Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי סיפור דומה בשבוע שעבר - אבל עם אתר קצת יותר "מכובד" - אמאזון.

אני גולש לא מעט באמאזון (בעקר ארה"ב ואנגליה), ובמהלך השנים אפילו רכשתי שם כמה פריטים.

בשבוע שעבר גיליתי, להפתעתי, חיוב של $99 עלשירות Amazon Prim. בקניה הראשונה שלי, לפני מספר שנים, אכן נרשמתי לשירות, אולם ביטלתי אותו לפני תום חודש הניסיון, ומאז לא בדקתי אותו עוד. מכל מקום, כיון שמדובר בחיוב בדולארים הבנתי שמדובר באתר האמריקאי, השקעתי מספר דקות בחיפוש באתר עד שמצאתי את הדרך לבטל את החשבון. קיבלתי מייל אישור מידי, ותוך 48 שעות אכן ראיתי זיכוי בחשבון האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לקבל החזר של 95 יורו. החברה לא מוכנה להחזיר את התשלום.

ככל הנראה, אבקש מפייפאל לתבוע אותם לקבל את הכסף חזרה.

מוכרח לציין שהשרות של פייפאל ישראל היה טוב מאוד.

לגבי ה-USENEXT, ז....

פורסם

ניר, אל תדאג, סבירות גבוהה (מאוד) שפייפאל יזכו אותך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

ניר, אתה נותן לבנך את כרטיס האשראי באופן חופשי? יש כאן שני אנשים שזקוקים לחינוך מחדש.

האמת היא שאני בהחלט נותן לבנים שלי את כרטיס האשראי - אבל למטרות מוגדרות, והם מבינים שלא חורגים מהן.

מעבר לכך, לכל הבנים שלי כרטיסי אשראי בין לאומיים, ואני מקווה שהם מבינים את משמעות השימוש בהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ניר, אתה נותן לבנך את כרטיס האשראי באופן חופשי? יש כאן שני אנשים שזקוקים לחינוך מחדש.

האמת היא שאני בהחלט נותן לבנים שלי את כרטיס האשראי - אבל למטרות מוגדרות, והם מבינים שלא חורגים מהן.

מעבר לכך, לכל הבנים שלי כרטיסי אשראי בין לאומיים, ואני מקווה שהם מבינים את משמעות השימוש בהם.

לבני יש כרטיס אשראי של חיילים ואין לו פייפאל.

לגבי החינוך מחדש - עברתי כבר מזמן את הגיל.

הילדים שלי מחונכים יופי טופי.

תודה על הצעת הייעול.

עוד דבר, קורה שטועים.

גם אם חתמתם וטעיתם - לא סוף העולם.

פורסם

ניכר שיש כאן אי הבנה מסוימת של נותני שירות אמריקאים, בדגש על חברות כמו פייפאל / אמזון / איביי וכו'.

זה בכלל לא מעניין מי האשם, בפרט די ברור שהאשם כאן זה הבן של ניר...

אבל זו לא השאלה

השורה התחתונה היא שלפייפאל יש לקוח לא מרוצה, ניר. בלי קשר ללמה זה קרה, אם באשמתו או וואטאבר, הוא לא מרוצה.

בעלות שולית מאוד היא יכולה להפוך אותו לכן מרוצה, למען האמת כ"כ מרוצה עד שהוא יספר לנו וחבריו כמה הוא מרוצה, וישתדל להשתמש עוד יותר בפייפאל בגלל ההגנה המערכתית שלהם.

ולכן אני סבור שניר יהיה מרוצה.

ניר, פנית לפייפאל כבר?

תעדכן אותנו מה נסגר בסוף.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה העלות הזניחה ? 95 יורו? אם אתה חושב שפייפל תיקח על עצמה 95 יורו כי החברה לא מוגנה להחזיר כסף (בצדק) אז אתה מגזים.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לבני יש כרטיס אשראי של חיילים ואין לו פייפאל.

לגבי החינוך מחדש - עברתי כבר מזמן את הגיל.

הילדים שלי מחונכים יופי טופי.

תודה על הצעת הייעול.

עוד דבר, קורה שטועים.

גם אם חתמתם וטעיתם - לא סוף העולם.

בוא נגיד שהניסוח שלי היה קצת קיצוני. מה שברור לבנים שלי הוא שכאשר אני נותן להם כרטיס אשראי זה לצורך ספציפי - מילוי דלק, קניה בסופר או משהו כזה, והם לא עושים בו כל שימוש אחר. אולי במקרה שלך היה מזל כיון שאתה ראית את השורה בדו"ח האשראי מהר יותר מכפי שהוא היה רואה.

יש לי מצב דומה - הבן הצעיר גם הוא חייל, ואת (מעט) הקניות בפייפאל ביצעתי עבורו אני או אחיו הגדולים. אבל זה לא נעים לו, וכרגע ממתין לו בבנק כרטיס בין לאומי. במקרה לגמרי הוא קיבל ממני לפני שבוע תדריך לגבי משמעויות השימוש בו.

האם ניתן למנוע את הדברים האלה? לא לגמרי. אבל בדיוק כפי שהדור הזה לומד לא ללחוץ על לינקים חשודים הוא צריך ללמוד שימוש נכון באמצעי תשלום ולהבין חשיבות קריאת "האותיות הקטנות".

פורסם

ניר, בטוחני שפייפאל יזכו אותך ללא קשר לנסיבות. שירות הלקוחות שלהם טוב מדי כדי לא לעשות זאת. ואני גם די משוכנע שזו לא הפניה הראשונה שהם מקבלים על שירות זה.

פורסם
אי אפשר לקבל החזר של 95 יורו. החברה לא מוכנה להחזיר את התשלום.

ככל הנראה, אבקש מפייפאל לתבוע אותם לקבל את הכסף חזרה.

מוכרח לציין שהשרות של פייפאל ישראל היה טוב מאוד.

לגבי ה-USENEXT, ז....

מה זה השירות של USENEXT?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אחרי שיחה נוספת עם פייפאל, התברר לי כי אין להם אפשרות להחזיר לי את הכסף.

ההתנהלות שלי אמורה להיות רק מול החברה שממנה קיבלתי את השירות, ולהיות נתון לחסדיה.

לצערי, החברה לא מעוניינת להחזיר אפילו חלק מהסכום.

בקיצור, הלך הכסף.

מה שמצחיק בכל הסיפור הזה הוא שאפילו הבחור מפייפאל שטיפל (מעולה!) בפנייה שלנו, נפל עם החברה הזו ולא קיבל את הכסף חזרה.

למי ששאל, השירות של USENEXT הוא להורדת קבצים.

פורסם

כמו שאמרתי. אנשים פה חושבים שפייפל קמה כדי להחזיר להם כספים שהם שילמו בלי כוונה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
צריך להיות סופר-דופר תמים שיש משהוא באמת בחינם כאשר דורשים ממך פרטי אשראי...

סופר-דופר נכון.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
כמו שאמרתי. אנשים פה חושבים שפייפל קמה כדי להחזיר להם כספים שהם שילמו בלי כוונה.

כן, זה מה שהם חושבים, ניתוח מבריק !

לי קרו מקרים הזויים בהרבה, וקיבלתי את כספי בחזרה. לצורך העניין אמזון זיכו אותי ב$300 + עלות משלוח מישראל לארה"ב, אחרי שהפלאפון שלי נפל ונשבר, בלי שהוא היה בתקופת אחריות או משהו (מה גם שאין באמת אחריות למקרה כזה). אני די בטוח שאם הייתי מתייעץ איתך היית מגיב משהו כמו 'אמזון לא קמו בשביל לשפות לקוחות על טעויות אנוש'...

ניר, מבאס לשמוע. לפחות מדובר בסכום זניח יחסית, מה שנקרה 'דמי לימוד'.

• תוכן חדש...