Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד פעם אני אגיד לך ולכל האחרים, מנוע של לנטיס 1.6 חלש מהקורולה אז נא לא לציין כל שניה "חזק משלך". לגבי החיצוניות , מאמין לך , לגבי המכאני , בואי סיבוב בשנה שעברה כשהיה לה 270 אלף ק"מ. היית משלמת לי 15 אלף החלפה, חמודה.... יש הבדל בין חרא רכב לבין אידיוט שעשה אותו חרא רכב.

דרך אגב, אני נהנה לנסוע עם סאנרוף מזוייף.

כשימציאו את מכונת הזמן הראשונה, MiKa_P בטוח תעמוד בתור במשך ימים רק כדי לקבל את הפריוילגיה לחזור בזמן לשנת 2015 ולנהוג בקורולה בת 16.

כי זה משהו שאנשים עושים. ברור.

אגב, בסיוויק 1.6 ובלנסר 1.6 של אותם השנים יש יותר סוסים מהקורולה

נ.ב.

לסאנרוף המזויף יש גם כפתורי פתיחה מזויפים מבפנים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא מומנט מירבי למי יש יותר?

באמת אני רוצה לדעת,אולי אושריקו באמת צודק טויוטה אוכלת את כולם בלי מלח והרכב הבאה שלי אחרי הפנדה 2013 היהי הטיוטה של אושריקו בלי נדר.:wink:

פורסם

יש לקורולה שלי 15.1

אפילו למאזדות 1.6 לאורך כל השנים אין כזה מומנט, בטח לא לנסר.

110 כח סוס ב5000 סל"ד, אני חושב, והמומנט ב4000 בערך.

תאוצה: 0-100 תוך 11-12 שניות (כשהיא הייתה חדשה, כן?).

מהירות מירבית:175.

סתם, זרמתי איתך.

פורסם

אושריקו, אני חייב לתת לך קצת ביקורת בונה, קח את זה איך שאתה רוצה.

אתה מתחיל שרשורים בידיעה שתקבל אש ואני לא חושב שאתה מקבל אש בגלל הקורולה שלך, לי אין בעיה עם מה שעשית או אתה עושה לרכב, זה עושה אותך מבסוט? לבריאות.

הבעיה שלך נעוצה בדרך בה אתה כותב את הודעותיך או עונה לאנשים, לא משנה אם הם עונים לך ברצינות או בהלצה, אתה עונה בצורה במגננה גסה.

עכשיו בוא אני אתן לך את 2 הסנט שלי, הקורולה שלך ידועה בתור רכב אמין מאוד, בסיסי ואמין, בדיוק כמו הלאנטיס, לאנסר ודומותיהן.

להחליף לאחת מאותו השנתון עם ק"מ נמוך בציפיה למכור את שלך במקסימום ולרכוש חדשה במינימום זה לגיטימי אבל תנסה להתחבר למציאות, פרסם את רכבך למכירה ביד2, ראה את ההעינות למודעה ותמשיך משם.

אישית אני משתעמם מהר ותמיד רוצה לגוון לכן מתאים לי להחליף רכב אחת לחודש, ולא אני לא מחליף לרכב זהה, לכן כאשר אתה מחליף רכב אחת לכמה שנים הגיוון הכרחי, אני מתאר לעצמי שהקורולה היא רכבך הראשון ולכן יש לך אליה הערצה עיוורת וקשר עמוק אבל בוא נסתכל על הדברים בפשטות, זה אוטו בסיסי בלי יומרות ספורטיביות כלל שהקשר שלו לתאוצה, אחיזה, כוח וכל דבר אחר שיכול להחשב כמשהו יוצא דופן מול המתחרות הוא על הנייר בלבד. ותאמין לי, נהגתי המון על קורולה שנת 2001 ועל מתחרותיה.

יש לך ידיים טובות? אתה נהנה להתעסק עם הרכב? מציק לך שמחירי החלפים גבוהים? יש חלופות מעניינות עם חלקים זולים ופשטות מכנית, ככה תוכל להשקיע וללמוד עוד על רכבים ותחזוקתם וגם לא תשבור את הכיס.

שיהיה בהצלחה.

haters will hate

פורסם

לפי המפרט הקורולה עושה 0-100 ב11.6ש, לנסר ב11.3ש וסיוויק ב8.7ש

בוא לחיצות.

לא באמת..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כתבת דברים נכונים, חבל שאחרים לוקחים את זה למקומות אחרים.

אני יודע שזה אולי לא משתלם, אבל אני לא רואה בעיה לחשוב על לקנות את אותו הרכב רק יותר צעיר כדי להינות מאמינות גבוהה, כרכב שאתה בוטח בו ומכיר אותו יותר מ100 אחוז, בנוסף, אם אתה(אני) אוכל לקנות רכב ישן יחסית אז עדיף כבר קורולה, כן. אני מרגיש בסדר גמור שאני אומר את זה.

זה שזה נשמע לא משתלם, צודק , בגלל זה באתי להתייעץ ולא לעשות את המהלך הזה כמו אידיוט, בטח לא עכשיו...

פורסם

תושבות גיר*.

האמת, שאתה צודק.:lol:

אבל אני נוסע ככה כבר שנה עם כל המשתמע מכך.

הלחיצות היחידות שאני עושה זה לללחוץ על הכפתור של הרדיו דיסק כדי להדליק ולכבות.

מקווה שלא לקחתם אותי ברצינות...

פורסם

mark_Avn אני עובד על הזמנה של תושבות JDM, זה מגיע עם מדבקה שמוסיפה 15 כ"ס, לוקח אותו בלי למצמץ :lol:

אני לא באמת התכוונתי ללחוץ איתו YOU KNOW...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תשמע, אתה לא מפסיק להצחיק אותי, אבל אני עדיין מחכה לתגובה אמיתית שלך.

אגב, כל התוספות ששמתי , מעלות את המחיר במכירה? אולי לאיזה בדואי.

חצי תגובה שלי היתה ברצינות.

לדעתי אם אתה באמת אוהב את הדגם הזה של הקורולה, תמכור את שלך ותקנה אחת שמורה יותר עם ק"מ נמוך, בלי תושבות גמורות ובעיות בכיוון פרונט.

לא קשה למצוא כזו מכונית שמורה מאד מאיזה זקן שבקושי נסע כי חצי מדינה קנו כאלה מכוניות.

רמזתי לזה שאולי עם רכב שנראה טוב בלי קילופים ומכות אתה תיגמל מהתוספות המזרח-תיכוניות שיש לך על הרכב כרגע. את מה שהשקעת בהן תוכל להשקיע בדייטים עם בחורות או משהו יותר טוב מסאנרוף מזויף ו42 לדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רוצה באמת להשתדרג בלי להוציא כסף?

מכור את שלך וקנה סופר לנסר בפחות כסף.

גם יותר אמין, גם יותר זריז, וגם הסאנרוף המזוייף ישתלב יפה (אני גם בטוח שבשטחים יש סנדאות שעוסקות רק בסופר לנסר, את זה בקורולה 99 אין).

פורסם

האמת? לא רואה משהו חריג בטויוטה שלך מבחינת אמינות

אסביר למה- קאוואליר מודל 2000 מוסבת לגפ"מ - 514 אלף ק"מ , 4 נאבות... 2 מתוכן הימניות כי ניסיתי לעשות אקרובטיקה בין הרגליים של איזו פרחה בזמן נהיגה .

משאבת מים ראשונה ב413 אלף, בלמים אחוריים פעם ראשונה באותה הזדמנות . תושבות מקוריות.

430,000 משולשים ותפוחי הגה.

445,000 רדיאטור מקורי שובק חיים .

480,000 מנוע מאורר שובק חיים .

קאוואליר 2003 ,מסרק הגה ושיפוץ משאבת הגה - למה? כי אני אידיוט, ניקזתי שמן מהמסרק, הלכתי לעבודה חזרתי עצבני ופשוט נסעתי בלי לראות בעיניים.

במוו 320 2008 - 165,000 ק"מ - רק מגנוני נעילת דלתות .

כל שאר הרכבים עוד יותר משעמים-והסטנדרטים פה גבוהים .

ובנימה חברית?

לא מחליפים גרוטאה בגרוטאה- רוצה קורולה? קח אחת חדשה יותר, משנתון חדש יותר, ובק"מ נמוך יותר .

תפסיק לחשוב על תקלות ולדמיין דברים, גם אם יתקלקל משהו זה חלק מהחיים .

או תקפיד על תחזוקה מונעת- יתרון? אתה רגוע .

חסרון? מכונה זה לא אשה, היא לא מחזירה בהתאם להשקעה, חלקים מתפרקים גם אם תלטף אותה .

תקנה משהו צעיר יותר שתהנה ממנו, ושיתן לך מספיק תשומת לב גם בלי צעצועים כמו דמוי סאן- רוף .

בדיעבד? אם אני חוזר אחורה בזמן, קונה משהו הרבה יותר מעניין ומתעסק בו. במיוחד כשאתה עובד בחלקי חילוף ויודע מה המחירים.

פורסם

תודה מקס ולשאר.

גם בשרשור כזה כנה הגעתי ל70 תגובות ואלפי צפיות וריבים.:shock:

מה יהיה כשאני באמת ארצה לקנות רכב חדש עם דרישות שלי?

מה יהיה חברים?קצת כבוד.

עריכה:

אוגה, אני אקנה סופר לנסר? אם עוצרים אותי עם קורולה, מה יהיה עם סופר לנסר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...