Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלאנטיס לא חזקה כמו הקורולה (1.6). הטויוטה 2002 לא רלוונטית כי יש בה תקלות מוזרות כולל המנוע. מעניין אם הייתי אומר שאני מחליף קליאו בקליאו או פולקסווגן בפולסווקן התגובות היו דומות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני חושב שהתגובות היו זהות,או שמתקדמים בכמה שנים טובות או שנשארים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרכב שלך במצב מכאני טוב, תישאר איתו.

גם אם תוציא 13000 על רכב יותר חדש, יש סיכוי לא רע שתצטרך עוד כמה אלפים טובים בשביל ליישר קו ואולי תקלות שונות ומשונות.

רוצה לחסוך? תשאיר הכל איך שהוא.

רוצה שקט? תעשה יישור קו לאוטו הקיים. אתה לא תרוויח כלום מההחלפה לרכב קצת יותר חדש.

אם היית מחליף לשני דורות קדימה זה היה סיפור שונה.

בנוסף את הרכב הנוכחי שלך אף אחד לא יקנה, גם כי הוא ישן מדי וגם כי עם כל מה שעשית אף אחד לא רוצה לגעת ברכב שנראה כמו ערסמוביל.

פורסם
אם הרכב שלך במצב מכאני טוב, תישאר איתו.

גם אם תוציא 13000 על רכב יותר חדש, יש סיכוי לא רע שתצטרך עוד כמה אלפים טובים בשביל ליישר קו ואולי תקלות שונות ומשונות.

רוצה לחסוך? תשאיר הכל איך שהוא.

רוצה שקט? תעשה יישור קו לאוטו הקיים. אתה לא תרוויח כלום מההחלפה לרכב קצת יותר חדש.

אם היית מחליף לשני דורות קדימה זה היה סיפור שונה.

בנוסף את הרכב הנוכחי שלך אף אחד לא יקנה, גם כי הוא ישן מדי וגם כי עם כל מה שעשית אף אחד לא רוצה לגעת ברכב שנראה כמו ערסמוביל.

תראה מה עשית אושריקו הערתה את הדוב משנת החורף שלו,רק היה צריך להזכיר קליאו.

עכשיו חכה למבול לתגובות מפאנבויז של VAG.

:lol:

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה לחסוך באמת תמכור את הרכב ותעבור לאופניים חשמליות או רגילות או תח"צ ותשאיל את הרכב של ההורים ליציאות.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

אם היית יכול למכור, ובאותו כסף לקנות משהו יותר טוב - כנראה גם זה שיקנה ממך יכל. לכן גם הוא היה רוכש את הרכב השני הטוב/צעיר/רענן/בלי לדים.

משכנתא זה קל

פורסם
הלאנטיס לא חזקה כמו הקורולה (1.6). הטויוטה 2002 לא רלוונטית כי יש בה תקלות מוזרות כולל המנוע. מעניין אם הייתי אומר שאני מחליף קליאו בקליאו או פולקסווגן בפולסווקן התגובות היו דומות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אתה מוזמן לשאול את פרנקוס מה ענו לו בשרשור כאשר התלבט אם לעשות כמעט את אותו הדבר ( להחליף קליאו אטמוספרית לטורבו ). התגובות היו דומות.

פורסם

טוב...כל התגובות כתבתי לכם בקושי בעבודה.

עכשיו אני רוצה להסביר את עצמי יותר טוב מול המחשב ומול המקלדת בלי לחץ:

אני סומך על הדגמים של הטויוטה האלו בעיניים עצומות. למעשה, בעיניי אלו הדגמים הכי אמינים של טויוטה קורולה והם כבר "זכו בתואר" גם בחו"ל.

אני ואמא שלי מכירים את הרכב הזה המון המון שנים. למעשה, אין משהו שאני לא מכיר ברכב הזה, מחלות ילדות ובלאי וכו'.

שורה תחתונה, אחרי למעלה מעשור ו200+ אלף ק"מ, לא נראה לי שאני אמצא רכב יותר אמין מהרכב הזה והוא עבד קשה, כן? לא נסע נסיעות סבתא כל היום.

אבל:

ספציפית הרכב שלי, כבר מאוד זקן, יש לו 280 K , אני מאוד מתוסכל לראות את המכות חנייה ואת הצבע לאט לאט נהרס עוד יותר ומבין שאין פה אפשרות לתקן את כל האוטו כי זה פשוט לא משתלם.

מבחינה מכאנית היא עדיין בסדר אבל אין מנוס מלעשות יישור קו ללא צורך רק בגלל הטיפשות שלי שכולם יודעים שנגעתי בה ללא כל צורך וגרמתי רק נזק אבל הרכב נוסע עם זה.

אני רואה לא מעט קורולות שנראות יותר טוב חיצונית ואולי גם עם ק"מ פחות.

המזל הוא שהרכב הזה אמנם איכותי אבל רוב הצעירים לא מסתכלים עליו אלא על הדגמים שלפני (97 ומטה)(לא, בכפרים זה לא נחשב) אז הסיכוי שצעיר יהרוס קורולה לעומת לאנטיס או סובארו היא פחותה.

בקיצור, אין קשר לרכב שלי ואל תגרמו לשרשור לצאת מהקשרו כמו תמיד (כן, נינג'ה, במיוחד אתה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה באמת משוגע לדגם, תחפש רכב כמו שלך אבל שמור עם ק"מ נמוך. על הדרך תמכור לאיזה בחור אותנטי את העזה-מוביל שלך ותנסה לעשות קורולה בסגנון נורמלי יותר. לא כדאי לקנות חדש יותר, כי בשנתונים טיפה גבוהים יותר המחירים ממש מפגרים לרכב הזה. רק אידיוט ישלם סכום של יותר מ4 ספרות על משפחתומט חסר יחוד שכזה משנתון 2000 וקצת. חוץ מזה הקורולה של הדור הישן יותר יפה יותר ממה שיש לך. תתחיל מחדש עם רכב מקורי בלי שטויות ובמקום סאנרופים מזוייפים ולדים במשקל תקנה סט גלגלים יפים ואולי גם איזה ליפ קדמי קטן.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכרתי היום לנטיס שנת 99 עם נתונים ובמצב הרבה יותר טובים משלך. לא תקבל 10 אלף. אולי חצי מזה + כאב ראש.

עדיף שתחסוך סכום כסף נורמלי לרכב חדש ומתקדם בהרבה, מבלי להסתמך על מה שתקבל על הטויוטה. סע בטויוטה עד שתתפגר או עד שיהיה לך כסף למשהו אחר, ואז תמכור אותה תמורת הכי הרבה שמישהו ייתן לך עליה ותפנק את האוטו החדש בסט ריפודים מנומרים וקוביה תואמת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...