג כמה מאות דולרים ולשמר אותי כלקוח אולטרה מרוצה.

אתה אשכרה מדבר איתי על אותיות קטנות ואשמה, כאילו לא קראת את ההודעה שלי... הפלתי את הפלאפון והוא נשבר, אין כאן בכלל שאלה מי אשם (אני) והאם יש לי איזושהי סיבה לדרוש פיצוי (לא) או האם קיבלתי שירות נהדר מהם (כן). האם אתה באמת חושב שמישהו ששבר מסך אחרי שהוא הפיל את הפלאפון על הרצפה צריך לפנות לאתר האינטרנט בו הוא השתמש בשביל להזמין את הפלאפון....? שנינו יודעים את התשובה.

המקרים שלנו מאוד מקבילים, רק שהמקרה שלי הרבה יותר מטופש והאשמה שלי הרבה יותר מובהקת. זה לא מנע מנותן השירות במקרה שלי לשפות אותי. הנסיונות שלך לערבב את זה קצת משעשעים, אבל בסדר אתה תקוע בארגומנט, זה קורה לפעמים.

אגב, אני בכלל לא ביקשתי פיצוי, אני פניתי לאמזון ואמרתי שאני עצוב שנשבר לי הפלאפון והאם יש דרך לתקן אותו, הם הציעו לי את הפיצוי מרצונם (במזומן, לא ואוצ'רים).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לגבי פרטי תשלום במעמד מנוי עם תקופה חינם - לפחות מניסיוני בארה״ב - מעטים השירותים שנותנים את התקופה חינם בלי הכנסת פרטי תשלום.

לא יודע מה קשור תמימות - אבל כל השירותים עם מודל בסגנון מבקשים פה פרטי תשלום מראש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...